Versterk jouw communicatie

met Jabra

Jabra is een toonaangevend merk op het gebied van audio-oplossingen voor zakelijke gebruikers. Het bedrijf ontwikkelt en produceert hoogwaardige headsets en speakerphones die zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking op de werkplek te verbeteren. De producten van Jabra zijn geschikt voor gebruik in verschillende situaties, zoals kantoren, callcenters en thuiswerkplekken. De headsets van Jabra zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals noise-cancelling microfoons en HD-geluidskwaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor zowel spraak- als multimedia-toepassingen.

Jabra biedt ook een reeks software-oplossingen aan, zoals Jabra Direct en Jabra Xpress, waarmee gebruikers hun headsets kunnen aanpassen en beheren en waarmee IT-beheerders de headsets vanaf een centrale locatie kunnen beheren. Een ander belangrijk aspect van Jabra is de focus op ergonomie en comfort. De headsets zijn ontworpen om comfortabel te dragen gedurende lange periodes en zijn voorzien van functies zoals flexibele hoofdbanden en zachte oorkussens. Hierdoor kunnen gebruikers zich concentreren op hun werk zonder dat ze worden afgeleid door ongemak of vermoeidheid.

Jabra hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft een duurzaamheidsprogramma opgezet om ervoor te zorgen dat hun producten op een verantwoorde manier worden geproduceerd en gerecycled. Kortom, Jabra biedt hoogwaardige audio-oplossingen die zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking op de werkplek te verbeteren. Met geavanceerde technologieën, ergonomisch ontwerp en aandacht voor duurzaamheid, is Jabra een betrouwbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve audio-oplossingen.

Jabra Evolve2 65 Flex

De toekomst ontvouwt zich

De meest draagbare professionele headset met de best presterende Active Noise Cancellation in zijn klasse.*

MAAK KENNIS MET EVOLVE2 65 FLEX

Hybride werken wordt nog flexibeler

Vergadering thuis om 8:00 uur. Bijpraten vanuit een café in de buurt. 's Middags een persoonlijke presentatie. Als je voor je werk op verschillende plekken bent, heb je een headset nodig die net zo flexibel is als jij.

Met Evolve2 65 Flex kun je energiek aan de slag. Hij is de meest draagbare professionele headset, met flexibele werkvriendelijke voorzieningen als hybride Active Noise Cancellation (ANC) van wereldklasse, noise cancelling microfoons en baanbrekende Jabra Air Comfort technologie, zodat jij overal comfortabel en gefocust blijft.

En het beste? Dankzij het revolutionaire scharnierende ontwerp kun je hem plat opvouwen en in het bijbehorende draagtasje steken, zodat hij gemakkelijk in je tas én in je nomadische werkschema past.

Ontvouw een meer flexibele manier van werken, met Evolve2 65 Flex.

Compact en opvouwbaar ontwerp

Maximale efficiëntie onderweg met Evolve2 65 Flex.

HYBRIDE ACTIVE NOISE CANCELLATION

Het sterke, stille type

Wil je overal kunnen werken zonder door lawaai gestoord te worden? Kan!

Met de Evolve2 65 Flex kun je op elke rumoerige locatie werken, dankzij een geavanceerde chipset en eersteklas noise cancelling microfoons die krachtige hybride Active Noise Cancellation (ANC) leveren, de beste in zijn klasse*.

En de oorschelpen van traagschuim passen strakker op je oren, zodat ze nog meer afleidende geluiden afsluiten. Zodat jij in alle rust aan het werk kunt.

Zet de wereld even stil, met de Evolve2 65 Flex.

* Klasse wordt gedefinieerd als concurrenten in dezelfde prijsklasse. Zie jabra.com/commercial-claims.

Play Video

PREMIUM MICROFOONTECHNOLOGIE

Zet je stem in het middelpunt

Zul je altijd zien. Dat belangrijke werktelefoontje waar je al de hele dag op wacht, komt eindelijk door. Maar jij zit vast in een niet zo professionele omgeving.

Maak je geen zorgen. Evolve2 65 Flex snijdt door achtergrondgeluid heen en laat jou altijd scherp en duidelijk klinken in gesprekken en virtuele vergaderingen, waar je ook bent.

Een speciaal ontworpen digitaal algoritme, een krachtige chipset en Jabra ClearVoice-microfoons werken samen om winkelgeluiden, keffende hondjes en wegwerkzaamheden te blokkeren, zodat de focus blijft liggen op elk woord dat je zegt.

Je kunt voortaan professioneel blijven waar je ook wilt praten.

