Bekijk Windows 11

Intuïtieve navigatie. Eenvoudige organisatie. Krachtigere prestaties. Plus nieuwe functies voor meer productiviteit en creativiteit. Ontdek alle redenen waarom Windows 11 de beste Windows tot nu toe is.

Gebruiksvriendelijker

Ontdek de nieuwe functies van Windows 11 waarmee je dingen snel, leuk en gemakkelijk voor elkaar krijgt.

Universeel zoeken

Selecteer Zoeken op je taakbalk en begin gewoon te typen wat je wilt vinden. Je krijgt gepersonaliseerde resultaten van je bestanden, foto’s, contacten, e-mails en zelfs het web.

Toegankelijkheid

Navigeer met behulp van spraakherkenning1, zie wat er wordt gezegd met liveondertitels of laat tekst op het scherm voorlezen door een verteller met een natuurlijke, menselijke stem.2 Windows 11 maakt het voor iedereen gemakkelijk om de pc te gebruiken.

Eenvoudige installatie en personalisatie

Personaliseer je bureaubladthema, achtergronden, kleuren, tekst en meer om de perfecte creatieve ruimte te creëren om je passies te verkennen.

Vergemakkelijkt de productiviteit

Breng balans op je bureaublad met gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om je schermruimte te optimaliseren en je productiviteit te maximaliseren.

Snap Assist

Organiseer in een handomdraai wat er op je scherm staat, zodat je je beste ideeën naar boven kunt halen. Sleep vensters naar de rand van het scherm om Snap Assist te activeren om ze in een net en georganiseerd raster te ‘snappen’.

Desktopgroepen

Houd je digitale leven georganiseerd met desktopgroepen voor alle verschillende manieren waarop je werkt en speelt. Met aangepaste achtergronden en labels kan je voor elk onderdeel van je leven een eigen bureaubladruimte creëren.

Microsoft 365

Innovatieve functies, hoogwaardige apps, extra cloudopslag en geavanceerde beveiliging – Windows 11 en Microsoft 3654 werken samen om je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Maakt beveiliging makkelijk

Windows 11 geeft je de kracht om te creëren, samen te werken en je spullen te beschermen.

Prestatie en beveiliging

Vanaf het moment van opstarten is Windows 11 op zijn hoede. Het werkt in combinatie met je hardware en is ontworpen met meerdere beschermingslagen om je apps, informatie en privacy veilig te houden.

Apparaatbescherming met SmartApp Control

Windows 11 zal alleen apps uitvoeren die een goede reputatie hebben en die je gegevens niet in gevaar brengen.

Microsoft Edge-beveiliging

Microsoft Edge geeft je niet alleen controle over je gegevens en bescherming tegen malware, maar kan ook het web scannen om te controleren of je wachtwoorden zijn gelekt.

De 8 voordelen van Windows 11 ten opzichte van Windows 10.

Voer a.u.b. de veiligheidscode in.
Schermen zijn gesimuleerd. Beschikbaarheid en functies van app kunnen per regio verschillen.
  • 1. Hardware-afhankelijk. Vereist Windows-pc met microfoon.
  • 2. Alleen Amerikaans Engels voor live ondertiteling en spraaktoegang. De beschikbaarheid van natuurlijke stemmen verschilt per markt: Zie bijlage A: Ondersteunde talen en stemmen.
  • 3. Sommige lay-outs zijn alleen beschikbaar op basis van de beeldschermresolutie en schaalinstellingen
  • 4. Abonnement is afzonderlijk verkrijgbaar.
  • 5. Gedurende de apparaatondersteuningsperiode geboden door de Original Equipment Manufacturer (OEM).