Lenovo ThinkCentre

1712_nlnl_lenovo


Lenovo ThinkCentre™ Tiny-in-One™ 22 & 24

Desktop flexibileit met de eenvoud van een AIO.
ThinkCentre Tiny-in-One (beschikbaar in een 22 “en 24” Inch), levert de vrijheid om jouw PC en Monitor te upgraden, precies zoals een traditionele desktop, maar met de ruimtebesparende eenvoud van een AIO. ThinkCentre Tiny heeft handige aansluitingen op de achterkant van de TIO display. Hiervoor is slechts één stroomkabel nodig. De ThinkCentre Tiny familie biedt een volledig gamma van prestaties en beheermogelijkheden om aan de eisen van een groeiend bedrijf te voldoen.
Meerder monitoren nodig?
Deze kunt u gewoon aansluiten op TIO.
Zelfs wanneer Tiny niet geïnstalleerd is kan de TIO worden gebruikt al een zelfstandig beeldscherm volledig compatibel met elke andere desktop of laptop.
Epands with your business
Met een volledig assortiment van de processoren en andere opties kunt u de TIO configureren om aan de behoeften van uw groeiend bedrijf te voldoen.
Ruimte besparend en snel gemonteerd.
De Tiny PC wordt netjes in de achterkant van de TIO weggewerkt en is in enkele seconden geplaatst, de hele oplossing wordt aangedreven door een enkele voedingskabel, zodat u kunt genieten van een ruimtebesparende desktop ervaring met minimale draden.

 


1711_nlnl_lenovo_p1

Lenovo ThinkCentre Tiny-In-One 22

  • Schermgrootte 54,6 cm (21,5″)
  • Signaalingang DisplayPort (digitaal)
  • In hoogte verstelbaar

MEER INFORMATIE »

1711_nlnl_lenovo_p2

Lenovo ThinkCentre Tiny-In-One 24

  • Schermgrootte 60,5 cm (23,8″)
  • Signaalingang DisplayPort (digitaal)
  • In hoogte verstelbaar

MEER INFORMATIE »

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.