Bevorder het werken op afstand voor je werknemers

Ontvang verbeterde privacy- en beveiligingsfuncties op nieuwe apparaten met Windows 10 Pro, Microsoft 365 en het Intel vPro®-platform.1,2

De ondersteuning voor Windows 7 is beëindigd en de ondersteuning voor Office 2010 eindigt binnenkort. Nu is het moment om over te stappen naar nieuwe apparaten met Windows 10 Pro, Microsoft 365 en het Intel vPro®-platform.2,3

Verhoog de productiviteit 

Nieuwe pc’s met Windows 10 Pro en 8e generatie Intel® Core™ vPro®-processoren6 bieden tot 1,3 keer snellere Office-multitasking7,8,9 en hebben een batterij die tot 11 uur meegaat, waardoor je werkdag nog productiever wordt.10 Ondersteuning voor Windows 7 is beëindigd en de ondersteuning voor Office 2010 eindigt binnenkort. Vertrouw er niet op dat verouderde apparaten voldoende beveiliging bieden voor je bedrijfsgegevens. Nu 75% van de ondervraagde IT-managers meldt dat apparaten met het Intel vPro®-platform veiliger zijn3, kun je gerust stellen dat nu het moment is aangebroken over te stappen naar nieuwe, moderne apparaten met Windows 10 Pro, Microsoft 365 en het Intel vPro®-platform.2
Bied je werknemers de mogelijkheid om virtueel samen te werken met verbeterde privacy- en beveiligingsfuncties. Dankzij Microsoft Teams kunnen ze op één plek chatten, vergaderen, bellen en samenwerken19. Daarnaast kunnen werknemers gebruik maken van ingebouwde functies zoals deelbare notitieblokken en online whiteboards, maar natuurlijk ook van de bekende bedrijfstakgerichte en productiviteitsbevorderende apps.

Zorg voor betere bescherming van alles wat je hebt opgebouwd

Met functies als Intel® Hardware Shield, meervoudige verificatie en Windows Defender bieden nieuwe, moderne apparaten met Windows 10 Pro, Microsoft 365 en het Intel vPro®-platform zowel de nieuwste software als kant-en-klare hardwarebeveiligingsfuncties waarmee je je apparaten kunt beschermen tegen malware, virussen en andere bedreigingen.1,2
Meer dan een derde van de gegevenslekken gebeurt onbedoeld en4 bij 61% wordt er gebruik gemaakt van gestolen inloggegevens.5 Met nieuwe, moderne apparaten ben je beter beschermd tegen onbedoeld gegevensverlies door de bedrijfsinformatie op je apparaten te versleutelen en te scheiden van persoonlijke informatie.

Zorg voor lagere totale eigendomskosten

Pc’s die ouder zijn dan vier jaar kunnen naast de onderhoudskosten 1,5 keer zoveel reparatiekosten met zich meebrengen.11,12 77% van de ondervraagde IT-managers geeft aan dat nieuwe apparaten met het Intel vPro®-platform en Windows 10 gemakkelijker te beheren zijn.13 Bovendien is de overgang naar bijgewerkte apparaten nog nooit zo eenvoudig geweest – Windows 10 is compatibel met 99% van de Windows 7-apps,14 en de fundamenten voor de toekomst van nieuwe, moderne apparaten zijn gelegd om de reguliere cadans van Windows 10-updates op efficiënte wijze te ondersteunen.

Geen enkele moderne pc is compleet zonder productiviteitshulpmiddelen.

De ondersteuning voor Office 2010 eindigt in oktober 2020. Nu is het moment om na te denken over de Office-oplossing die het beste bij je volgende pc-upgrade past. Dat kan een eenmalige aanschaf zijn (Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen) of een abonnement op Microsoft 365 voor je bedrijf.  

BESTE WAARDE 

Microsoft 365 Business Standard

Premium Office-apps 

Extra voordelen 

Eén persoon, één jaarabonnement dat werkt op Windows, Mac, iOS en Android‡ en met 24/7 technische ondersteuning (chat of telefoon) 

Extra voordelen 

Klassieke Office-apps* 

Eén apparaat, eenmalige aankoop, werkt op Windows of Mac, iOS en Android‡, met technische ondersteuning (alleen installatie)  

* Alleen voor pc. Meer informatie (inclusief compatibele mobiele apparaten) op office.com/information
† OneNote-functies verschillen per platform. https://aka.ms/onenote-office2019-faq.
‡ Beschikbaarheid van apps varieert per apparaat/taal. 

