0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op 100x 3D-USB-sticks in uw eigen ontwerp ter waarde van € 1.300. De wedstrijd loopt tot en met zondag 2 april 2017.

Vul onderstaand formulier in en vertel ons hoe uw eigen 3D-USB-stick eruit ziet. Het beste idee wint. Kies zelf vorm en kleur. U kunt uw bedrijfslogo of een bepaald product laten modelleren. Uw creativiteit kent bijna geen grenzen.

 
Dhr. Mevr.  
 


Laat u inspireren door ons
» Huidige Promotion Product brochure (pdf)

Wij adviseren u graag persoonlijk.
Het ARP-projectteam staat graag voor u klaar.
043 - 855 00 00 | verkoop.nl@arp.com

Voor deelname aan de prijsvraag is instemming met de algemene spelvoorwaarden vereist. Door deelname aan de prijsvraag gaat de deelnemer akkoord met de algemene spelvoorwaarden. ARP Nederland BV behoudt zich het recht voor om, bij overtreding van de algemene spelvoorwaarden, deelnemers van de prijsvraag uit te sluiten. Deelnemers die ongeoorloofde hulpmiddelen gebruiken of anderszins door manipulatie voordeel willen verkrijgen, worden van deelname uitgesloten. In voorkomend geval wordt de prijs achteraf ingetrokken en teruggevorderd. Wie onjuiste persoonsgegevens verstrekt, wordt ook uitgesloten. Voor deelname komen uitsluitend meerderjarige natuurlijke personen in aanmerking die in Nederland woonachtig zijn. Deelname aan deze prijsvraag is gratis. De prijsvraag eindigt op 2 april 2017. De winnaar wordt per e-mail of telefonisch geïnformeerd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de prijs dan wel geen garantie-aanspraken op de prijs worden gemaakt. De prijs wordt zonder rekening afgeleverd en er wordt ook desgewenst geen rekening gemaakt. ARP behoudt zich het recht voor om de prijsvraag te allen tijde zonder vooraankondiging te beëindigen, als om technische of juridische redenen geen correcte uitvoering kan worden gegarandeerd. Het gebruik van rechtsmiddelen is uitgesloten. De winnaar verklaart zich ermee akkoord dat een foto van de prijs op onze homepage wordt gepubliceerd.Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.