ThinkStation P330 Tower

De ThinkStation P330 Tower is een workstation met een ISV-certificering (Independent Software Vendor) van alle grote aanbieders. Met de kracht van laatste generatie Intel®-processors, het optionele Intel® Optane™-geheugen, een NVIDIA® Quadro® grafische kaart, en met een VR-ready certificering, is dit een krachtig instapmodel dat uiterst geschikt is voor complexe taken op het gebied van techniek, architectuur, gezondheidszorg en financiën.

Hoge verwachtingen voor IT

De P330 Tower-workstation levert prestaties en snelheid om taken vliegensvlug af te handelen. De laatste generatie Intel® Core™ vPro- of Xeon®-CPU´s en Optane™-geheugens gecombineerd met de ondersteuning voor directe M.2-opslag op het moederbord zorgen voor superhoge snelheden en bliksemsnelle responstijden. Bovendien is dit workstation gebouwd voor veiligheid met TPM-gegevensversleuteling en een fysiek afgesloten toegangsklep tot de interne onderdelen.

De cheeta onder de workstations

De ThinkStation P330 Tower is ontworpen voor het leveren van supersnelle prestaties van wel 5 GHz, met de laatste generatie Intel® Xeon®– of Intel Core™ vPro-processors met tot 8 cores per CPU. In combinatie met het Intel Optane™-geheugen en ISV-certificering is dit een razendsnel workstation.

VR-ready gecertificeerd

De P330 Tower is door NVIDIA als VR-ready gecertificeerd en biedt ondersteuning voor grafische kaarten tot en met de NVIDIA® Quadro RTX™ 4000. Met dit instapsysteem kun je virtuele inhoud tegen lage kosten maken. Dit workstation beschikt bovendien over ISV-certificering van alle grote aanbieders zoals Autodesk®, Bentley® , Dassault®, PTC® en Siemens®.

Lees meer over ISV-certificering voor de ThinkStation P330 Tower.(Engelstalig)

Lenovo TS P330 SFF Gen2 30D1-0020 WS

  • Intel Core i7-9700, 3,0 GHz
  • 256GB SSD
  • Intel UHD Graphics 630