Een betere en gezondere manier van werken.

Flexwerken en mobiel zijn is gemeengoed geworden in de huidige samenleving. Veel mensen geven, om voor de hand liggende redenen, de voorkeur aan laptop boven pc. Hoewel een laptop een geweldige manier is om mobiel te zijn en om flexibel te kunnen werken, heeft dit draagbare apparaat ook een keerzijde.

Door de vorm en omvang van laptops, staat het scherm altijd veel te laag om ergonomisch en zonder nek- en rugklachten te kunnen werken. Dit is niet zo verrassend, als je je realiseert dat het hoofd van een volwassen persoon rond de 5-7 kg gemiddeld ligt. Bij het werken op een laptop leunt de gebruiker vaak een stukje – ongeveer 35° – naar voren om het scherm beter te zien, waardoor het gewicht op de nek, rug en schouders toeneemt tot wel 20 kg. Geen wonder dat laptopgebruikers vaak klagen over nek- en rugklachten!
Een laptopstand is echt een uitkomst voor degenen die de voorkeur geven aan mobiel zijn en het werken op hun laptop; de stand plaatst de laptop op ooghoogte van de gebruiker, waardoor een betere en meer ergonomische werkhouding ontstaat.

De nieuwe stands uit de NewStar NSLS serie zijn de perfecte oplossing om zowel mobiel en ergonomisch te blijven. De laptopstands hebben een superslank opvouwbaar ontwerp en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen, waar je maar wilt.

Wil je thuis hetzelfde comfort ervaren als op kantoor?

Combineer jouw laptopstand met een monitor-bureaustand en creëer een werkplek met twee of meer schermen!
FaceTime, Zoom, Teams en Skype worden vandaag de dag zowel privé en zakelijke veelvuldig gebruikt om persoonlijke contacten te onderhouden. De nieuwe telefoon- en tablet stands van NewStar bieden de ideale oplossing voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen. Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht design zijn de steunen ideaal om overal mee naartoe te nemen.

DS10-150SL1

Opvouwbare steun voor
smartphones t/m 4,7”
Voorzien van slimme kanteloptie (27°)
DS10-160SL1
Opvouwbare steun voo
smartphones t/m 7”
Voorzien van slimme kanteloptie (27°)
DS10-200SL1
In hoogte verstelbare steun voor smartphones t/m 7”
Voorzien van slimme kanteloptie (18°)
DS15-050SL1
Steun voor smartphones
en tablets tot 11”
Voorzien van slimme kanteloptie (90°)