Lenovo Device as a Service

Lenovo is een strategische DAAS partner van ARP. De producten van Lenovo staan voor kwaliteit en gebruiksgemak. Voor onze DAAS propositie hebben we de laatste nieuwe modellen van Lenovo geselecteerd welke perfect aansluiten bij de verschillende soorten gebruikers.

Windows 10 Pro op moderne apparaten.

Lenovo Thinkpad

Blijf up-to-date met een sterke Lenovo ThinkPad voor de zakelijke eindgebruiker.

ThinkPad-systemen zijn ontworpen voor duurzaamheid. We weten dat je bedrijf afhankelijk is van je pc om door te kunnen blijven gaan. Dus is elke ThinkPad gemaakt om duurzaam te zijn.
Niemand heeft tijd voor systeemdowntime. Daarom ondergaan de ThinkPad-laptops strenge testen volgens militaire specificaties en honderden kwaliteitscontroles om de duurzaamheid te garanderen. Van de arctische kou tot stofstormen in de woestijn, van werken zonder zwaartekracht tot gemorste vloeistoffen en vallen: deze laptops kunnen gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.
Je moet vooral op je apparaat kunnen vertrouwen, vooral als je onderweg bent. Wie heeft er tijd om naar stopcontacten te zoeken? Daarom staan apparaten van Lenovo bekend om hun ongekende batterijduur. Maar als je meer stroom nodig hebt, laad je de pc met Rapid Charge weer tot 80% op tijdens een lunchpauze.

Lenovo ThinkCentre

Compacte desktopcomputers met uitgebreide functionaliteit

In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, leveren de M-serie Tiny-desktops uitstekende prestaties met maximaal vermogen en platformstabiliteit. Ze zijn duurzaam, verbruiken weinig energie en nemen ook nog eens weinig ruimte in beslag.
De M-serie Tiny-desktops passen op bijna elke plek. Ondanks hun afmetingen zijn ze krachtig genoeg om alles te kunnen verwerken, van multitasking en multimedia tot grafisch ontwerp en omvangrijke financiële berekeningen. Verder bieden ze je de verzekering dat toekomstige hardwarewijzigingen maximaal 12 maanden lang niet van invloed zijn op de vooraf geïnstalleerde software-image. Zo kun je vooruit plannen.
Deze computers van 1 l hebben 200 strenge kwaliteitscontroles ondergaan zodat ze de Think-naam met trots kunnen dragen. Niet minder indrukwekkend is het dat je de Tiny achter in een ThinkCentre Tiny-in-One (afzonderlijk verkocht) kunt schuiven om een modulaire, all-in-one computer samen te stellen. Deze veelzijdige oplossing biedt de kracht om het systeem op elke gewenste manier aan te passen en te upgraden

ARP Device as a Service

Heeft jouw IT-afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

Meer weten?

Wil je weten hoe ARP Device as a Service en Lenovo jouw organisatie kunnen ondersteunen, neem dan via onderstaand formulier contact op met DAAS expert Noël Brouwers.
Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility
”Ik ben Noël Brouwers en werk binnen het team Workplace & Mobility. Dagelijks adviseren we bedrijven met hun bestaande uitdagingen binnen onze solution. Dit doen we door inzichten te verschaffen in de markttrends en ontwikkelingen die zich in een rap tempo opvolgen.”

Neem contact op met Noël

Voer a.u.b. de veiligheidscode in.
Via dit formulier vragen wij persoonsgegevens van je. Meer weten hoe we met je persoonsgegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. Hierin lees je ook dat je elk moment je toestemming kunt intrekken.