Geef je productiviteit een boost!

Intel® Core™ i5 processor

Lenovo raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven

ThinkBook 15 Gen 2 (Intel)

Bereid jezelf voor op thuiswerken

Vergroot het succes van je bedrijf met de 15,6″ Lenovo ThinkBook 15″, 2e generatie (Intel). Deze krachtige laptop is uitgerust met een ultramoderne Intel® Core™ i5-processor van de 11e generatie en biedt een scala aan robuuste opslag- en geheugenopties. Slimme functies omvatten geoptimaliseerde vergadertechnologie voor naadloos werken op afstand.

Windows 11 Pro op moderne apparaten

Windows 11 Pro draait op de grootste selectie aan zakelijke apparaten ter wereld, zodat alle werknemers het juiste apparaat voor hen kunnen vinden en tevredener en productiever kunnen werken. Met innovaties op het gebied van spraak, aanraking en pengebruik, kun je op zoveel verschillende manieren in Windows 11 Pro werken. Het biedt ook betere prestaties voor alle apparaatconfiguraties vanwege de nieuwe minimale systeemvereisten. En met de grootste diversiteit aan OEM’s die Windows 11 Pro ondersteunen en het breedste ecosysteem aan silicon-opties, profiteert je hele organisatie van de voortschrijdende ontwikkelingen in hardware en technologie.

Verhoog je productiviteit

Geniet van krachtige prestaties op de Lenovo ThinkBook 15″ (Intel)-laptop van de 2e generatie, dankzij geavanceerde Intel® Intel® Core™ i5 processor van de 11e generatie die zijn verbeterd door AI-technologie. Met tot 2 TB aan opslag voor twee SSD’s en tot 24 GB geheugen is deze zakelijke laptop zelfs geschikt voor het meest intensieve werk. En dankzij de intelligente koeling hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting.

Levendige beelden.

Het beeldscherm van de Lenovo ThinkBook 15″ van de 2e generatie biedt een FHD-resolutie en optioneel 100% sRGB-kleurengamma voor levensechte beelden met nauwkeurige kleuren en contrast. Het is gebouwd om niet te flikkeren en ondersteunt de TÜV Rheinland-certificering voor beperkt blauw licht op bepaalde modellen. Kies een model met touchscreen om je gebruikerservaring te verbeteren met intuïtieve navigatie en interactie.

Gestroomlijnd en stijlvol.

Met de Lenovo ThinkBook 15″, 2e generatie (Intel) vallen jij en je medewerkers op dankzij het elegante, professionele tweekleurige ontwerp. De gestroomlijnde randen maken een scherm mogelijk dat 88% van de behuizing beslaat. En met slechts 18,9 mm en 1,7 kg is de laptop dun en licht genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Maak overal verbinding

Snelle wifi 6 maakt snellere downloads, grotere bandbreedte, lagere latentie en naadloze vergaderingen mogelijk. En het aansluiten op randapparatuur is probleemloos dankzij een ruime keuze aan poorten, waaronder Thunderbolt™ 4, USB-C, HDMI, USB 3.2, 1e generatie en meer.

Beveiligd, veilig en slim

De Lenovo ThinkBook 15″, 2e generatie (Intel) houdt je bedrijfsgegevens en je persoonlijke privacy veilig. Hardware- en firmwarefuncties zoals Trusted Platform Module (TPM), toegangscontrole voor I/O-poorten, veilig wissen en meer. Met een privacyschuif voor de webcam kun je de camera fysiek blokkeren wanneer je deze niet gebruikt. En slimme functies maken de ervaring compleet: Haal het meeste uit visuele inhoud met opschaling van de videoresolutie, beheer je microfoon met vooraf ingestelde modi en start je Lenovo ThinkBook onmiddellijk op door de bovenklep te openen en meer.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR787,48
(incl. EUR 2,70 TKH )
EUR 952,85 incl. btw:

* Tijdstip van de upgrade verschilt mogelijk per apparaat. Beschikbaarheid en functies van app verschillen per regio. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist (zie https://www.microsoft.comhttps://www.arp.nl/windows/windows-11-specifications).