JABRA AIR COMFORT TECHNOLOGIE

Nieuwe technologie voor jouw comfort

Lange werkdagen zijn geen enkel probleem met Evolve2 65 Flex.

Dat komt dankzij onze baanbrekende Jabra Air Comfort technologie en het gestroomlijnde opvouwbare ontwerp.

Onze unieke technologie is speciaal ontwikkeld om de druk te verlagen met ultrazachte geperforeerde laagjes in de inklapbare hoofdband voor een zacht dempende werking.

Intussen draaien de flexibele oorschelpen met jouw bewegingen mee. Dat voelt ongelooflijk comfortabel, hoe lang je de headset ook draagt.

Ben je klaar voor de Air?

360° BUSYLIGHT

Een lampje voor je focus

Heb je wat rust nodig om geconcentreerd te kunnen werken? De Evolve2 65 Flex heeft wel iets voor je.

De 360° busylight gloeit rood en geeft daarmee een goed zichtbaar “STOP”-teken waaraan iedereen kan zien dat je even met rust gelaten wilt worden.

Geef het juiste signaal met Evolve2 65 Flex.

INNOVATIEF DEENS DESIGN

Ontworpen voor het hybride leven

We wilden je helpen je hybride werk overal te kunnen doen. Dus hebben we ervoor gezorgd dat de Evolve2 65 Flex goed opvalt.

Het nieuwe gestroomlijnde silhouet ziet er niet alleen strak uit maar zorgt ook dat je meteen aan de slag kunt, dankzij de scharnierende hoofdband die je plat kunt opvouwen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

En omdat de microfoonarm korter is en weggeklapt kan worden, klink je op kantoor uiterst professioneel en kun je in rustige momenten naar muziek luisteren, zonder dat je er uitziet alsof je elk moment aan een presentatie kunt beginnen.

Smart-casual? Perfect voor elkaar met Evolve2 65 Flex.

GEBRUIKSGEMAK

Al de nieuwste technologie voor jou

Jij, je collega’s en al je klanten kunnen overal hybride werken, wat betekent dat je elkaar niet meer zo vaak persoonlijk ziet.

Evolve2 65 Flex is gecertificeerd voor alle grote platforms voor virtuele vergaderingen, waaronder Google Meet, Microsoft Teams en Zoom, zodat je virtuele bijeenkomsten een betere kwaliteit hebben.

Dankzij Plug-and-play kun je direct aan de slag en een draadloos bereik tot 30 meter geeft je nog meer vrijheid om te werken zoals jij dat wilt. En dankzij de dubbele connectiviteit kun je gemakkelijk overschakelen van muziek luisteren op je telefoon naar een inkomend videogesprek op je laptop, zonder ook maar iets te missen.

Flexibel blijven is nu veel makkelijker.

Jabra Evolve2 55

Geschikt voor elk doel

De professionele headset voor alles wat je op een dag hybride werken kunt tegenkomen.

MAAK KENNIS MET EVOLVE2 55

Geschikt voor elk doel

Professionele gesprekken vanuit de logeerkamer. Motiverende playlists voordat je een grote presentatie geeft. Meditatieve klanken voor je concentratie. Er gebeurt altijd veel op een hybride werkdag, dus is het wel belangrijk dat je headset het allemaal kan bijbenen.

Evolve2 55 is speciaal gemaakt voor jouw werkritme. Hij is klaar om met je mee te werken en levert professioneel geluid voor je gesprekken en je muziek, met krachtige Active Noise Cancellation (ANC), noise cancelling microfoons en aangepaste luidsprekers van 28 mm - en dat alles met eersteklas comfort* dankzij onze revolutionaire Jabra Air Comfort technologie.

Doe het allemaal met een headset die overal op berekend is

Eersteklas comfort*

met Jabra Air Comfort technologie

Noise cancelling microfoontechnologie

omdat je professioneel bent, waar je ook werkt

Noise cancelling microfoontechnologie

omdat je professioneel bent, waar je ook werkt

* Klasse wordt gedefinieerd als concurrenten in dezelfde prijsklasse. Zie jabra.com/commercial-claims.

Play Video

EERSTEKLAS COMFORT*

Zo comfortabel, je voelt hem bijna niet…

Onze technici hebben er jaren aan gewerkt om onze nieuwe baanbrekende Jabra Air Comfort technologie te perfectioneren tot dit onvoorstelbare, eersteklas comfort*.

Lagen van ultrazacht geperforeerd schuim in de gevoerde hoofdband** voorkomen drukopbouw, waardoor hij altijd heerlijk zit, hoe lang je hem ook draagt.

