Moderne videoconferencing oplossingen van Neat

Til je online meetings naar een volgend niveau.

Video wordt steeds belangrijker voor onze hybride vorm van werken. Uiteraard kan technologie een fysieke vergadering niet vervangen, maar met innovatieve apparatuur kun je die beleving wel zo goed mogelijk benaderen. Neat helpt om de kloof tussen een fysieke en virtuele omgeving te verkleinen. De modern vormgegeven apparatuur maakt iedere vergaderruimte, thuis of op kantoor, beter om uiteindelijk de onderlinge samenwerking via video natuurlijker te laten verlopen.

Play Video

Waarom Neat?

Neat ontwerpt eenvoudige, maar baanbrekende videoapparatuur voor Microsoft Teams en Zoom die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Het doel? Je de beste ervaring te geven als het gaat om digitaal en fysiek vergaderen. Met de apparaten van Neat ben je verzekerd van een haarscherp beeld, inclusief een kristalhelder geluid. Ongeacht waar iemand zich bevindt. Elke persoon in de vergaderruimte wordt afzonderlijk ingekaderd, zodat degenen op afstand iedereen even goed in beeld hebben. Neat zorgt met vooruitstrevende technologie voor het gevoel dat iedereen zich in dezelfde vergaderruimte bevindt. 

Maak kennis met de Neat oplossingen via ARP. 

Neat Bar

De Neat Bar levert video en audio van superieure kwaliteit voor vergaderruimtes die gebruikmaken van Zoom of Microsoft Teams. De Neat Bar wordt geleverd met de Neat Pad: een dynamisch touchscreen om de vergadering te regelen en de ruimte te reserveren. De installatie van de Neat Bar is simpel en deze koppelt zich automatisch aan de Neat Pad. De Neat Bar kun je boven of onder een scherm plaatsen en voor een kleinere monitor is er een aparte houder ontwikkeld.
Zodra je een vergaderruimte met een Neat Bar inloopt, zal het apparaat zichzelf, het scherm en de Neat Pad activeren. Vervolgens kun je direct aan de slag om het scherm draadloos te delen of de Zoom-meeting te starten. Klaar met vergaderen? Dan wordt de ruimte automatisch vrijgegeven wanneer je deze verlaat (wanneer je Zoom gebruikt). 
Card Back Card Front
Card Back Card Front

Neat Frame

Het Neat Frame is een klein, staand scherm van 15,6 inch groot voor optimaal online vergaderen, bijvoorbeeld wanneer je thuis werkt. Iedereen is perfect scherp zichtbaar en goed te horen via de kwalitatieve luidspreker. Ook andersom is hier sprake van. Je hoeft je geen zorgen te maken over achtergrondgeluiden, die worden onderdrukt. Of je nu zit of beweegt, je wordt zo goed mogelijk weergegeven aan de andere deelnemers. Ook wanneer personen door elkaar praten, worden de stemmen niet onderdrukt of vervormd, zodat een discussie mogelijk is en goed te verstaan.

Neat Board

Het Neat Board levert je een complete vergaderoplossing. Het is een modern vormgegeven multi-touch scherm, inclusief krachtig audiosysteem en een veelzijdige groothoekcamera. Hiermee kun je niet alleen digitaal vergaderen, maar ook direct aantekeningen maken en delen via de whiteboard-functie.
Met de bijgeleverde Neat Markers maak je input tijdens de vergadering eenvoudig visueel, voor zowel de personen die zich in de ruimte bevinden als die digitaal deelnemen. Hoe de vergaderruimte eruitziet, maakt niet zoveel uit: je kunt ervoor kiezen om het Neat Board op een standaard te plaatsen voor op de vloer of op tafel, of je bevestigt het scherm aan de muur.
Card Back Card Front
Card Back Card Front

Neat Pad

De Neat Pad is het moderne touchscreen waarmee je de vergadering kunt regelen, een vergaderruimte kunt boeken of de beschikbaarheid kunt weergeven. Zo kan iedereen buiten de vergaderruimte zien of en wanneer het vertrek vrij is. Het is mogelijk om meerdere Neat Pads in een vergadering te gebruiken, zodat ook anderen tegelijkertijd deelnemers kunnen uitnodigen, hen zo nodig kunnen dempen of meetings kunnen opnemen. De Neat Pad is eenvoudig te koppelen aan andere Neat-apparaten die je tijdens de vergadering gebruikt.