Neomounts. It’s all in the name. We streven er voortdurend naar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die we aanbieden. Neomounts by Newstar biedt een uitgebreid, up-to-date assortiment van meer dan 500 hoogwaardige montageproducten, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. Onze missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat.

Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van distributie partners. Neomounts producten zijn slim ontworpen, gemakkelijk te installeren en bieden waar voor hun geld. De kwaliteit is hoog en op alle producten wordt 5 jaar garantie gegeven.

Terug naar kantoor

Flexwerken, thuiswerken, hybride werken en “het nieuwe werken”; het zijn termen die sinds COVID-19 niet meer weg te denken zijn uit de samenleving. Anno 2021 houden veel bedrijven rekening met één of meerdere van deze vormen. Werkplekken dienen flexibel en veilig te zijn en te gebruiken door meerdere werknemers. En werkplekken thuis moeten minstens zo gezond en ergonomisch zijn als die op kantoor. De flexibele, (gasgeveerde) steunen van Neomounts bieden de ideale basis voor al deze vormen van werken.

FPMA-D750BLACK
- ook verkrijgbaar in zilver
FPMA-D750SILVER en wit FPMA-D750WHITE

 • Schermformaat: 10-32”
 • Draagvermogen: 2-8 kg
 • Hoogteverstelling: 18-48 cm
 • Montage: Klem en doorvoe
   

FPMA-D750DBLACK
- ook verkrijgbaar in zilver
FPMA-D750DSILVER en wit FPMA-D750DWHITE

 • Schermformaat: 10-32”
 • Draagvermogen: 2-8 kg (per scherm)
 • Hoogteverstelling: 20-50 cm
 • Montage: Top-fix klem en doorvoer
   

NM-D775BLACKPLUS
- ook verkrijgbaar in zilver
NM-D775SILVERPLUS en wit NM-D775WHITEPLUS

 • Schermformaat: 10-49”, ook geschikt voor curved scherme
 • Draagvermogen: 1-18 kg
 • Hoogteverstelling: 27-60 cm
 • Montage: Top-fix klem en doorvoer

NM-D775DXBLACK
- ook verkrijgbaar in zilver
NM-D775DXSILVER en wit NM-D775DXWHITE

 • Schermformaat: 10-32”
 • Draagvermogen: 1-8 kg (per scherm)
 • Hoogteverstelling: 27-60 cm
 • Montage: Top-fix klem en doorvoer
   
De NS-PLXPROTECT schermen, gemaakt van transparant acrylaat, zijn specifiek ontworpen voor de bevestiging achter één of twee flat screens. De veiligheidsschermen hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen hierdoor mee met de flat screen of het in hoogte verstelbare bureau.
De NS-GLSPROTECT-serie, bestaande uit 4 varianten, biedt een andere duurzame oplossing voor het afschermen van de werkplek. De modellen zijn gemaakt van gelaagd en gehard glas, dat voorzien is transparant veiligheidsfolie tussen de twee lagen glas voor extra weerstand en veiligheid. De veiligheidsschermen kunnen eenvoudig aan het bureau bevestigd worden middels de meegeleverde witte of zwarte klemmen, die een solide en stevige installatie garanderen. Hierdoor kunnen de schermen desgewenst zowel aan de achterzijde en de zijkanten van het bureau worden bevestigd en bewegen ze soepel mee met het zit-sta bureau als deze in hoogte wordt versteld.

EU-design patent

Voor flat screens tot 32”
Transparant acrylaat
Afmetingen: 120x74x0,3 cm
Netto gewicht: 3,16 kg

EU-design patent

Voor flat screens tot 27” (2x)
Transparant acrylaat
Afmetingen: 140x74x0,3 cm
Netto gewicht: 3,63 kg
Gelaagd en gehard glas
Inclusief: NS-CLMP25BLACK/WHITE
Optioneel: NS-CLMP40BLACK/WHITE
Afmetingen: 100/120/138/158x74x0,3 cm

Mobiel en flexibel werken

Een laptop stand is echt een uitkomst voor degenen die de voorkeur geven aan mobiel zijn en het werken op hun laptop; de stand plaatst de laptop op ooghoogte van de gebruiker, waardoor een betere en meer ergonomische werkhouding ontstaat.

De stands uit de Neomounts NSLS-serie zijn de perfecte oplossing om zowel mobiel en ergonomisch te blijven. De laptop stands hebben een superslank opvouwbaar ontwerp en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen, waar je maar wilt.