De kortste weg naar een ergonomische werkplek.

Dankzij de korte T-Rex® bovenarm(en) zijn de Neomounts monitorarmen uit de 425-serie uitermate geschikt voor het creëren van een ergonomische werkplek. Naast deze unieke eigenschap zijn de monitorarmen full motion en eenvoudig te installeren. De serie bestaat uit vier monitorsteunen, een monitor-/laptopsteun en een laptophouder.
Dankzij de korte T-Rex® bovenarm(en) is slechts minimale diepte nodig bij plaatsing nabij een muur of scheidingspaneel. Hierdoor is er maximale ruimte op het werkblad voor toetsenbord en muis en een optimale ergonomische werkhouding.
Zowel de zwarte als de witte modellen hebben zwarte VESA platen en schroeven om stijlvol te integreren met een zwart scherm.
De monitorarmen uit de 425-series zijn flexibel in te stellen. De hoogte en diepte van een scherm is verstelbaar en ook de kijkhoek kan gemakkelijk worden aangepast door middel van het kantelen, zwenken en roteren van het scherm.
De steunen zijn voorzien van een Easy-release VESA-systeem voor snelle en eenvoudige installatie en worden geleverd met zowel een bureauklem als -doorvoer. Het slimme kabelmanagementsysteem zorgt voor een nette geleiding van de kabels.
De verpakking van deze bureausteunen is 100% plastic-vrij en geheel gemaakt van karton en papier.

Neomounts NEXT lite series monitorarmen.

Meer werkplek oplossingen

Benieuwd naar het complete assortiment ergonomische oplossingen van Neomounts?
Van gasgeveerde en handmatig verstelbare monitorarmen, tot laptopstands en tabletsteunen voor ieder formaat scherm; Neomounts biedt diverse gepaste oplossingen voor de ergonomische werkplek.