Uw kantoor in een tas

Werk als een Pro -
waar u ook werkt

Kantoor op zak

Hybride werkplekconcepten waarbij medewerkers alle IT-accessoires meenemen die ze nodig hebben, worden steeds populairder. Met deze hybride en digitale manieren van werken veranderen ook onze eisen aan de IT. Bij de aankoop van IT is het daarom des te belangrijker dat productiviteit, ergonomie en gegevensbescherming zo goed mogelijk harmoniëren met de desbetreffende werkplek – ongeacht waar je werkt. Waar je ook werkt, werk als een pro met IT-accessoires van Kensington.

CONTOUR™ 2.0 RUGZAK

Comfortabel, veilig, stijlvol en duurzaam – de ergonomisch gekeurde Kensington Contour™ 2.0-rugzakken zijn perfect voor mobiele professionals.

Universele compatibiliteit

Een ideale plug & play-oplossing voor apparaten met Windows, macOS, ChromeOS, iOS of Android.

SURETRACK™ DRAADLOZE MUIS MET BLUETOOTH- EN NANO-USB-ONTVANGER

De elegante en platte SureTrack™-muis werkt op bijna elk oppervlak en biedt het comfort van een draadloze Bluetooth- (3.0 en 5.0) of 2,4-GHz verbinding.

SMARTFIT® EASY RISER™ LAPTOPSTANDAARD

Werk met jouw laptop op de ideale ergonomische hoogte, klap de standaard daarna dicht en stop hem in jouw tas als je van werkplek wisselt.

HI-FI HEADSET MET MICROFOON

Grote stereo-oorkussens en een flexibele, buigzame microfoon maken deze headset perfect voor videoconferenties en e-Learning-applicaties.

MAGPRO™ MAGNETISCHE PRIVACYFILTER

Gegevensbescherming begint op jouw beeldscherm – en MagPro™ maakt het aanbrengen en verwijderen van een privacyfilter snel en gemakkelijk, terwijl kijkhoek, blauwlicht en schittering worden beperkt.

UNIVERSEEL 3-IN-1 LAPTOPSLOT

Ongeacht welk veiligheidsslot jouw laptop heeft, de universele Kensington 3-in-1 laptopsloten worden met verwisselbare koppen geleverd, zodat je altijd het juiste slot bij je hebt.