 

Ga naar: office.com/systemrequirements voor compatibele versies van Windows 10 en MacOS en voor andere functievereisten 

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag

Met moderne apparaten met het Intel vPro®-platform bespaar je tijd en geld door verbeterde beveiliging,1 snellere prestaties,7,9,15 snellere multitasking7,8,9 en een langere levensduur van de batterij.10

 

Windows 10, Office, en het Intel vPro®-platform bieden een combinatie van de nieuwste software en kant-en-klare hardwarebeveiligingsfuncties waarmee je je pc’s veilig kunt houden.1 Essentiële zakelijke beveiligingsfuncties zoals een firewall, beveiligd opstarten, beveiliging tegen informatieverlies op bestandsniveau en Intel® Hardware Shield zijn standaard in elk apparaat ingebouwd en bieden bescherming tegen de bedreigingen voor de cyberveiligheid waar we tegenwoordig mee te maken hebben.  

 

Pc’s met Windows 10, Microsoft 365 en het Intel vPro®-platform werken zoals jij werkt. Nieuwe moderne apparaten bieden 1,3 keer snellere multitasking7,8,9 en werken naadloos op bedrijfssoftwaretools van wereldklasse. Dankzij de snelle opstartfunctie en een batterij die een volle werkdag meegaat,10 zorgen nieuwe apparaten ervoor dat je altijd en overal productief kunt blijven.

 

Nieuwe Windows 10-apparaten die worden aangedreven door het nieuwste Intel vPro®-platform maken beheer en updates gemakkelijker, waardoor jij tijd en kosten bespaart en tegelijkertijd meer controle krijgt. 

 

Nog afgezien van deze geweldige voordelen zijn moderne apparaten een genot om te gebruiken. Ze zijn vooraf geconfigureerd met geavanceerde functies zoals spraakbediening en een precisie-touchpad,16 biometrische beveiliging17 en Windows Ink,18 waarmee je heel natuurlijk en nauwkeurig schrijft met je handschrift.

Ja, je kunt overstappen met een Windows 7-apparaat op basis van deze vereisten met een volledige licentie. Om te kunnen profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden adviseren we over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10.

 

De nieuwste moderne apparaten met het Intel® Hardware Shield, exclusief voor het Intel vPro®-platform, bieden bescherming tegen firmware-aanvallen. Het Intel® Hardware Shield helpt het risico van injectie van kwaadaardige code zo veel mogelijk te beperken door de firmware te vergrendelen wanneer softwareprogramma’s actief zijn, om zo te voorkomen dat achtergelaten malware het besturingssysteem in gevaar brengt. Met beveiligingsrapportage van hardware naar besturingssysteem kan je besturingssysteem een uitgebreider beveiligingsbeleid afdwingen. 

Ja, je kunt Windows 7 blijven gebruiken. Aangezien de ondersteuning op 14 januari 2020 wordt beëindigd, is je pc kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s. Windows blijft wel werken, maar je ontvangt geen updates meer voor beveiliging en functies.

Windows 7 kan nog steeds worden geïnstalleerd en geactiveerd nadat de ondersteuning is beëindigd. Om beveiligingsrisico’s en virussen te voorkomen, adviseert Microsoft een overstap naar Windows 10 te overwegen.

De ondersteuning voor Internet Explorer op Windows 7-apparaten eindigt op 14 januari 2020. Als onderdeel van het Windows-besturingssysteem volgt Internet Explorer dezelfde levenscyclus voor ondersteuning.
Voor organisaties waarvoor een virtualisatieoplossing geschikt kan zijn, is Windows Virtual Desktop de enige cloudgebaseerde service met Windows 10 voor meerdere gebruikers, geoptimaliseerd voor Microsoft 365 ProPlus, die bovendien Windows 7 Extended Security Updates bevat, zonder extra kosten. Deze uitgebreide beveiligingsupdates kunnen ook afzonderlijk worden aangeschaft, als laatste redmiddel voor Windows 7-organisaties (en Windows Server 2008/R2- en SQL Server 2008/R2-organisaties) die meer tijd nodig hebben om over te stappen op Windows 10.
Extended Security Updates zijn sinds 1 april 2019 te koop in VLSC. Extended Security Updates zijn vanaf 1 december 2019 verkrijgbaar via het cloud solution provider(CSP)-programma.

Microsoft begrijpt dat iedereen zich op een ander punt in het upgradeproces bevindt. ESU wordt aanbevolen als laatste redmiddel voor de apparaten die niet op tijd naar Windows 10 kunnen worden gemigreerd. De Windows 7 ESU wordt per apparaat verkocht, waarbij de prijs elk jaar tot januari 2023 stijgt.

