ThinkPad E16

Haal alles uit je dag

De Lenovo ThinkPad E16-laptop (16″ Intel) straalt niet alleen kracht uit, maar biedt ook betrouwbare prestaties en robuuste beveiliging voor al je zakelijke vereisten. De laptop is ontworpen om zware workloads aan te kunnen en is perfect voor gegevenstabellen, snelle ontwerpprojecten, onderzoek en het beoordelen van inhoud.

De razendsnelle E16 is uitgerust met maximaal een Intel® Core™ i7-processor van de 13e generatie, een geïntegreerde UMA grafische kaart of een afzonderlijke NVIDIA® GeForce® grafische kaart en heel veel geheugen en SSD-opslag.

Profiteer van een optimale werkomgeving

Het prachtige Graphite Black geeft de ThinkPad E16-laptop (16″ Intel) een moderne, professionele uitstraling. Het toetsenbord is voorzien van robuuste toetsen met een grotere onderlinge afstand om onbedoelde invoer te voorkomen, en een numeriek toetsenblok. Met de soepel werkende trackpad van 115 x 68 mm is navigatie op het scherm eenvoudiger.
De ThinkPad E16 heeft ook een kristalhelder 16″-beeldscherm, tot WQXGA, met een 100% sRGB-kleurengamma, een optioneel touchscreen en een op hardware gebaseerde Low Blue Light-certificering voor schitterende beelden.

Overal en altijd verbonden

Meer connectiviteit betekent effectiever werken. De ThinkPad E16 beschikt over voldoende poorten voor je randapparatuur en voor een goede samenwerking met anderen. Je kunt onder andere kiezen uit USB-C 3.2, USB-A 3.2 en 2.0, en Thunderbolt™ 4.
Maak zonder problemen draadloos verbinding met WiFi 6E en Bluetooth® 5.0 en vertrouw op twee microfoons en een hybride FHD + IR-webcam (met privacyschuifje) voor samenwerking.

Opties voor gegevensbeveiliging

Bescherm je laptop en je gegevens met opties zoals dTPM 2.0 (discrete Trusted Platform Module), een hybride FHD + IR-camera en Smart Power On.
De beveiligde dTPM 2.0-chip versleutelt je wachtwoorden en andere gevoelige gegevens, en met de vingerafdruklezer in de aan/uit-knop of de hybride FHD-infraroodcamera zorg je ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je laptop.

Robuust genoeg om overal mee naar toe te nemen

De ThinkPad E16-laptop is geschikt voor werken op afstand, dankzij het draagbare ontwerp en de hoge batterijcapaciteit. De optionele stevige metalen buitenkant beschermt je apparaat overal en altijd tegen stoten en morsen en voldoet aan de MIL-STD 810H-normen van het Amerikaanse ministerie van Defensie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.
De ThinkPad E16 is getest volgens 12 strenge normen en meer dan 200 kwaliteitscontroles, zodat de laptop zelfs werkt in de zwaarste omstandigheden, van het Noordpoolgebied tot stofstormen in de woestijn.
Specificaties kunnen per regio/model verschillen.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR806,59
(incl. EUR 2,60 TKH )
EUR 975,98 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR772,59
(incl. EUR 2,60 TKH )
EUR 934,84 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR881,59
(incl. EUR 2,60 TKH )
EUR 1.066,73 incl. btw: