IRONKEY VAULT PRIVACY 50 SERIES

Hardware-encrypted voor Data Security

Kingston IronKey Vault Privacy 50-serie zijn premium USB-drives die: zakelijke beveiliging met FIPS 197 gecertificeerde AES 256-bit hardwareencryptie in XTS-modus, inclusief beveiligingen tegen BadUSB met digitaal ondertekende firmware en tegen Brute Force-wachtwoordaanvallen. De VP50- serie is ook TAA-compatibel.Omdat het versleutelde opslag is onder fysieke controle van de gebruiker, is de VP50-serie: superieur aan het gebruik van internet en cloudservices om gegevens te beschermen.

Vault Privacy 50 ondersteunt de optie voor meerdere wachtwoorden (beheerder, gebruiker en eenmalig herstel) met de modi Complex of Passphrase. Dit verbetert de mogelijkheid om de toegang tot de gegevens te herstellen als een van de wachtwoorden wordt vergeten. Traditionele complexe modus maakt wachtwoorden van 6-16 tekens mogelijk met 3 van de 4 tekensets. Nieuwe wachtwoordzin-modus maakt een numerieke pincode, zin, lijst met woorden of zelfs songteksten van 10 tot 64 tekens lang mogelijk. De beheerder kan een gebruikerswachtwoord en een eenmalig herstelwachtwoord inschakelen of het gebruikerswachtwoord opnieuw instellen om de gegevenstoegang te herstellen. Om te helpen bij het invoeren van het wachtwoord, kan het “oog”-symbool worden ingeschakeld om het ingetypte wachtwoord te onthullen, waardoor typfouten die leiden tot mislukte inlogpogingen, worden verminderd. Brute Forceaanvalbeveiliging vergrendelt gebruikerswachtwoorden of eenmalige herstelwachtwoorden na 10 ongeldige wachtwoorden die achter elkaar worden ingevoerd, en crypto-wist de schijf als het beheerderswachtwoord 10 keer achter elkaar onjuist wordt ingevoerd.

 • FIPS 197 Certified met XTS-
  AES 256-bit Encryption
 • Brute Force en BadUSB Attack
  Protection
 • Multi-Password Option met
  Complex/Passphrase modes
 • New Passphrase Mode
 • Dual Read-Only
  (Write-Protect) Settings
 • Locally Manage
  Drives for Small and Medium
  Businesses

Om te beschermen tegen mogelijke malware op niet-vertrouwde systemen, kunnen zowel de beheerder als de gebruiker de alleen-lezen-modus instellen om de schijf tegen schrijven te beveiligen; bovendien beschermt het ingebouwde virtuele toetsenbord wachtwoorden tegen keyloggers of screenloggers.

 

FIPS 197-gecertificeerd en TAA-compatibel. Organisaties kunnen schijven uit de VP50-serie aanpassen en configureren met een Product ID (PID) voor integratie met standaard Endpoint Management-software om te voldoen aan de IT- en cyberbeveiligingsvereisten van bedrijven via Kingston’s Customization Program.

 

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen de beheerdersrol gebruiken om hun schijven lokaal te beheren, b.v. gebruik Admin om gebruikerswachtwoorden of eenmalige herstelwachtwoorden van werknemers te configureren of opnieuw in te stellen, gegevenstoegang op vergrendelde schijven te herstellen en te voldoen aan wet- en regelgeving wanneer forensisch onderzoek vereist is

 

IRONKEY VAULT PRIVACY 50 SERIES

FEATURES / BENEFITS

Hardware-encrypted USB Drive voor Data Protection—Beveilig belangrijke gegevens met FIPS 197 gecertificeerde XTSAES 256-bit encryptie. Ingebouwde beveiligingen tegen BadUSB, Brute Force-aanvallen.
 
Multi-Password Option voor Data Recovery— Schakel beheerders-, gebruikers- en eenmalige herstelwachtwoorden in. De beheerder kan een gebruikerswachtwoord opnieuw instellen en een eenmalig herstelwachtwoord maken om de toegang van de gebruiker tot gegevens te herstellen. Brute Force-aanvalbeveiliging vergrendelt gebruikerswachtwoorden of eenmalige herstelwachtwoorden na 10 ongeldige wachtwoorden die achter elkaar worden ingevoerd en crypto-wist de schijf als het beheerderswachtwoord 10 keer achter elkaar onjuist wordt ingevoerd.
 
New Passphrase Mode— Kies tussen de wachtwoordmodus Complex of assphrase. Wachtwoordzinnen kunnen een numerieke pincode zijn, een zin met spatietekens, een lijst met woorden of zelfs songteksten – van 10 tot 64 tekens lang.
 
Dual Read-Only (Write-Protect) Settings — Voorkom malware-aanvallen met een geforceerde alleen-lezen-modus ingesteld door beheerder voor gebruiker, of een sessiegebaseerde alleen-lezen-modus ingesteld door beheerder of gebruiker.
 
Locally Manage Drives for Small and Medium 
Businesses — Gebruik de beheerdersrol om lokaal gebruikerswachtwoorden en eenmalige herstelwachtwoorden voor werknemers te beheren, gegevenstoegang op vergrendelde schijven te herstellen en te voldoen aan wet- en regelgeving wanneer forensisch onderzoek vereist is.
 
Additional Security Features — Verminder mislukte inlogpogingen en frustratie door de “oog”-knop in te schakelen om het getypte wachtwoord te bekijken. Gebruik een virtueel toetsenbord om wachtwoordinvoer af te schermen van keyloggers en screenloggers.
SPECIFICATIONS

Interface

USB 3.2 Gen 1

Capacities¹
8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB

Connector
Type-A

Speed²
USB 3.2 Gen 1
8GB – 128GB: 250MB/s read, 180MB/s write
256GB: 230MB/s read, 150MB/s write
USB 2.0
8GB – 256GB: 30MB/s read, 20MB/s write

Dimensions
77.9 mm x 21.9 mm x 12.0 mm

Waterproof³
Up to 4 ft; IEC 60529 IPX8
Operating Temperature
0°C to 60°C

Storage Temperature
-20°C to 85°C

Compatibility
USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1

Warranty/support
Limited 5-year warranty, free technical support

Compatible with
Windows® 11, 10, 8.1, macOS® (v. 10.14.x – 12.x.x)

1. Some of the listed capacity on a Flash storage device is used for formatting and other functions and thus is not available for data storage. As such, the actual available capacity for data storage is less than what is listed on the products. For more information, go to Kingston’s Flash Memory Guide.
2. Speed may vary due to host hardware, software and usage.
3. Product must be clean and dry before use and have the cap on.