ONTDEK LIFT.

De nieuwe verticale muis van Logitech.

Geef iedereen een 'Lift' als werk veeleisend is. De Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business is gemaakt voor langdurig comfort de hele dag lang.

De Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business is gemaakt voor langdurig comfort en verhoogde productiviteit. De muis, die is ontworpen door vooraanstaande ergonomen, verbetert de houding, vermindert vermoeidheid van de onderarmspier en verlicht de druk op de pols door de handen in een ideale hoek van 57° te houden.
De muis beschikt ook over een uiterst nauwkeurige sensor van 4000 dpi, wat resulteert in 4x minder handbewegingen. Kies voor precisie en snel scrollen om sneller regel voor regel te bewerken en moeiteloos door documenten van meerdere pagina’s te vliegen. Wissel van scrolmodus met een simpele beweging van het ingenieuze SmartWheel.

Kan aan drie apparaten worden gekoppeld, waaronder tablets, waar snel tussen kan worden gewisseld met de Easy-Switch-knop. Lift for Business overwint ook de IT-beveiligingsuitdagingen van het wisselen tussen thuiswerken en op kantoor.

 

Volledig versleuteld en met de modus ‘Alleen veilige verbindingen’, BluetoothⓇ Low Energy-beveiligingsmodus 1, niveau 4-bescherming, levert het een betrouwbare en veilige verbinding, zelfs in drukke draadloze omgevingen. Eenvoudig te implementeren en te beheren, en ook voor uw IT-helpdesk zal het geen problemen opleveren.

Veilig voor bedrijven: De draadloze Logi Bolt-technologie overtreft de beveiligingsbehoeften met de volledig versleutelde modus ‘Alleen veilige verbindingen’. Maak op twee manieren verbinding: Verbind via Bluetooth Low Energy of Logi Bolt USB met Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS of Linux, met een batterijlevensduur van 2 jaar.
Ideaal voor IT-afdelingen die hoogwaardige, veilige draadloze verbindingen en eenvoudige implementatie nodig hebben, en voor mensen die een verticale ergonomische muis willen voor comfort en productiviteit de hele dag door.
Perfect passend comfort: Je hand de hele dag in een natuurlijke vorm – in de perfecte hoek van 57° – met een zacht beklede handgreep en een prettig aanvoelende duimsteun, voor meer comfort dan ooit tevoren. Ontspan en focus: Ga aan het werk met aanpasbare knoppen, fluisterstille klikken en een SmartWheel voor soepel en naadloos scrollen.
De Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business is verkrijgbaar in zowel links- als rechtshandige modellen.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR55,70
EUR 67,40 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR57,00
EUR 68,97 incl. btw: