0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Online Marketeer

online_marketeer

 

Ervaren online Marketeer gezocht voor dynamische, succesvolle IT-organisatie

 

Hoe beslagen kom jij ten ijs op het gebied van online marketing? Online marketeers hebben bij ons de coolste baan van Nederland.

Wij zoeken de online marketeer die de kneepjes van het vak kent, een ongelooflijke passie heeft voor alles wat met digitalisatie en online marketing te maken heeft. En belangrijker nog; die staat te springen die kennis met ons te delen, om zo de digitale reis van ARP en haar klanten nog verder te ontwikkelen. ARP is een ondernemende, dynamische en groeiende IT-organisatie vol met enthousiaste medewerkers. Past dat bij jou? Dan is een baan als Online Marketeer bij ARP Nederland voor jou zeker de coolste baan van Nederland! Met jouw eigen kennis, verantwoordelijkheidsgebieden en ruimte voor creativiteit, is geen dag hetzelfde.

 

 

Als ervaren Online Marketeer ben je mede verantwoordelijk voor de complete online propositie van ARP. SEO, analytics, conversie-optimalisatie, social media, marketing automation en SEA staan dagelijks op jouw programma. Met jouw kennis en kunde spar je op strategisch niveau met je collega’s en onze partners. Jij bent de expert en brengt advies uit aan de organisatie. Daarnaast werk je nauw samen met ons Europese Digital House, onze eigen online agency in Heilbronn(DE). Samen met jou en de rest van het marketingteam (6FTE), ontwikkelen zij Europese (online) campagnes, nieuwe (campagne) websites en analyseren data met behulp van business intelligence tools.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van online campagnes en van alle online data analyseren gaat jouw hart sneller kloppen. Je kijkt kritisch naar huidige campagnes en weet waar kansen liggen. Kansen op content gebied? Je bent altijd bereid even in de pen te klimmen en in te spelen op dat hot topic. Ook staat continue conversiebijsturing op de planning waarbij Google Analytics voor jou geen geheimen kent.

Jij analyseert online traffic en gedrag, bouwt aan een groeiende en nog sterkere online presentatie en adviseert wat beter kan en welke online ontwikkelingen we als ARP niet mogen missen. Jij zorgt ervoor dat we morgen weer beter zijn dan vandaag. En 2018 nog succesvoller wordt dan 2017.

 

Van ons kun je verwachten:

Je gaat werken bij een van de grootste B2B e-commerce bedrijven op het gebied van IT in Europa. Wij bieden:

 • Veel ruimte voor zelfontwikkeling;
 • Een enthousiast en gedreven marketing team met korte lijnen en een informele sfeer;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Veel verantwoordelijkheden en ruimte om innovatieve projecten op te starten;
 • Goede variabele beloning en goede secundaire voorwaarden.

 

Wat verwachten we van jou?

Jij bent resultaatgericht, daadkrachtig, communicatief, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt een enorme passie voor alles wat met online marketing te maken heeft. Om onze organisatie nog meer op de kaart te zetten, is jouw kennis van essentieel belang. Wij vragen daarom:

 • HBO opleiding op het gebied van marketing/communicatie;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in (online) marketing;
 • Kennis van SEO, SEA, Analytics;
 • Uitstekende kennis van Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Ervaring met copywriting (pré);
 • Bureau-ervaring (pré).

 

Magazijn

 

Waarom ARP?

ARP is een internationale, snelle en betrouwbare leverancier van meer dan 30.000 IT-producten. We zijn echter niet zomaar een IT-reseller, wij leveren IT-solutions, met consultants gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Workplace & Mobility en Printing & Imaging. We bieden een uitgebreide dienstverlening, gedegen kennis en expertise, maximale betrokkenheid en een werkende oplossing. Onze leveranciers zijn de grote IT merken zoals HP, Dell, Microsoft, Canon, Cisco, Samsung en Lenovo. Jij zit regelmatig met deze leveranciers om tafel om samen met hen frisse, vernieuwende online campagnes te ontwikkelen.

Dat zijn niet alleen woorden maar ook keiharde daden. Wij besteden aandacht aan zowel onze klanten en partners, als ook aan onze medewerkers en wij staan te springen om jouw verfrissende ideeën en (kritische) inzichten.

 

Solliciteren op de coolste baan van Nederland?

Dat kan bij ARP. Onderneem dan snel actie en stuur een e-mail met korte introductie en je cv naar Nathalie Poelmans. Of presenteer jezelf op een andere, originele manier. Reageren op deze vacature kan via vacatures.nl@arp.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janou Golsteijn via 043-8550755.

Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Maastricht, beslissen we of jij wellicht die ervaren Online marketeer bent die we zoeken? Wie weet nodigen we jou uit voor een vervolggesprek op de coolste baan van Nederland, de schaatsbaan in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Het ijs wordt nu echt gebroken door met de hele marketingafdeling te gaan schaatsen. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek en horen we graag hoe beslagen jij ten ijs komt op het gebied van Online Marketing. Wie weet heb jij na deze dag wel de coolste baan van Nederland!

vertical_align_top