Lenovo ThinkBook serie

Elke dag de beste gebruikerservaring

Laptops uit de Lenovo ThinkBook-serie verhogen de productiviteit. Deze zakelijke laptops bieden gemak en comfort, van hun ergonomisch ontworpen toetsenbordpositionering die het lichaam minder belast tot een schitterend scherm met technologie voor weinig blauw licht om je ogen te ontzien. Bovendien zien ze er ook nog eens goed uit, met een prachtige lichte aluminium behuizing die beslist de aandacht zal trekken.

Jij hebt de kracht in handen

De Lenovo ThinkBook-serie is zeer flexibel, zodat je meer kunt doen met je MKB-budget. Ze gebruiken thermische technologie met twee ventilatoren voor maximale systeemprestaties en uptime en zijn eenvoudig te upgraden en opnieuw te configureren naarmate je bedrijf groeit. Je zakelijke gegevens en privacy worden beschermd door robuuste beveiligingsfuncties, zoals een mechanisch cameraschuifje en een aan/uit-knop die met een vingerafdruk wordt geactiveerd.

Maak vergaderingen leuk

Laptops uit de Lenovo ThinkBook-serie draaien op de nieuwste Intel® Core™- of AMD Ryzen™-processors, waarbij Windows 11 vooraf is geïnstalleerd. Ze beschikken over Dolby Atmos®-geluid, slimme noise cancelling, AI Meeting Manager om aantekeningen te maken en nog veel meer.

 Lenovo Premier Support

Laat je IT-ondersteuning maar aan ons over

Of je nu een bedrijf hebt of gewoon op zoek bent naar een persoonlijk apparaat waarmee je overal kunt werken: wanneer je upgradet naar Lenovo Premier Support, krijg je toegang tot:

  • Uitgebreide ondersteuning voor hardware en OEM-software
  • Eén aanspreekpunt met ervaren technici
  • Technische accountmanagers voor proactief relatie- en escalatiebeheer
  • Voorrang op service en reparatieonderdelen

ThinkBook 15 (15")

Ontworpen voor productiviteit, gemaakt voor succes

De ThinkBook 15 draait op Windows 10 Pro met een Intel® Core-processor van maximaal de 10e generatie en combineert krachtige prestaties met intuïtieve, tijdbesparende functies. Doordat deze zakelijke 15″-laptop is gemaakt met oog voor beveiliging, betrouwbaarheid en duurzaamheid, kun je hiermee overal in het volste vertrouwen werken. Beschikbare opties zijn Intel® Optane-geheugen, wifi 6 en een aparte grafische kaart.

Functies

Uitmuntende prestaties in een opvallend design

Dankzij een Intel® Core-processor van maximaal de 10e generatie en Windows 10 Pro is de ThinkBook 15 zeer krachtig en responsief, waar je ook bent. Deze stijlvolle zakelijke laptop is slechts 18,9 mm dun en heeft een moderne afwerking in mineral grey.

Meer waar voor je geld

Aangezien de ThinkBook 15 smalle randen heeft en het scherm 83% van de voorkant beslaat, kun je je aandacht beter richten op het prachtige 15,6″ FHD-beeldscherm. Geniet ook van het volle, heldere geluid uit de twee Dolby Audio™-luidsprekers. Als je werkt met complex beeldmateriaal of graag een game speelt ter ontspanning, kies dan voor de optionele aparte grafische kaart.

De juiste connecties

Wanneer je onderweg bent, kun je met de USB 3.1-poort met always-on functie andere apparaten opladen, zelfs als de ThinkBook uitstaat. De USB 2.0-poort bevindt zich in een vak waarin je de dongle voor een draadloze muis (apart verkocht) kunt opbergen om te voorkomen dat je deze kwijtraakt of dat hij beschadigd raakt. En voor nog sneller internet wanneer je onderweg bent, kun je kiezen voor wifi 6.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR740,64
(incl. EUR 2,60 TKH )
EUR 896,18 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR816,72
(incl. EUR 2,60 TKH )
EUR 988,24 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR963,59
(incl. EUR 2,60 TKH )
EUR 1.165,95 incl. btw: