Meedogenloze innovatie

Hoe we computers gebruiken. Hoe we zakendoen. Hoe we ons leven doorbrengen. Al die keren dat een bedrijf een nieuwe weg is ingeslagen, iets nieuws heeft ontdekt of iets revolutionairs heeft gedaan, is de kans groot dat ThinkPad erbij was. We komen voort uit een lange traditie van primeurs.

Maximale flexibiliteit

Je zit niet vast aan je bureau, dus is het geweldig om een pc te hebben die zich ook niet zo gedraagt. Onze Yoga 2-in-1-laptops gaan overal mee naartoe, werken zoals jij dat wilt en leveren zware prestaties in een lichtgewicht behuizing. Het scharnier van 360 graden is geschikt voor jouw manier van werken.

Blijft cool

We hebben Intelligent Cooling Engines in onze pc’s ontwikkeld om oververhitting te voorkomen en een stillere ervaring te garanderen. Met ThinkPad detecteren sensoren hoe de laptops worden gebruikt, of het nu op schoot of op een bureau is, en hoe warm het systeem mag worden. Intelligent Cooling zorgt ook voor een stillere en betrouwbaardere ervaring.

Respecteert je privacy

Met een ThinkPad hoef je geen plaknotities of tape te gebruiken om de webcam af te schermen; met slechts een vingerbeweging kun je de ThinkShutter openen of sluiten om je activiteiten privé te houden. Ons portfolio heeft het grootste percentage producten met een camerasluiting.

Vertrouwde kwaliteit

ThinkPad-systemen zijn ontworpen voor duurzaamheid. We weten dat je bedrijf afhankelijk is van je pc om door te kunnen blijven gaan. Dus is elke ThinkPad gemaakt om duurzaam te zijn.

Kan alles aan wat er op je pad komt

Niemand heeft tijd voor systeemdowntime. Daarom ondergaan onze ThinkPad-laptops strenge testen volgens militaire specificaties en honderden kwaliteitscontroles om de duurzaamheid te garanderen. Van de arctische kou tot stofstormen in de woestijn, van werken zonder zwaartekracht tot gemorste vloeistoffen en vallen: deze laptops kunnen gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.

Meesters in mobiliteit

Je moet vooral op je apparaat kunnen vertrouwen, vooral als je onderweg bent. Wie heeft er tijd om naar stopcontacten te zoeken? Daarom staan onze apparaten bekend om hun ongekende batterijduur. Maar als je meer stroom nodig hebt, laad je de pc met Rapid Charge weer tot 80% op tijdens een lunchpauze.

Naadloze beveiliging

Daarom hebben we ThinkShield gemaakt, een geïntegreerd pakket beveiligingsfuncties dat naadloze bescherming biedt voor je systeem en je bedrijfsmiddelen. Of het nu gaat om een scherm dat je waarschuwt voor nieuwsgierige blikken, biometrische gegevens om je aan te melden, detectie van spoofing van het wifi-netwerk of firmware die je gegevens versleutelt, wij hebben aan alles gedacht.

Doelbewust design

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, richten we ons op procesverbetering, ergonomie en bruikbaarheid, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van bedrijfsresultaten.

Kan slim en gemakkelijk worden opgevouwen

De ThinkPad X1 Fold is ‘s werelds eerste opvouwbare pc: open en sluit het als een boek of leg het plat neer voor een 13,3-inch OLED-scherm. En met de optionele ingebouwde 4G of 5G kun je altijd en overal verbinding maken, met of zonder wifi.

Onze legendarische kleine rode stip

Wist je dat de TrackPoint, die in het midden van elke ThinkPad verschijnt, je hand behoedt voor het reiken naar een muis waardoor je je hand bijna de afstand van een Olympisch zwembad in één dag tijd minder hoeft te bewegen?

Kristalheldere audio

De meeste van onze ThinkPad-laptops bevatten dubbele farfield-microfoons met ruisonderdrukking voor een kristalheldere audio-ervaring. Je geniet van hifi-geluid, of je nu aan het bellen bent of een video bekijkt. We hebben ook het Dolby Atmos®-luidsprekersysteem op onze nieuwste ThinkPads, voor een geweldige luisterervaring.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR812,48
(incl. EUR 2,70 TKH )
EUR 983,10 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR633,69
(incl. EUR 2,70 TKH )
EUR 766,77 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR986,69
(incl. EUR 2,70 TKH )
EUR 1.193,90 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR1.092,70
(incl. EUR 2,70 TKH )
EUR 1.322,17 incl. btw: