NVIDIA – de beste prestaties voor AI.

Of het nu gaat om het creëren van hoogwaardige klantervaringen, het leveren van betere patiëntresultaten of het stroomlijnen van de supply chain; ondernemingen hebben een infrastructuur nodig die AI-gestuurde inzichten kan leveren. NVIDIA DGX™-systemen leveren ‘s toonaangevende oplossingen voor enterprise AI-infrastructuur op schaal.
Ons HPC/AI team helpt je graag verder met je projecten!

De eerste serie systemen speciaal ontworpen voor AI workflows

NVIDIA DGX™-dock

Werkplek op serverniveau voor teamexperimenten en -ontwikkeling. Er is geen datacenter vereist.

NVIDIA DGX™-servers

De nieuwste iteratie van NVIDIA DGX-systemen maakt gebruik van een gesystematiseerd en schaalbaar platform om complexe uitdagingen met AI op te lossen.

NVIDIA DGX BasePOD™

Gestandaardiseerde IT-infrastructuur voor AI-gedreven organisaties.

NVIDIA DGX SuperPOD™

End-to-end, state-of-the-art infrastructuur om innovatieve AI-projecten op grote schaal uit te rollen.

Voordelen :

Het beste van NVIDIA-software-innovatie

NVIDIA Base Command drijft elk NVIDIA DGX-systeem aan waardoor het sneller, eenvoudiger en kosteneffectiever wordt om de ROI op AI-infrastructuur te realiseren.

Ongeëvenaard AI-leiderschap

DGX is de belangrijkste bouwsteen van een aantal supercomputers in de TOP500 en is overgenomen door veel toonaangevende ondernemingen.

Schaalbare AI-clusters

De architectuur is bewezen voor multi-node schaalbaarheid, gebouwd met marktleiders op het gebied van opslag, rekenkracht en netwerken.

Toegang tot AI-expertise

NVIDIA DGXperts is een wereldwijd team van meer dan 22.000 AI-vaardige professionals die de afgelopen tien jaar een schat aan ervaring hebben opgebouwd om jou te helpen de waarde van je DGX-investering te maximaliseren.

NVIDIA LaunchPad

Ervaar Free Hands-On Labs. Ervaar direct end-to-end workflows voor AI, datawetenschap, 3D-ontwerpsamenwerking en meer.
NVIDIA LaunchPad is een gratis programma dat gebruikers op korte termijn toegang geeft tot een grote catalogus van praktische labs.

Dit is wat je kunt verwachten van NVIDIA LaunchPad Labs =

Of je nu een AI-ontwikkelaar, datawetenschapper, ontwerper of IT-professional bent, de voordelen van het uitproberen van bedrijfsoplossingen op NVIDIA LaunchPad zijn talrijk.

Leer met praktijkervaringen.

Kies samengestelde labs die je door het hele proces leiden, van infrastructuuroptimalisatie tot toepassingsimplementatie.

Aoegang klaar voor gebruik.

Test en maak een prototype op een kant-en-klare infrastructuur die bij Equinix wordt gehost en twee weken voor jou beschikbaar is.

Krijg hulp van experts.

Leer van gedocumenteerde ervaringen in je eigen tempo en krijg hulp van NVIDIA-experts wanneer je die nodig hebt.

Maak zelfverzekerde, weloverwogen beslissingen.

Nadat je NVIDIA LaunchPad hebt gebruikt, neem je zelfverzekerder ontwerp- en aankoopbeslissingen om je reis te versnellen.

De werkstroom =

Met NVIDIA LaunchPad heb je toegang tot praktische labs over een versnelde computerinfrastructuur, van de ultramoderne NVIDIA DGX SuperPOD™ tot mainstream NVIDIA-gecertificeerde systemen. Na een succesvolle ervaring zul je meer vertrouwen hebben in je ontwerp- en aankoopbeslissingen en kun je jouw project beter versnellen.

Aline Gauthier

Solution Consultante HPC / IA

project-hpc.direct-fr@bechtle.com

+33 03 69 06 34 22