Optimaliseer jouw werkruimte met de T-Rex monitorarmen.

De Neomounts T-Rex monitorarmen DS70-810BL1 en DS70-810BL2 nemen door hun unieke design, zo min mogelijk plek in op jouw bureau. Door de extra korte armen bieden ze de perfecte oplossing voor ondiepe bureaus of kleine werkoppervlakken.

Ruimtebesparend en ergonomisch ontwerp.

De DS70-810 monitorarmen zijn speciaal ontworpen om ruimte te besparen op jouw bureau. Dankzij de extra korte bovenarmen wordt de effectieve werkruimte aanzienlijk vergroot in vergelijking met standaard modellen, waardoor er meer ruimte overblijft voor jouw toetsenbord en muis. Resultaat: een comfortabele, ergonomische werkhouding, ook op een kleiner werkblad.

Gebruiksgemak en verstelling in een handomdraai.

De T-Rex monitorarmen zijn voorzien van een gasveer en kunnen zowel in hoogte als in diepte worden versteld. Daarnaast kunnen deze full motion bureausteunen kantelen, draaien en roteren. De armen zijn overal goed inzetbaar; ook voor flexwerkplekken en hybride kantoren.

MODERNE MEETING ROOMS.

Vergaderruimtes zijn in korte tijd gemoderniseerd. Tegenwoordig zijn moderne meeting rooms van alle gemakken voorzien en kan er zowel fysiek als digitaal vergadert worden. Of zelfs in combinatie, waarbij de plaatsing van het scherm en de webcam van groot belang zijn.
De diverse producten van Neomounts bieden een gepaste oplossing voor iedere vergaderruimte. Verrijdbare trolleys -al dan niet gemotoriseerd- en wandsteunen voor ieder formaat TV vormen de ideale basis voor de perfecte moderne meeting ruimte.