Flexibele, ergonomisch gevormde oorschelpen voeren dat aangename gevoel nog verder door. Ze draaien met je mee als je beweegt, zodat je je kunt concentreren op je bezigheden zonder dat je headset in de weg zit.

*Klasse gedefinieerd als concurrenten in dezelfde prijsklasse. Claim is van toepassing op stereo-variant. Zie jabra.com/commercial-claims.

**Alleen stereo-variant. De mono-variant heeft een lichte, niet gevoerde hoofdband.

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Rust en stilte

Zulke dagen hebben we allemaal wel eens. Een koerier die net iets te hard aanbelt als je midden in een conference call zit. De kinderen die om een snack vragen net als je die deal wilde gaan sluiten. Je hond die op de achtergrond door dat belangrijke gesprek met je klant heen blaft. Hier is de Evolve2 55.

Zijn krachtige Active Noise Cancellation (ANC) heeft een nieuw akoestisch ontwerp en een speciaal ontwikkelde chipset, plus twee eersteklas noise cancelling microfoons om je omgeving effectief tot rust te brengen. Zo kun je met een gerust hart hybride blijven werken.

MICROFOONTECHNOLOGIE

Wij horen je

Slimme ideeën. Woorden van wijsheid. Rake opmerkingen. Wat je ook te zeggen hebt, Evolve2 55 zorgt ervoor dat je professioneel klinkt als je het zegt. Een slimme chipset stuurt het algoritme voor spraakscheiding en noise cancellation aan en twee eersteklas microfoons, om afleidingen op de achtergrond effectief weg te filteren. Zo word je uitstekend gehoord door iedereen die in alle rust met wil praten, alsof je naast elkaar staat.

MULTIFUNCTIONEEL

Voor werk én ontspanning

Evolve2 55 doet het allemaal, net als jij. Altijd klaar om te werken met efficiëntieverhogende technologie en een busylight om je gefocust te houden. Even pauze tussen vergaderingen door om op te laden? Dompel je onder in geoptimaliseerde muziek en media met het volle, rijke geluid uit aangepaste luidsprekers van 28 mm. Op zoek naar de volgende vlucht naar Kopenhagen (of de snelste route naar huis)? Eén tikje en je hoort alles wat je weten wilt van je voice-assistant.

Zelfs de batterij werkt hard met je mee – we hebben hem langer laten meegaan, zodat je kunt blijven luisteren naar de muziek die jij het liefst hoort als je werkt, zonder dat je steeds hoeft op te laden*. Met Evolve2 55 kun je alles.

*Tot 10 uur gesprekstijd met ANC en busylight aan, en tot 18 uur luistertijd met ANC uit en busylight uit

FLEXIBEL EN SNEL INSTELLEN

Pak je headset en ga.

Wij weten dat je tijd kostbaar is, dus hebben we de Evolve2 55 makkelijk en snel gemaakt. We hebben het over direct plug-and-play, eenvoudig bij alles wat je doet.

Zit je aan je bureau? Steek de vooraf gekoppelde USB adapter gewoon in je laptop en ga meteen aan de slag. Onderweg? Bluetooth® maakt meteen verbinding met je telefoon. Een draadloos bereik tot 30 meter geeft je nog meer flexibiliteit – ideaal als je je gedachten en je koffie nog even wilt laten pruttelen tijdens een gesprek.

UC-GECERTIFICEERD

Net zo flexibel als jij

De Evolve2 55 is verkrijgbaar in een Microsoft Teams-gecertificeerde variant en een UC-variant die gecertificeerd is voor Google Meet en Zoom om een naadloze communicatie te garanderen.

Hij is ook geoptimaliseerd voor andere toonaangevende UC-platforms, dus je kunt erop vertrouwen dat, hoe je ook in contact blijft met je team, dit vertrouwde apparaat de samenwerking de hele dag in stand houdt. Works with Google Meet Microsoft Logo Zoom Certified Logo

Druk even snel op de geïntegreerde Microsoft Teams-knop* om deel te nemen aan je vergadering.

*Alleen op de Microsoft Teams-variant beschikbaar

Jabra Evolve2 50

Kabels mogen er ook zijn.

Professionele headset met kabel die altijd klaarstaat.

MAAK KENNIS MET EVOLVE2 50

Geschikt voor elk doel

Professionele gesprekken vanuit de logeerkamer. Motiverende playlists voordat je een grote presentatie geeft. Meditatieve klanken voor je concentratie. Er gebeurt altijd veel op een hybride werkdag, dus is het wel belangrijk dat je headset het allemaal kan bijbenen.

