Logitech heeft alles in huis om thuis te kunnen werken.

Logitech zorgt voor een prima thuiswerkplek.
De werksituatie zoals die was voor de coronacrisis zal, in ieder geval voor lange tijd, niet meer terugkeren.
We zijn allemaal zo veel mogelijk vanuit thuis aan het werken, meetings doen we tegenwoordig via een video call. Dat werk allemaal op zich prima.

Alleen is het wel van belang dat medewerkers worden uitgerust met aangepast apparatuur zodat ze ook vanuit thuis proffesioneel kunnen werken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toetsenbord en muis, dat is toch wat effectiever en ergonomischer dan de hele dag op een laptop te typen.

Met een webcam en headset ben je dan weer perfect uitgerust om een call en video meeting te doen.

Muizen en toetsenbord combinaties
Type comfortabel met een toetsenbord van normaal formaat en scroll snel door je documenten met je muis bedraad of draadloos.
Voor elke situatie de juiste oplossing.

Videosamenwerking

PREMIUMKIT VOOR VIDEOSAMENWERKING VANAF ELK BUREAU
Met de Logitech BRIO en Zone Wireless-oplossing kunt u elke werkruimte voorzien van onze meest geavanceerde webcam en de Bluetooth®-headset die speciaal is ontworpen voor open kantoorruimtes.

BRIO biedt uitstekende beeldkwaliteit, of u nu snel even wilt bellen of deelneemt aan een videoconferentie. Zorg voor uitzonderlijk geluid met de Zone Wireless-headset. Hiermee zijn werknemers zijn volledig uitgerust voor videoconferenties van topkwaliteit zonder hun bureau te verlaten.

GEWELDIGE VIDEOVERGADERINGEN VANAF ELK BUREAU

Wanneer u vanuit een persoonlijke werkruimte een videogesprek voert, maakt de juiste uitrusting het verschil. Met de Logitech Zone Wireless-kit kunt u elk bureau voorzien van een onmisbare HD-webcam en de Bluetooth®-headset die speciaal is ontworpen voor open kantoorruimtes.

De Zone Wireless biedt volledige 1080p HD-video en plug-and-play-integratie met vrijwel elke videoconferentiesoftware. Zorg voor uitzonderlijk geluid met Zone Wireless en werknemers zijn klaar voor geweldige videogesprekken vanaf hun eigen bureau.