-
compare
Vergelijkingslijst

Office Productivity

Maak het uzelf gemakkelijk met Office 365.

office365logoMet de opkomst van software-as-a-service en Cloud oplossingen, is het aantal IT-dienstverleners enorm toegenomen. Ieder met zijn eigen invalshoek en specialisatie. Maar hoe behoud je als organisatie het overzicht, integreer je nieuwe toepassingen in bestaande omgevingen en zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk onafhankelijk advies krijgt?

Neem contact op met onze specialisten van het Cloud Software team.

Mobiliteit, gebruiksgemak en altijd up-to-date: Office 365

Werken wanneer je wilt, waar je wilt, met het device dat je wilt. Bij voorkeur met alle apps en mogelijkheden die je uit privé gebruik herkent. Waarom wachten totdat je op kantoor bent om aan een document te werken of om een conference call op te zetten? We willen altijd beschikken over onze bestanden vanaf ieder apparaat, effectief kunnen samenwerken en vergaderen, maar daarnaast moet alles beheersbaar en veilig blijven.

Met de juiste toepassing van Office 365 brengt u de inzetbaarheid van iedere werkplek, zowel mobiel als vast, binnen uw organisatie in één keer in lijn met de hedendaagse mogelijkheden.

office365

Is mijn organisatie klaar voor Office 365?

Maar hoe weet u nu of uw organisatie klaar is voor Office 365? U wilt immers maximaal rendement halen uit uw investering. Om te beoordelen wat haalbaar is voor uw organisatie, biedt ARP voor een vaste prijs een haalbaarheidsscan aan, waarin u zelf kunt aangeven wat voor u belangrijk is: technische-, financiële-, functionele-, of werkstijl-gerelateerde haalbaarheid.

 

 

Van A tot Z geregeld óf liever zelf regelen?

De overstap naar Office 365 kan heel eenvoudig of behoorlijk complex zijn. Het kan zijn dat u het hele traject uit handen wilt geven, of gebruik wilt maken van de expertise binnen uw organisatie. Onze totaaloplossing biedt volledige ontzorging. Wij analyseren uw organisatie, bijvoorbeeld middels interviews en zorgen voor een gedegen advies. Vervolgens zorgen we dat de juiste licenties klaar staan, die u maandelijks of jaarlijks kunt verhogen of verlagen.

Wilt u de migratie liever zelf regelen? Ook dat is geen probleem. Wij bieden u een migratie-applicatie aan die u in staat stelt de migratie zelfstandig uit te voeren. Wel zo handig als de nodige knowhow reeds aanwezig is!Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.