Evolve2 55 is speciaal gemaakt voor jouw werkritme. Hij is klaar om met je mee te werken en levert professioneel geluid voor je gesprekken en je muziek, met krachtige Active Noise Cancellation (ANC), noise cancelling microfoons en aangepaste luidsprekers van 28 mm - en dat alles met eersteklas comfort* dankzij onze revolutionaire Jabra Air Comfort technologie.

Doe het allemaal met een headset die overal op berekend is

Eersteklas comfort*

met Jabra Air Comfort technologie

Noise cancelling microfoontechnologie

omdat je professioneel bent, waar je ook werkt

Noise cancelling microfoontechnologie

omdat je professioneel bent, waar je ook werkt

* Klasse wordt gedefinieerd als concurrenten in dezelfde prijsklasse. Zie jabra.com/commercial-claims.

Play Video

VERRASSEND COMFORTABEL

Zo comfortabel, je voelt hem bijna niet…

Onze technici hebben er jaren aan gewerkt om de baanbrekende Jabra Air Comfort technologie te perfectioneren tot dit onvoorstelbare, verrassende comfort.

Lagen van ultrazacht geperforeerd schuim in de gevoerde hoofdband** voorkomen drukopbouw, waardoor hij altijd heerlijk zit, hoe lang je hem ook draagt.

*Alleen stereo-variant. De mono-variant heeft een lichte, niet gevoerde hoofdband.

Flexibele, ergonomisch gevormde oorschelpen voeren dat aangename gevoel nog verder door. Ze draaien met je mee als je beweegt, zodat je je kunt concentreren op je bezigheden zonder dat je headset in de weg zit.

Slechts ter illustratie.
Op de video zijn Evolve2 55, Evolve2 50 te zien met hetzelfde ergonomische oorschelpontwerp

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Rust en stilte

Zulke dagen hebben we allemaal wel eens. Een koerier die net iets te hard aanbelt als je midden in een conference call zit. De kinderen die om een snack vragen net als je die deal wilde gaan sluiten. Je hond die op de achtergrond door dat belangrijke gesprek met je klant heen blaft. Hier is de Evolve2 50.

Zijn krachtige Active Noise Cancellation (ANC) heeft een nieuw akoestisch ontwerp en een speciaal ontwikkelde chipset, plus twee eersteklas noise cancelling microfoons om je omgeving effectief tot rust te brengen. Zo kun je met een gerust hart hybride blijven werken.

MICROFOONTECHNOLOGIE

Wij horen je

Slimme ideeën. Woorden van wijsheid. Rake opmerkingen. Wat je ook te zeggen hebt, Evolve2 50 zorgt ervoor dat je professioneel klinkt als je het zegt. Een slimme chipset stuurt het algoritme voor spraakscheiding en noise cancellation aan en twee eersteklas microfoons, om afleidingen op de achtergrond effectief weg te filteren. Zo word je uitstekend gehoord door iedereen die in alle rust met wil praten, alsof je naast elkaar staat.

MULTIFUNCTIONEEL

Voor werk én ontspanning

Evolve2 50 doet het allemaal, net als jij. Altijd klaar om te werken met efficiëntieverhogende technologie en een busylight om je gefocust te houden.

Even pauze tussen vergaderingen door om op te laden? Dompel je onder in geoptimaliseerde muziek en media met het volle, rijke geluid uit aangepaste luidsprekers van 28 mm. Op zoek naar de volgende vlucht naar Kopenhagen (of de snelste route naar huis)? Eén tikje en je hoort alles wat je weten wilt van je voice-assistant. Met Evolve2 50 kun je alles.

FLEXIBEL EN SNEL INSTELLEN

Maak een vliegende start

Wij weten dat je tijd kostbaar is, dus hebben we Evolve2 50 makkelijk en snel gemaakt. Sluit hem gewoon op je computer aan en je kunt meteen aan de slag. En met de dubbele connectiviteit kun je via Bluetooth® nog een apparaat (je telefoon bijvoorbeeld) tegelijk verbinden. En dat betekent dat je op het ene apparaat naar muziek kunt luisteren en op het andere kunt bellen. Nu hoef je nooit meer te kiezen tussen opnemen en weten waar je muziek is gebleven, net als het refrein wordt ingezet. Als de installatie zo gemakkelijk is, heb je minder stress en meer tijd voor geconcentreerd werken.

UC-GECERTIFICEERD

Net zo flexibel als jij

De Evolve2 50 is verkrijgbaar in een Microsoft Teams-gecertificeerde variant en een UC-variant die gecertificeerd is voor Google Meet, Works With Chromebook* en Zoom om een naadloze communicatie te garanderen.

