PanaCast 20

Persoonlijke video. Totaal vernieuwd.

Ontworpen als de eerste intelligente videobar voor het nieuwe normaal.

Video van topkwaliteit
4K Ultra-HD video
Perfect beeld
Beeldverbetering met AI
Flexibel
Draagbaar, lichtgewicht ontwerp
NEXT-GENERATION VIDEOSAMENWERKING

Het is video conferencing, maar dan anders

Nu we allemaal flexibel werken en tegelijkertijd verbonden en productief proberen te blijven, is video conferencing belangrijker dan ooit. U (en uw collega’s) verdienen meer dan standaardvideo. Het wordt tijd dat u de volgende generatie intelligente, veilige, draagbare video samenwerking ervaart.
Hier is de Jabra PanaCast 20.
Dit eersteklas apparaat voor persoonlijke video conferencing maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie om een zeer exclusieve ervaring te bieden. Intelligent, krachtig en helemaal uniek: PanaCast 20 is geen webcam. Het is persoonlijke video conferencing, totaal vernieuwd.
Bent u klaar voor de toekomst van samenwerken op afstand?
AANGEDREVEN DOOR INTELLIGENTIE

Uw camera doet het denkwerk

Om te kunnen telewerken, hebt u technologie nodig die steeds een stap voor is. PanaCast 20 brengt u in beeld, waar u ook werkt, met eersteklas AI-ondersteunde 4K Ultra-HD videokwaliteit die steeds automatisch het perfecte beeld garandeert.
En het is nog slim ook, met verschillende AI-functies die niet alleen u tot uw recht laten komen, maar ook de inhoud waar u zo hard aan gewerkt hebt. Van Intelligente Zoom naar Intelligent Lighting Optimization en onze intuïtieve Picture-in-Picture modus, PanaCast 20 is een persoonlijke camera, die precies weet wat u nodig hebt een wanneer.
Het kan een perfect beeld garanderen, maar niet uw overhemd strijken. Dat zult u zelf moeten doen.
VEILIGHEID EN PRIVACY

Neem een voorsprong met Edge

PanaCast 20 is ontworpen met het oog op privacy, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u misschien nog niet helemaal klaar bent voor de camera, of dat u zich zorgen maakt over de online veiligheid van videogesprekken.
Video wordt op het apparaat verwerkt met een krachtige Edge AI-chip, zodat uw gegevens veilig zijn en latentieproblemen worden voorkomen. En we hebben ook een ingebouwde privacy-afscherming, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat iedereen ziet dat u aan het lunchen bent.
Welkom bij beveiligde persoonlijke video conferencing die u een voorsprong geeft met Edge.
PREMIUM DRAAGBARE SAMENWERKING

Hier. Daar. Overal.

Als u flexibel werkt, kunt u bijna overal aan vergaderingen deelnemen. Met PanaCast 20 kunt u overal binnen enkele seconden genieten van vlekkeloze, intelligente videosamenwerking van hoge kwaliteit.
We hebben deze slimme kleine camera ontworpen voor draagbaarheid. Met een compact en intuïtief ontwerp dat gemakkelijk over de bovenkant van elk scherm past. PanaCast 20 is plug-and-play, geoptimaliseerd voor Microsoft Teams en Zoom, en werkt met elk toonaangevend UC-platform (Unified Communications), direct uit de verpakking.
Van de koffiebar naar de co-werkplek en weer naar de keukentafel. U kunt nu letterlijk overal goed georganiseerd vergaderen.
KOPPELEN MET JABRA AUDIO

Superhelden hebben assistenten nodig.

Dus je hebt het videogedeelte voor elkaar, maar hoe zit het met het geluid? Bij Jabra weten we dat goede vergaderingen staan of vallen met goede audio. Dat is waarschijnlijk de reden waarom we een van de marktleiders zijn op het gebied van professionele samenwerking.
Van de ongeëvenaarde professionele gesprekskwaliteit van de Evolve Series, tot de kristalheldere audio van de Speak Series en onze vele andere tools voor professionele samenwerking: wij hebben de perfecte partner voor uw PanaCast 20, hoe u ook wilt werken.
Omdat intelligente video en audio van wereldklasse een krachtige combinatie is.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  8300-119
  5514991
  • Producttype : Webcam
  • Compatible software : Microsoft Teams, Zoom, Zoom Rooms
  • Gezichtsveld : 90°
  • Aansluitingen : 1 x USB-A 3.0, 1 x USB-C 3.0
 • 13 stuks Levertijd 3-5 werkdagen
EUR242,00
EUR 292,82 incl. btw: