JABRA VOOR OVERHEDEN

Vertrouwen opbouwen met technologie

Overheden over de hele wereld delen de unieke behoefte om vertrouwen op te bouwen bij hun burgers en dit te behouden. Nu de communicatie tussen overheidsmedewerkers en hun burgers steeds virtueler wordt, zijn de juiste hulpmiddelen van cruciaal belang om dit vertrouwen te koesteren en op te bouwen. Overheden kunnen eenvoudige wijzigingen aanbrengen in hun technologie om medewerkers gemakkelijk te laten communiceren met de burgers die zij vertegenwoordigen en effectief met elkaar te laten samenwerken, waar zij ook zijn. De juiste apparatuur kan hun helpen een uitstekende service aan hun burgers te leveren met toonaangevende geluids- en gesprekskwaliteit, zodat vlekkeloze gesprekken gegarandeerd zijn wanneer dat het belangrijkst is. Tegelijkertijd kunnen medewerkers met de juiste hulpmiddelen productief en effectief werken, waardoor hun betrokkenheid en arbeidsvoldoening toenemen.

MEER TEVREDENHEID BIJ BURGERS

Betrokken burgers = tevreden burgers.

Om hun beloften na te komen, moeten gekozen bestuurders in nauw overleg treden met de mensen die zij vertegenwoordigen. In een tijdperk waarin deze interacties bijna uitsluitend virtueel zijn, is de juiste technologie van cruciaal belang. Wanneer overheidsfunctionarissen essentiële diensten kunnen verlenen zonder zich zorgen te hoeven maken over de gesprekskwaliteit, zijn burgers meer betrokken en verbeteren de scores voor tevredenheid onder burgers. Met Jabra headsets, speakerphones en camera’s zorgt de technologie van enterprise-klasse ervoor dat alle communicatie tussen overheid en burger veilig en betrouwbaar is en ongestoord verloopt.
Verhoog de tevredenheid bij burgers door verbetering van de kwaliteit van uw communicatie.

PUBLIEKE INVESTERINGEN BESCHERMEN

Investeren in toekomstbestendige technologie

Bij Jabra doen we grote investeringen in het bouwen van duurzame, toekomstbestendige producten. We gebruiken materialen van topklasse en geavanceerde digitale chipsets, zodat we de software continu kunnen verbeteren, waardoor onze producten altijd betrouwbaar en altijd up-to-date zijn.

Met UC-certificering (Unified Communications) op alle aspecten zijn ze gemaakt om te werken met alle grote UC-platforms. Hoe u ook met uw burgers communiceert, u kunt erop vertrouwen dat u dit dankzij de oplossingen van Jabra kunt doen met uitmuntende gesprekskwaliteit en betrouwbare duurzaamheid, nog jaren na uw oorspronkelijke investering.
Bescherm uw investering met betrouwbare, toekomstbestendige apparaten.

VEILIGHEID EN PRIVACY

Jabra Engage is een serie professionele draadloze en bedrade headsets, specifiek ontworpen voor uitmuntende gesprekken in drukke of lawaaiige omgevingen. Deze headsets, die met versleutelingstechnologie op militair niveau zijn gebouwd, zijn ontworpen om te waarborgen dat elke interactie die u met uw burgers hebt, volledig beveiligd is, tot en met de headset zelf. Sterker nog, de Jabra Engage Series draadloze headsets overstijgen de DECT-beveiligingsnorm niveau C met 256-bits AES-versleuteling en bieden robuuste, betrouwbare beveiliging op alle verbindingspunten. Dit gaat in drie stappen: pairing, verificatie en versleuteling. Het beveiligingsniveau van onze Jabra Engage DECT headsets is onafhankelijk getest en geverifieerd door NCC Group/FortConsult, en voldoet aan militaire en overheidsvereisten voor beveiliging.

Hoogwaardige noise cancelling microfoons en geavanceerde digitale signaalverwerkingsalgoritmen filteren achtergrondgeluiden en gesprekken in de omgeving weg, zodat gewaarborgd wordt dat er geen gevoelige informatie bij de verkeerde personen terechtkomt.
Maximale databeveiliging voor maximale naleving.