Jabra voor Gezondheidszorg.

Gezondheidszorg in het tijdperk van de technologie.

Met de recente opkomst van virtuele gezondheidszorg is de behoefte aan uitstekende technologische oplossingen die patiënten en zorgverleners met elkaar in contact houden nog nooit zo groot geweest. Naarmate gezondheidszorg op afstand op ruimere schaal beschikbaar komt, moet de technologie een sleutelrol spelen om ervoor te zorgen dat de verlening van deze virtuele diensten van een constant hoog niveau is. Met de juiste apparatuur blijven zorgverleners verbonden, zowel met hun patiënten als met elkaar.

 

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zal er tegen het jaar 2035 wereldwijd een artsentekort van 15 miljoen zijn. Aangezien 90% van de mensen van mening is dat gezondheidszorg op afstand even goed of beter is dan traditionele diensten, is er geen beter moment om ervoor te zorgen dat de technologie die u gebruikt om opties voor gezondheidszorg op afstand te leveren, de allerbeste is die mogelijk is. En dat is precies waar de oplossingen van Jabra van pas komen.

Wat krijgt u ervoor?

JABRA OPLOSSINGEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Help klanten zich bij de veranderingen in de gezondheidszorg aan te passen.
Nu de gezondheidszorg steeds meer online gaat, zoeken zorgverleners naar technologieën die helpen met hun patiënten en collega’s samen te werken en verbonden te blijven.
Onderscheid u van uw concurrenten met een productassortiment dat perfect gepositioneerd is om ze te helpen hun praktijk online te brengen, zonder concessies te doen aan de zorgkwaliteit voor hun patiënten. Laat ze zien dat u de uitdagingen begrijpt waarmee ze geconfronteerd worden en wordt een vertrouwde adviseur met effectieve oplossingen voor deze uitdagingen.

OPLOSSINGEN VOOR DE VERANDERENDE GEZONDHEIDSZORG

Maak hun praktijk toekomstbestendig
Uitmuntende gezondheidszorg leveren is veel meer dan alleen patiënten zien. Uw klanten in de medische sector hebben overal uitstekende communicatie nodig, van de spreekkamer tot de collegezaal, van artsen die de gezondheidszorg on-line aanbieden, tot zorgverleners in het veld.
Wees degene die ze de nodige ondersteuning en begeleiding biedt, door hen het grote scala aan oplossingen van het Jabra-assortiment te laten zien en ze uit te leggen hoe deze kunnen worden gebruikt om aan hun behoeften te voldoen. Win hun vertrouwen door ze te laten zien welke rol technologie speelt bij het leveren van uitstekende zorgverlening op afstand.

TOONAANGEVENDE AUDIO-OPLOSSINGEN

Rust artsen uit met slimme technologie
Nu wereldwijd de vraag naar zorgdiensten omhoog schiet, zoeken uw klanten in de medische sector naar nieuwe manieren om hun tijd en middelen zo goed mogelijk in te zetten. Bij het leveren van online gezondheidszorg is betrouwbare communicatie essentieel. Zorgverleners moeten kunnen vertrouwen op de gebruikte apparaten om ze direct te helpen bij het leveren van uitstekende zorg, waar dan ook.
Onderscheid uzelf door te laten zien hoe Jabra-technologie de medische staf ondersteunt met uitmuntende professionele audio- en videocommunicatie voor een breed scala aan verschillende toepassingen, met plug-and-play-functies voor maximaal gebruiksgemak en compatibiliteit met alle grote communicatieplatforms. Verwijder de technologische belemmeringen voor succesvolle zorgverlening op afstand met de geschikte apparaten, zodat zorgverleners zich kunnen richten op het leveren van uitstekende zorg

AUDIO EN VIDEO VAN PROFESSIONELE KWALITEIT

Zorg ervoor dat uw klanten in de zorgverlening overal verbonden blijven
Nu de gezondheidszorg steeds meer online gaat, verandert de manier waarop patiënten tot zorg toegang krijgen en hoe zorgverleners met elkaar communiceren. In een wereld van virtuele interacties moeten uw klanten weten dat de gebruikte technologie het menselijke karakter behoudt dat essentieel is voor het contact tussen arts en patiënt.
Demonstreer de unieke 180°-videomogelijkheden van de Jabra PanaCast, de toonaangevende professionele audio van de Jabra Evolve-serie, en de uitstekende 2-weg premium audio van de Jabra Speak 750. Door deze apparaten te demonstreren, begrijpen u klanten hoe de juiste technologie het essentiële menselijke contact kan behouden.

HOOGWAARDIGE COMMUNICATIE VOOR DE ADMINISTRATIE

Verhoog de tevredenheid van de patiënt
De sterke stijging van de zorgverlening op afstand vereist een betere communicatie voor de mensen die de administratie afhandelen. Uw klanten hebben behoefte aan duurzame headsets die hun administratieve medewerkers helpen bij het leveren van uitstekende patiëntenzorg.
Praat met uw klanten over hun behoeften op het administratieve gebied en ga een dialoog aan over de noodzaak tot perfecte communicatie in alle afdelingen van hun praktijk. Met de Jabra Engage-serie kunt u ze een slimme oplossing aanbieden die is ontworpen om perfecte verstaanbaarheid in drukke of lawaaierige omgevingen te leveren. En met gegevens en analyses van gedane oproepen geeft u ze ook de mogelijkheid om hun services voortdurend te controleren en te verbeteren.

Het juiste apparaat is belangrijk

Speak 750

Ontworpen om uw vergaderingen kracht bij te zetten met naadloze, hoogwaardige audio.
Jabra Panacast
Video conferencing. Totaal vernieuwd
Jabra Evolve2 65

Gemaakt om u flexibel te houden.
Werk waar u maar wilt door
de uitstekende draadloze audio.

Jabra Engage 75
Ontworpen als ‘s werelds krachtigste professionele, draadloze headsets.