Rugged Combo 3 Touch

DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Rugged Combo 3 Touch is een dunne, beschermende toetsenbordcase met een geïntegreerd Multi-Touch-trackpad voor iPad (7e, 8e en 9e generatie): perfect voor leerlingen en studenten op school, thuis of waar ze ook aan hun projecten werken. Dankzij de afgedichte toetsen die niet los te wrikken zijn en de duurzame case die de MIL-STD-810g-normen voor valbestendigheid overtreft, is dit het perfecte hulpmiddel om waar dan ook te leren. Ontworpen in samenwerking met docenten, schoolbestuurders en IT-specialisten om leerlingen en studenten de allerbeste leerervaring op iPad te bieden.

EEN TOOL VOOR ELK PROJECT

Met vijf veelzijdige gebruiksmodi, een verstelbare standaard en een opvouwbaar toetsenbord, kunnen leerlingen en studenten in de woonkamer, in de klas en zelfs in de openlucht leren met één tool die alles aankan. Met Rugged Combo 3 Touch kunnen leerlingen en studenten aantekeningen typen, video’s kijken, tekenen, e-books lezen, foto’s nemen en meer.

EDUCATIEVE TOEPASSINGEN

MOEITELOOS TYPEN EN NAVIGEREN MET TOETSENBORD EN TRACKPAD

Maak kennis met een fysieke en voelbare typervaring die leerlingen en studenten in staat stelt snel en nauwkeurig te typen terwijl ze hun vaardigheden opbouwen, opdrachten maken en examens afleggen. Veel examenbureaus bevelen een extern toetsenbord aan of vereisen het zelfs,1Volgens interviews uit 2020 van Logitech met examenbureaus. Verkregen door onafhankelijke interviews met examenbureaus uitgevoerd door Logitech in 2020. wat de Rugged Combo 3 Touch perfect maakt voor leren op de iPad.

EENVOUDIG IDEEËN UITDRUKKEN EN SAMENWERKEN

Opstellen schrijven, aantekeningen maken en brainstormen zijn nu eenvoudiger dan ooit met de Rugged Combo 3 Touch. Met een fysiek toetsenbord en trackpad kunnen leerlingen en studenten snel hun gedachten uitwerken, ideeën vastleggen en aantekeningen maken die ze later makkelijk kunnen raadplegen. Dit is handig wanneer ze zelfstandig studeren, in groep werken en ideeën delen met de klas.

GEWELDIG VOOR EXACTE VAKKEN EN MEER

Met de Rugged Combo 3 Touch kunnen studenten zoals nooit tevoren wiskunde en wetenschappen verkennen op de iPad: denk maar aan programmeren, formules berekenen of theorieën buiten het klaslokaal tot leven brengen.

VERKENNEN MET AUGMENTED REALITY

De iPad past perfect in de Rugged Combo 3 Touch, zodat studenten de camera kunnen gebruiken en profiteren van een dynamische, meeslepende leerervaring. Augmented reality brengt onderwerpen zoals geschiedenis, kunst en wetenschap tot leven. Van röntgenbeelden van organismen en ecosystemen tot een tijdcapsule naar het oude Egypte: studenten ontdekken zo een hele nieuwe manier van interactie, studie en verkenning.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  920-010367
  5518475-01
  • Producttype : Beschermhoes met toetsenbord
  • Toepassing : Tablet
  • Compatibele apparaten : Apple iPad (Gen 7 2019), Apple iPad (Gen 8 2020), Apple iPad (Gen 9 2021)
  • Kleur : Blauw
 • 1 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR87,50
EUR 105,88 incl. btw: