LOGITECH SCRIBE.

Whiteboardcamera voor videovergaderruimtes.

LAAT IEDEREEN DEELNEMEN.

Deel moeiteloos whiteboards in videovergaderingen met Logitech Scribe, een whiteboardcamera op basis van AI voor Microsoft Teams® Rooms, Zoom Rooms™ en andere populaire videovergaderdiensten.

PERFECT ZICHT, OP AFSTAND OF IN DE RUIMTE.

Door ingebouwde AI en een lens op maat kan Scribe de whiteboardinhoud met uitstekende helderheid uitzenden in videovergaderingen. Nu hebben zelfs deelnemers op afstand uitstekend zicht.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN.

Met de draadloze deelknop van Scribe wordt het delen van whiteboards in videovergaderingen een fluitje van een cent. U kunt delen ook starten met de touchcontroller van uw vergaderruimte, zoals Logitech Tap.
De ondersteuning voor de deelknop is afhankelijk van de serviceprovider voor videovergaderen. Zie de compatibiliteitspagina voor de nieuwste informatie.

PRESTATIES OP BASIS VAN AI.

De ingebouwde AI van Scribe biedt een transparantie-effect, waardoor deelnemers ‘door de presentator heen’ kunnen kijken, zodat ze vrij zicht hebben op het whiteboard.
Echte videobeelden vastgelegd door Logitech Scribe.
Scribe verbetert automatisch de kleur en het contrast van uitwisbare stiften, waardoor tekst en schetsen beter te zien zijn.
Echte videobeelden vastgelegd door Logitech Scribe.
Scribe gebruikt afbeeldingssegmentatie om andere inhoudsvormen te herkennen en te tonen, zoals plaknotities.
Echte videobeelden vastgelegd door Logitech Scribe.

SPECIAAL ONTWORPEN VOOR RUIMTEOPLOSSINGEN.

Scribe biedt integratie met populaire ruimteoplossingen voor videovergaderen, waaronder Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms. Sluit gewoon aan bij de vergadering en begin met delen.1

STRAKKE, FLEXIBELE INSTALLATIE.

Bevestig Scribe stevig aan de verschillende muuroppervlakten met de meegeleverde installatiekit.
Zorg voor een nette, betrouwbare installatie met kabelbevestiging en opties om de kabels omhoog, omlaag of door te muur te laten gaan.
Gebruik de meegeleverde categoriekabel van 10 meter of uw eigen bekabeling, zodat deze aansluit op de grootte en het ontwerp van uw vergaderruimte.
Getoond met computer in vergaderruimte (niet inbegrepen).

ONTWORPEN VOOR DE MODERNE WERKPLEK.

Het elegante, minimalistische ontwerp van Scrie is een aanvulling op elke vergaderruimte.

VERGROOT DE ONDERWIJSGELIJKHEID.

De juiste hybride leeroplossing zorgt ervoor dat studenten de docent kunnen zien, horen en begrijpen. Met Scribe kunnen studenten nu ook zien wat er op het whiteboard wordt geschreven. Gebruik Scribe in uw klaslokaal met uw Zoom Rooms- of Teams Rooms-oplossing of sluit hem aan op uw laptop als een USB-apparaat.

EENVOUDIG BEHEER.

Met Logitech Sync kunt u Scribe bewaken en beheren samen met de andere apparatuur in de vergaderruimte via één platform.

MAX. DRIE JAAR GARANTIE.

Profiteer van optimale prestaties van de hardware van uw Logitech-vergaderruimte gedurende drie jaar bij de aankoop van een verlengde garantie voor Logitech Scribe. Hiermee wordt één jaar aan de standaard Logitech-hardwaregarantie van twee jaar toegevoegd.