Hij is ook geoptimaliseerd voor andere toonaangevende UC-platforms, dus je kunt erop vertrouwen dat, hoe je ook in contact blijft met je team, dit vertrouwde apparaat de samenwerking de hele dag in stand houdt.

Technologie voor een nieuw
ritme in het leven

Upgrade je Speak

Speak2. De next generation van de toonaangevende Speak-serie*

Maak kennis met de SPEAK2-SERIE

De nieuwe generatie professionele speakerphones, ontworpen voor hybride werken

Professionele gesprekken vanuit de logeerkamer. Motiverende playlists voordat je een grote presentatie geeft. Meditatieve klanken voor je concentratie. Er gebeurt altijd veel op een hybride werkdag, dus is het wel belangrijk dat je headset het allemaal kan bijbenen.

Evolve2 55 is speciaal gemaakt voor jouw werkritme. Hij is klaar om met je mee te werken en levert professioneel geluid voor je gesprekken en je muziek, met krachtige Active Noise Cancellation (ANC), noise cancelling microfoons en aangepaste luidsprekers van 28 mm - en dat alles met eersteklas comfort* dankzij onze revolutionaire Jabra Air Comfort technologie.

Doe het allemaal met een headset die overal op berekend is

Kies je favoriet

Speak2 75

De beste professionele speakerphone voor het hybride werken.

Speak2 55

De volgende generatie flexibele speakerphone met uitmuntende professionele audio.

Speak2 40

De volgende generatie professionele audio in een draagbare speakerphone.

Technologie voor een nieuw ritme in het leven

UITSTEKENDE AUDIOKWALITEIT

Vergeet alles wat je denkt te weten over draagbare speakerphones. Met de nieuwe Speak2-serie veranderen de regels met super-wideband audio** en geavanceerde luidsprekers met volledig bereik. Deze baanbrekende technologie zet jou centraal, door alle mogelijke frequenties in het natuurlijke bereik van je stem te ontcijferen.

Het is een indrukwekkend krachtigere audio-ervaring.

Play Video

De uitdaging

Vergeet alles wat je denkt te weten over draagbare speakerphones. Met de nieuwe Speak2-serie veranderen de regels met super-wideband audio** en geavanceerde luidsprekers met volledig bereik. Deze baanbrekende technologie zet jou centraal, door alle mogelijke frequenties in het natuurlijke bereik van je stem te ontcijferen.

Het is een indrukwekkend krachtigere audio-ervaring.

80%

van alle vergaderingen wordt nu volledig op afstand of in hybride vorm gehouden.*

37%

van de medewerkers zegt zich vaak buitengesloten te voelen bij hybride vergaderingen.*

42%

zegt dat zij de sprekers niet kunnen horen in hybride vergaderingen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat, nu 80% van de vergaderingen volledig virtueel of hybride zijn*, iedereen in de vergadering op gelijke voet kan deelnemen, of dat nu vanuit een vergaderzaal, een café of een camper is?

*Jabra Hybrid Ways of Working Global Report, 2022

Maak kennis met Speak2.

Voortbouwend op wat je leuk vindt aan Speak, kun je met Speak2 een samenwerkingservaring verwachten die in alle opzichten beter is.

Je krijgt super-wideband audio voor een aanzienlijk krachtiger geluid, 4 geavanceerde beamforming microfoons, geavanceerde full-duplex audio, een unieke indicator voor microfoonkwaliteit en technologie voor de normalisatie van stemniveau.

Je krijgt super-wideband audio voor een aanzienlijk krachtiger geluid, 4 geavanceerde beamforming microfoons, geavanceerde full-duplex audio, een unieke indicator voor microfoonkwaliteit en technologie voor de normalisatie van stemniveau.

Ervaar meer naadloos, gelijkwaardig en productief hybride werken.

Upgrade je Speak.

Technologie die is ontworpen om hybride te werken

  • De indicator voor microfoonkwaliteit laat je zien hoe goed je stem wordt opgepikt
  • Normalisatie van stemniveau geeft alle stemmen hetzelfde volume

Gelijkheid in de vergaderzaal: Inclusie en natuurlijke gesprekken

  • Flexibiliteit met ingebouwde USB-A- en USB-C-connectiviteit
  • 4 geavanceerde microfoons met uitzonderlijke noise cancellation

Geavanceerde audiotechnologie
 

  • Full-duplex stelt iedereen in staat om tegelijkertijd te spreken en gehoord te worden
  • Super-wideband audio voor voller geluid