Verouderde apparaten kunnen je bedrijf geld kosten

Upgrade naar nieuwe, moderne apparaten om de productiviteit te verhogen, de beveiliging te verscherpen en de efficiëntie te maximaliseren
De ondersteuning voor Windows 7 is beëindigd en de ondersteuning voor Office 2010 eindigt binnenkort. Vertrouw niet op verouderde apparaten om je bedrijf te beschermen en vooruit te helpen; het is tijd om te upgraden naar nieuwe, moderne apparaten met Windows 10, Office en het Intel vPro®-platform.1 Met nieuwe, moderne apparaten kan je bedrijf:

De productiviteit verhogen

Nieuwe pc’s met Windows 10 en 8e generatie Intel® Core™ vPro®-processors2, kunnen 1,3 keer sneller multitasken met Office3,4,5 en hebben een lange batterijduur van 11 uur voor een productievere werkdag.3,6

Houd bestanden veilig

Met Windows 10 wordt geschat dat beveiligingsincidenten die IT-ondersteuning nodig hebben, met tot wel 33% worden verminderd of vermeden.7 Het nieuwe Intel® Hardware Shield helpt de BIOS als een aanvalsdoelwit te verminderen – in feite geeft 75% van de ondervraagde IT-managers aan dat Intel vPro®-platformapparaten veiliger zijn.8

Verlaag de totale eigendomskosten

Pc’s ouder dan vier jaar kunnen naast de onderhoudskosten 1,5 keer zoveel kosten voor reparaties met zich meebrengen.9,10 77% van de ondervraagde IT-managers geeft aan dat nieuwe apparaten met het Intel vPro®-platform en Windows 10 eenvoudiger zijn te beheren.11 Bovendien is de transitie naar bijgewerkte apparaten nog nooit zo eenvoudig geweest – Windows 10 is compatibel met 99% van de Windows 7-apps,12 en de fundamenten voor de toekomst van nieuwe, moderne apparaten zijn gebouwd om de reguliere cadans van Windows 10-updates op efficiënte wijze te ondersteunen.

Geen enkele moderne pc is compleet zonder Office! 

De ondersteuning voor Office 2010 eindigt in oktober 2020. Het is nu het moment om na te denken over de Office-oplossing die het beste bij je volgende pc-upgrade past, of het nu gaat om een eenmalige aanschaf (Office 2019) Office met een abonnement (Office 365/Microsoft 365) voor je bedrijf.

BESTE DEAL

Office 365

Business Premium

Office Apps*

Extra voordelen

Eén persoon, één jaarabonnement dat werkt op Windows, Mac, iOS en Android,1 en met 24/7 technische ondersteuning (chat of telefoon)

Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

Office Apps*

Eén apparaat, eenmalige aankoop, werkt op Windows of Mac, iOS en Android,1 en technische ondersteuning (alleen installatie)

1. Beschikbaarheid van apps varieert per apparaat/taal.
2. Alleen op pc. Meer informatie (inclusief compatibele mobiele apparaten) op office.com/information
Je moet de licentieovereenkomst aanvaarden, microsoft.com/useterms · Activering vereist · Het product kan niet worden vervangen indien ermee is geknoeid of als dit is geactiveerd en kan niet worden ingewisseld voor contant geld · Systeemvereisten voor
niet-commercieel gebruik: Microsoft-account · Internettoegang · Windows 10 of Mac OS* · Processor: 1,6 GHz, 2-core (pc); Intel (Mac) · RAM: 4 GB, 2 GB (32-bits) – Schijfruimte 4 GB (pc); 10 GB, Mac OS Extended of APFS · scherm: 1280 x 768 (pc)/800 (Mac)
*Ga naar: office.com/systemrequirements voor compatibele versies van Windows 10 en MacOS, en voor andere functievereisten

Hebt je nog vragen? Wij helpen je graag

Met een modern apparaat met het Intel vPro®-platform bespaar je tijd en geld, dankzij een betere beveiliging (33% minder beveiligingsincidenten),7 snellere prestaties (65% betere prestaties),3,5,13 snellere ervaring (1,3 keer sneller multitasken),3,4,5 en een accu die een volledige werkdag meegaat.6
Ja, je kunt overstappen met een Windows 7 compatibel apparaat op basis van deze vereisten met een volledige licentie. Om te profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden adviseren we over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10.
Ja, je kunt Windows 7 blijven gebruiken. Aangezien de ondersteuning op 14 januari 2020 wordt beëindigd, is je pc kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s. Windows blijft wel werken, maar je ontvangt geen updates meer voor beveiliging en functies.
Windows 7 kan nog steeds worden geïnstalleerd en geactiveerd nadat de ondersteuning is beëindigd. Om beveiligingsrisico’s en virussen te voorkomen, adviseert Microsoft een overstap naar Windows 10 te overwegen.

De ondersteuning voor Internet Explorer op Windows 7-apparaten eindigt op 14 januari 2020. Als onderdeel van het Windows-besturingssysteem volgt Internet Explorer dezelfde levenscyclus voor ondersteuning.

Voor organisaties waarvoor een virtualisatieoplossing geschikt kan zijn, is Windows Virtual Desktop de enige cloudgebaseerde service die een multi-user Windows 10-ervaring biedt, geoptimaliseerd voor Office 365 ProPlus, en die gratis Windows 7 Extended Security Updates bevat. Deze uitgebreide beveiligingsupdates kunnen ook afzonderlijk worden aangeschaft, als laatste redmiddel voor Windows 7-organisaties (en Windows Server 2008/R2- en SQL Server 2008/R2-organisaties) die meer tijd nodig hebben om over te stappen op Windows 10.

Extended Security Updates zijn sinds 1 april 2019 te koop in VLSC. Extended Security Updates zijn vanaf 1 december 2019 verkrijgbaar via het cloud solution provider (CSP) programma.

Microsoft begrijpt dat iedereen zich op een ander punt in het upgradeproces bevindt. ESU wordt aanbevolen als laatste redmiddel voor de apparaten die niet op tijd naar Windows 10 kunnen worden gemigreerd. De Windows 7 ESU wordt per apparaat verkocht, waarbij de prijs elk jaar tot januari 2023 stijgt.,

 

Om te profiteren van de nieuwste beveiligings-, productiviteits- en beheerfuncties die Windows 10 biedt met regelmatige updates en ondersteuning, raden wij organisaties aan om over te stappen op de moderne apparaten met Microsoft 365 – waaronder Windows 10, Office 365 en de nieuwste beveiligingsfuncties.

 

Voor meer informatie over de betaalde Extended Security Updates kun je onze uitgebreide FAQ bezoeken.

Je kunt Office 2010 blijven gebruiken, maar zodra de ondersteuning afloopt in oktober 2020, wordt je apparaat kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s. Office blijft wel werken, maar je ontvangt geen updates meer voor beveiliging en functies.

Nu is een perfect moment voor klanten om hun technologiestrategie te evalueren en te onderzoeken hoe hun bedrijf kan profiteren van de nieuwste zakelijke oplossingen in Office 2019 en Office 365.

Koppelingen aan Office 365-services zoals Exchange Online worden na 1 oktober 2020 niet meer ondersteund. Klanten moeten overstappen naar een Office 365-abonnement met Office-desktopapps om productiviteitsverlies te voorkomen.

Office 2019 is de meest actuele en up-to-date versie zonder abonnement – het stelt werknemers in staat om meer te doen door nieuwe intelligente hulpmiddelen en functies aan te bieden, waardoor de productiviteit de beste in zijn klasse is, terwijl je beschermd blijft en voldoet aan de relevante regelgeving.

Office 2019 is onze meest veilige versie tot nu toe. Beveiligingsfuncties omvatten Windows-gegevensbescherming (WIP), een Windows Pro-functie die geïntegreerd is met Office 2019-toepassingen. Lokale versies van Office, waaronder Office 2019, bevatten niet alle intelligente beveiligingsfuncties die Microsoft te bieden heeft. Gebruikers die de complete suite met intelligente beveiligingsfuncties van Microsoft willen, kunnen overwegen om te kiezen voor een Office 365 Business Premium- of Microsoft 365-abonnement.

Met Office 365 abonnementen kun je je beste werk maken met de premium versies van de Office-toepassingen op al je apparaten: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar voor pc) en toegang tot extra OneNote-functies (de functies variëren). Je kunt Office 365 installeren op meerdere apparaten, waaronder pc’s, Mac’s, Android™-tablets, Android-telefoons, iPad® en iPhone®. Bovendien krijg je met Office 365 services zoals cloudopslag met OneDrive, Skype-minuten voor thuisgebruik en geavanceerde Outlook.com-beveiliging. Wanneer je een actief Office 365-abonnement hebt, beschik je altijd over de meest actuele versie van de Office-toepassingen.

 

Office 2019 is een eenmalige aankoop met de klassieke versies van de Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één pc of Mac. De applicaties worden niet automatisch bijgewerkt; om de recentste versie te krijgen, moet je Office opnieuw aanschaffen wanneer de nieuwe versie beschikbaar komt. De huidige Office-toepassingsversies die eenmalig kunnen worden aangeschaft, zijn Office 2019 voor Windows en Office 2019 voor Mac. Eerdere versies zijn onder meer Office 2016, Office 2013, Office 2011 voor Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 voor Mac en Office 2004 voor Mac. Office als een eenmalige aankoop omvat geen van de services die in Office 365 zijn opgenomen.

Je hoeft niet online te zijn om Office te gebruiken nadat het op je apparaten is geïnstalleerd en geactiveerd. Je hebt echter in eerste instantie internettoegang nodig om Office te installeren en te activeren, om eventuele updates te installeren en om je facturen te beheren. Internettoegang is ook vereist om toegang te krijgen tot documenten die zijn opgeslagen op OneDrive, tenzij je de OneDrive desktop app installeert. Nadat je Office-toepassingen (zoals Word, PowerPoint en Excel) zijn geïnstalleerd, kun je ze echter offline gebruiken.

 

Je moet regelmatig verbinding maken met internet om je versie van Office up-to-date te houden en te profiteren van automatische upgrades. Als je niet minstens om de 39 dagen verbinding maakt met internet, komen je toepassingen in een beperkte functionaliteitsmodus en kun je een productfout zonder licentie zien. Om je Office-toepassingen opnieuw te activeren, maak je eenvoudigweg opnieuw verbinding met internet en meld je je aan op Office 365. Leer hoe je je zich aanmeldt.

1. Wordt apart verkocht.
2. 8e generatie Intel® Core™ vPro™ i7-8665U-processoren en Intel® Core™ vPro™ i5-8365U-processoren
3. Prestatieresultaten zijn gebaseerd op tests vanaf 21 maart 2019 en 3 april 2019 en geven mogelijk niet alle openbaar beschikbare beveiligingsupdates weer. Bekijk de configuratie-informatie voor meer details. Geen enkel product kan absoluut veilig zijn.
Software en workloads gebruikt in prestatietests zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel-microprocessoren. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies.  Elke verandering in één van deze factoren kan ertoe leiden dat de resultaten variëren.  Raadpleeg andere informatie- en prestatietests om je te helpen bij het volledig evalueren van je beoogde aankopen, inclusief de prestaties van dat product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie over de prestaties en benchmarkresultaten, ga je naar de website http://www.intel.com/benchmarks
4. Multitasking volgens een meting uitgevoerd door Office Productivity en Multitasking Workload waarbij 8e generatie Intel® Core™ i7-8665U wordt vergeleken met 6e generatie Intel® Core™ i7-6600U. Een Microsoft PowerPoint.ppt-presentatie met 20 dia’s van 2,35 MB wordt geëxporteerd als een 1920×1080 H.264.mp4-videopresentatie van 30 MB. Terwijl de videopresentatie wordt gemaakt 1) wordt een 801 pagina’s tellend Microsoft Word.docx-document van 6,49 MB geconverteerd naar een PDF-bestand van 3,7 MB en 2) wordt een Microsoft Excel.xlsm-werkblad van 68,4 MB opnieuw berekend.
5. VERNIEUW CONFIGURATIES NIEUW:  Intel Reference Platform met Intel® Core™ i7-8665U-processor, PL1= 15W TDP, 4C8T, Turbo tot 4,8 GHz, grafische kaart: Intel® UHD grafische kaart 620, geheugen: 2 x 4 GB DDR4-2400, opslag: 512 GB Intel 760p SSD, OS: Microsoft Windows* 10 RS5 versie 1809 (versie 1763v1), BIOS: x177, MCU: A8 VS. OEM-systeem met Intel® Core™ i7-6600U processor, PL1=15W TDP, 2C4T, Turbo tot 3,9 GHz, Intel HD grafische kaart 620, display: 14 inch scherm met 1920×1080 resolutie, geheugen: 8 GB DDR4, opslag: 256 GB SSD, batterijformaat: 36 Wh, OS: Microsoft Windows* 10 Pro RS5 versie 1809 (versie 1763v292), BIOS: v1.0.1, MCU: C2
6. Levensduur van de batterij: Levensduur van de batterij: Levensduur van de batterij tot 11 uur voor een productieve werkdag met een 8e generatie Intel® Core™ i7-8665U-processor, zoals gemeten door MobileMark* 2018 belasting op een OEM-preproductiesysteem met een Intel® Core™ i7-8665U-processor, PL1= 15W TDP, 4C8T; turbo tot 4,8 GHz; grafische kaart: Intel® UHD grafische kaart 620, scherm: 14 inch scherm met 1920×1080 resolutie, geheugen: 16 GB; opslag: Hynix 256 GB; batterijgrootte: 52 WHr, OS: Windows® 10 Pro; BIOS: v.1.0.1; MCU: AA schermhelderheid is ingesteld op 150 nits op gelijkstroom. De draadloze netwerkadapter van het systeem is ingeschakeld en verbonden met een draadloos netwerk dat niet met internet is verbonden.
7. Beveiligingsincidenten die herstel door IT vereisen, worden met Windows 10 tot wel 33% verminderd of voorkomen. De Total Economic Impact™ van Microsoft Windows 10, Forrester, 2016. https://query.prod.cms.rt.microsoft.com/cms/api/am/binary/RWrHjm. Geen enkel product of onderdeel kan absoluut veilig zijn.
8. De Total Economic Impact™ van het Intel vPro®-platform, Forrester, december 2018.  Een onderzoek in opdracht van Intel en uitgevoerd door Forrester Consulting waarbij 256 IT-managers bij middelgrote organisaties (100-1000 werknemers) werden ondervraagd over Intel vPro®-platforms in de VS, het VK, Duitsland, Japan en China.  75% is het er “mee eens” of “zeer mee eens” met de stelling dat computers met Intel® Core™ vPro®-processoren en Windows 10 veiliger zijn dan voorheen.  Lees het volledige onderzoek op Intel.com/vProPlatformTEI
9. SMB PC Study, Techaisle 2018
10. De beschreven scenario’s voor kostenvermindering zijn bedoeld als voorbeeld van hoe een bepaald op Intel gebaseerd product, in de gespecificeerde omstandigheden en configuraties, de toekomstige kosten kan beïnvloeden en kostenbesparingen kan opleveren. De omstandigheden variëren. Intel garandeert geen kosten of kostenreductie.
11. De Total Economic Impact™ van het Intel vPro®-platform, Forrester, december 2018. Een onderzoek in opdracht van Intel en uitgevoerd door Forrester Consulting waarbij 256 IT-managers bij middelgrote organisaties (100-1000 werknemers) werden ondervraagd over Intel vPro®-platforms in de VS, het VK, Duitsland, Japan en China. 77% is het er “mee eens” of “zeer mee eens” dat computers met het Intel vPro®-platform en Windows 10 eenvoudiger zijn te beheren. Lees het volledige onderzoek op Intel.com/vProPlatformTEI
12. 99% van de Windows 7-apps is compatibel met Windows 10. Hardware-/softwarevereisten zijn van toepassing; beschikbaarheid van functies kan variëren. Internetverbinding vereist. Ga naar de website van de fabrikant van je apparaat en www.windows.com/windows10specs om te controleren op compatibiliteit en voor andere belangrijke installatie-informatie. Mogelijk zijn er in de loop van de tijd aanvullende vereisten voor updates.
13. Algemene systeemprestaties: Volgens een meting uitgevoerd door SYSmark* 2018 waarbij de 8e generatie Intel® Core™ i7-8665U werd vergeleken met de 6e generatie Intel® Core™ i7-6600U. SYSmark 2018 wordt gepubliceerd door de Business Applications Performance Corporation (BAPCo), een benchmarking consortium.  SYSmark test de prestaties van Windows* Desktop Applicaties met behulp van realistische scenario’s:  Productiviteit, creativiteit en reactievermogen.  Veelgebruikte toepassingen in de scenario’s zijn onder meer Microsoft Office*, Adobe Creative Cloud* en Google Chrome*.  Elk scenario levert individuele meetgegevens op die samen leiden tot een totaalscore.
14. Slack is geopend in de achtergrond terwijl een Microsoft PowerPoint.ppt-presentatie van 2,28 MB wordt geëxporteerd als een 1920 x 1080 H.264.mp4-videopresentatie. Terwijl de videopresentatie wordt gemaakt 1) wordt een 844 pagina’s tellend Microsoft Word.docx-document van 6,49 MB geconverteerd naar een PDF-bestand van 7,98 MB en 2) wordt een Microsoft Excel.xlsm-werkblad met macro’s van 70,4 MB opnieuw berekend.