 

Om te kunnen profiteren van de nieuwste beveiligings-, productiviteits- en beheerfuncties die Windows 10 biedt, met regelmatige updates en ondersteuning, adviseren wij organisaties over te stappen op moderne apparaten met Microsoft 365, die zijn voorzien van Windows 10, Microsoft 365 en de nieuwste beveiligingsfuncties.

 

Voor meer informatie over de betaalde Extended Security Updates kun je onze uitgebreide FAQ bezoeken.

Je kunt Office 2010 blijven gebruiken, maar zodra de ondersteuning afloopt in oktober 2020, wordt je apparaat kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s. Office blijft wel werken, maar je ontvangt geen updates meer voor beveiliging en functies.
Nu is een perfect moment voor klanten om hun technologiestrategie te evalueren en te onderzoeken hoe hun bedrijf kan profiteren van de nieuwste zakelijke oplossingen in Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen en Microsoft 365.
Koppeling met Microsoft 365-services zoals Exchange Online wordt na 13 oktober 2020 niet meer ondersteund. Klanten moeten naar de nieuwste versie van Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen of Microsoft 365 upgraden om productiviteitsverlies te voorkomen.
Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is de meest actuele versie zonder abonnement. Je stelt werknemers in staat meer te doen doordat ze de beschikking krijgen over nieuwe intelligente hulpmiddelen en functies, waardoor de productiviteit optimaal wordt en je tegelijkertijd beschermd bent en voldoet aan toepasselijke regelgeving.
Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is onze veiligste permanente versie tot nu toe. De beveiligingsfuncties omvat onder andere Windows-gegevensbescherming (WIP), een Windows 10 Pro-functie die is geïntegreerd met Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen. Lokale versies van Office, waaronder Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen, hebben niet alle intelligente beveiligingsfuncties die Microsoft te bieden heeft. Gebruikers die de complete suite met intelligente beveiligingsfuncties van Microsoft willen, kunnen een Microsoft 365 Business Premium- of Microsoft 365-abonnement overwegen.

Met een Microsoft 365-abonnement kun je op al je apparaten je beste werk creëren met een premium versie van de Office-toepassingen: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar voor pc) en toegang tot extra OneNote-functies (de functies variëren). Je kunt Microsoft 365 op meerdere apparaten, zoals een pc, Mac, Android™-tablet, Android-telefoon, iPad® of iPhone®, installeren. Bovendien krijg je met Microsoft 365 de beschikking over services als cloudopslag met OneDrive, Skype-minuten voor thuisgebruik en geavanceerde Outlook.com-beveiliging. Wanneer je een actief Microsoft 365-abonnement hebt, beschik je altijd over de meest actuele versie van de Office-toepassingen.

 

Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is een eenmalige aankoop met de klassieke versie van Office-toepassingen als Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één pc of Mac. De applicaties worden niet automatisch bijgewerkt; om de recentste versie te krijgen, moet je Office opnieuw aanschaffen wanneer de nieuwe versie beschikbaar komt. De huidige versie van Office-toepassingen die eenmalig kunnen worden aangeschaft, zijn Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor Windows en Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor Mac. Eerdere versies zijn onder meer Office 2016, Office 2013, Office 2011 voor Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 voor Mac en Office 2004 voor Mac. Office als eenmalige aankoop biedt niet de services die beschikbaar zijn voor Microsoft 365.

Zodra Microsoft 365 op je apparaten is geïnstalleerd en geactiveerd, hoef je niet online te zijn om het te kunnen gebruiken. Je hebt echter wel internettoegang nodig om Microsoft 365 te installeren en activeren, om eventuele updates te installeren en om je facturen te beheren. Internettoegang is ook vereist om toegang te krijgen tot documenten die zijn opgeslagen op OneDrive, tenzij je de desktop-app van OneDrive installeert. Nadat je Office-toepassingen (zoals Word, PowerPoint en Excel) zijn geïnstalleerd, kun je ze echter offline gebruiken.

 

Je moet regelmatig verbinding maken met internet om je versie van Microsoft 365 up-to-date te houden en te kunnen profiteren van automatische upgrades. Als je niet minstens om de 39 dagen verbinding maakt met internet, komen je toepassingen in een beperkte functionaliteitsmodus en krijg je mogelijk een foutmelding te zien dat het product niet gelicentieerd is. Als je je Office-toepassingen opnieuw wilt activeren, hoef je alleen maar opnieuw verbinding met het internet te maken en je aan te melden op Microsoft 365. Lees hoe je je kunt aanmelden.