De moderne collaboration trolley

Neomounts introduceert twee nieuwe mobiele vloersteunen voor flat screens tot 75” met een maximaal draagvermogen van 70 kg; de FL50S-825BL1 en FL50S-825WH1. De trolleys bieden de ideale, flexibele oplossing voor moderne meeting rooms.
Zowel de trolley en de beugelkop zijn in hoogte verstelbaar, zodat het scherm in de ideale kijkhoek kan worden geplaatst. Een afsluitbaar, ventilerend hardware compartiment met kabeldoorvoer wordt standaard meegeleverd en kan optioneel worden geïnstalleerd.
De trolley is voorzien van praktische handgrepen en vier stevige dubbele 10 cm zwenkwielen met rem, waarmee de trolley eenvoudig van ruimte naar ruimte kan worden verplaatst. Dankzij deze grote zwenkwielen vormen drempels of tapijten geen uitdaging voor de FL50S-825BL1 en FL50S-825WH1 trolleys.
Het slimme interne kabelbeheersysteem heeft diverse in- en uitgangen voor flexibel gebruik (boven, in het midden waar de mediaspeler is geplaatst en onder de trolley) en verbergt en leidt de kabels van de vloersteun naar het scherm. Aan de achterzijde van de vloersteun bevindt zich een handige kabelmanagement beugel, voor eenvoudig en veilig opruimen van de kabels. Bovendien is aan de onderkant van de trolley een ruimte aanwezig voor de eventuele installatie van een stekkerdoos.

Creëer een totaaloplossing met de compatibele videobar & multimedia kit.

Optioneel verkrijgbaar zijn de AFLS-825BL1 en AFLS-825WH1 videobar & multimedia kits die installatie van een apart cam- en multimedia-apparaat op de trolley mogelijk maken. Bij de kit is een adapter voor de Logitech Rally Bar (Mini) inbegrepen. Daarnaast is het multimediaplateau geschikt voor installatie van o.a. de Logitech Tap.

Meer collaboration oplossingen

Tegenwoordig zijn moderne meeting rooms van alle gemakken voorzien en kan er zowel fysiek als digitaal vergadert worden.
De diverse producten van Neomounts bieden een gepaste oplossing voor iedere vergaderruimte. Verrijdbare trolleys -al dan niet gemotoriseerd- en wandsteunen voor ieder formaat TV, vormen de ideale basis voor de perfecte moderne vergaderruimte.