Think together.
ThinkPhone.

Wanneer zakelijke apparaten naadloos samenwerken, werken de zaken beter. Daarom is er de Lenovo ThinkPhone van Motorola, Die brengt PC en mobiele ervaringen samen als nooit tevoren. Het gaat over het stimuleren van de productiviteit, maar ook over veiligheid.
Met ThinkPhone, worden zakelijke gegevens veilig gehouden tegen bedreigingen met vertrouwde beveiliging en jarenlange updates. Bescherm uw investering met bewezen Think-kwaliteit en duurzaamheid. Verdubbel uw efficiëntie door uw ThinkPad en ThinkPhone met één enkele, ultrasnelle lader.
En ga zelfs de zwaarste workflows aan met een Snapdragon® 8+ Gen 1 processor.
Wilt u een bedrijf dat beter samenwerkt?
Word één met ThinkPhone.

VERTROUWDE BEVEILIGING EN UPDATES.

Met de ingebouwd ThinkShield beveiliging, houdt ThinkPhone aan de hand van end-to-end beveiligingen uw gegevens gedurende vier jaar lang up-to-date beschermd tegen malware en andere bedreigingen.

BEWEZEN THINK KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.

Robuust gebouwd met IP68 onderwaterbescherming¹, MIL-STD-810H weerstand testen², aluminium frame en Gorilla® Glass Victus®.

THINK 2 THINK ERVARINGEN

Verhoog de productiviteit overal door naadloze integratie van mobiele en pc-ervaringen.

PREMIUM-TIER POWERHOUSE.

Laad uw ThinkPad en ThinkPhone op met één enkele 68W lader. Doe zaken onderweg met 5G³ en behandel de zwaarste workflows met Snapdragon® 8+ Gen 1 processor.

UNIEKE ERVARINGEN MET THINK 2 THINK

ThinkPhone is de perfecte metgezel voor ThinkPad. Verhoog de bedrijfsproductiviteit overal door naadloze integratie van mobiele en PC-ervaringen.

DRAADLOOS. NAADLOOS. PRICELESS.

Het is niet nodig om elke keer apparaten te koppelen. ThinkPhone en ThinkPad⁴ herkennen elkaar automatisch voor een naadloze ervaring.

MELDINGEN, NU ALLEMAAL SAMEN.

Telefoonmeldingen verschijnen onmiddellijk in het Windows centrum, zodat u vanaf uw ThinkPad direct een oproep kunt beantwoorden of berichten kunt beantwoorden.

BREID UW SCHERM UIT.

Apps van uw ThinkPhone bewerken op uw je ThinkPad⁴? Gebruik Android apps natuurlijker en intuïtief op het grote scherm, zodat uw meteen krijgt wat belangrijk is.

COPY HIER. PAST DAAR.

U kunt tekst of afbeeldingen kopiëren en plakken tussen apparaten net zoals uw het doet op een PC⁴. Verplaats een afbeelding eenvoudig van uw ThinkPhone naar uw ThinkPad.

ER SCHERP UITZIEN.

Gebruik de geavanceerde 50MP camera op ThinkPhone als hoogwaardige PC webcam⁴. U kunt zelfs de ultrabrede camera gebruiken om meer in het frame te passen en de geavanceerde software zorgt ervoor dat u ook in het frame blijft⁵.

LETS GET DOWN TO BUSINESS.

Geniet van een desktop computerervaring vanaf thinkPhone. Geen PC nodig. Gebruik de telefoon en alle apps op een externe monitor voor een complete desktop-ervaring⁶. Voeg een Bluetooth®-toetsenbord en muis toe⁷. Type, veeg en klik zoals u gewend bent, inclusief sneltoetsen en lightmouse klikken.

Bepaalde functies, functionaliteit en productspecificaties kunnen afhankelijk zijn van het netwerk en onderworpen zijn aan aanvullende voorwaarden en kosten. Deze kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. MOTOROLA, het gestileerde M-logo, MOTO en de MOTO-familie zijn handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. MICROSD is een handelsmerk van SD-3C, LLC. Android is een handelsmerk van Google LLC. Vervaardigd onder licentie van Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos en het dubbele-D-symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories Licensing Corporation. Lenovo, ThinkPad en het Lenovo-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Microsoft en Windows zijn handelsmerken van Microsoft Corporation. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. ©2023 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden. Schermbeelden gesimuleerd. Telefoon UI ter illustratie doeleinden, en kunnen worden gewijzigd.
1. Vloeistofschade valt niet onder de garantie. Water-, spat- en stofbestendigheid zijn getest volgens IP68-normen onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. Bestand tegen onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. De weerstand neemt af door normale slijtage. Niet ontworpen om onder water te werken. Niet blootstellen aan water onder druk of andere vloeistoffen dan zoet water. Probeer een natte telefoon niet op te laden. Niet waterdicht.
2. MIL-STD 810H stelt een methodologie vast voor het testen van producten tegen omgevingsbelasting onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. Dergelijke tests zijn geen garantie van toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Misbruik, zoals bij MIL-STD 810H testen, valt niet onder de standaard garantie van Motorola.
3. 5G-serviceplan en 5G-netwerkdekking vereist; alleen beschikbaar in bepaalde gebieden; apparaat niet compatibel met alle 5G-netwerken. Neem contact op met uw serviceprovider voor details.
4. Ready For PC is beschikbaar op geselecteerde apparaten en op Windows 10 en 11. Bezoek de FAQ-pagina voor een volledige lijst met apparaat- en softwarecompatibiliteit. Vereist download van PC-app. PC en mobiel apparaat voor draadloze verbinding moeten hetzelfde Wi-Fi AP (toegangspunt) delen OF moeten verbonden zijn via een USB-C-kabel. Op Lenovo ThinkPad moet Windows 10 of hoger.
5. Slimme software kan tot 3 gezichten/personen in hetzelfde kader herkennen.
6. Ready For draadloze verbinding wordt alleen ondersteund met tv’s die Android smartphone schermspiegeling (Miracast) ondersteunen. Ready For bekabelde verbinding wordt ondersteund met tv’s of monitoren die een HDMI-poort of USB-C video-in-poort hebben; voor video geschikte USB-C-kabel of USB-C-naar-HDMI-adapter vereist.
7. Bluetooth®-accessoires afzonderlijk verkrijgbaar.
8. Accessoires afzonderlijk afzonderlijk verkrijgbaar.
9. Mediane gebruikers kunnen tot 50% batterij krijgen in 15 minuten opladen. De batterij moet aanzienlijk leeg zijn; het opladen gaat langzamer naarmate het opladen vordert. 10. Beschikbare gebruikersopslag is minder door voorgeïnstalleerde software, en is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving als gevolg van software-updates.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  PAWN0003SE
  5609778
  • Producttype : Smartphone
  • Schermgrootte : 16,5 cm (6,5")
  • Type display : OLED
  • Fysieke resolutie : 1.080 x 2.400
 • 1 stuks Levertijd 3-5 werkdagen
EUR801,29
(incl. EUR 5,30 TKH )
EUR 969,56 incl. btw: