nieuwe

Evolve2 30

Gemaakt voor productiviteit.
Lichtgewicht, draagbaar, betrouwbaar,
comfortabel.

Niet alleen geheel vernieuwd.
Maar normstellend.

Jabra Evolve2 30.

Gemaakt voor productiviteit. Lichtgewicht, draagbaar, betrouwbaar, comfortabel.

Tijd om voorop te lopen met de nieuwe standaard van professionaliteit. Van open kantoor tot open wonen, Evolve2 30 opent deuren voor meer comfort, vlekkeloze samenwerking en onmiddellijke concentratie, waar u ook bent en hoe u ook werkt.
Werk slimmer met de nieuwe Jabra Evolve2 30.

MICROFOONPRESTATIES.

Heldere samenwerking in gesprekken.

Wie flexibel werkt, moet ervan op aankunnen dat elk gesprek kristalhelder is, waar u ook bent. Ons geavanceerde audiosysteem met 2 microfoons legt uw stem vast en maakt tegelijk een analyse van het omgevingsgeluid en reduceert het. Daarmee voldoet het aan de vereisten van Microsoft Open Office. Perfect om uw stem te laten horen en er zeker van te zijn dat zelfs de geringste nuances niet verloren gaan.
Met Evolve2 30 telt elk gesprek.

GELUIDSKWALITEIT.

Luistercomfort.

Als elke seconde telt, is optimale geluidskwaliteit cruciaal. Met onze professionele 28-mm speakers en een geavanceerde digitale chipset levert de Evolve2 30 uitzonderlijke geluidskwaliteit. Of u nu een belangrijk gesprek voert of naar muziek luistert terwijl u werkt, u kunt dus genieten van een geweldig geluid dat is ontworpen voor het nieuwe werken.
Zelfs het geringste detail horen is nog nooit zo makkelijk geweest.

UNIFIED COMMUNICATIONS (UC).

Gemaakt voor UC-platforms.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 30 werkt op alle belangrijke UC-platforms (Unified Communications) voor een echt vlekkeloze samenwerking. Als Microsoft Teams uw UC-platform is, hebben we een Teams-gecertificeerde variant voor u, perfect afgestemd en verbeterd voor een optimale gebruiksbeleving.
UC, zo gemakkelijk.

COMFORT.

Zwaargewicht in comfort. Licht voor het oor.

We hebben hoofden opgemeten. Wel honderden. Die biometrische gegevens hebben we gebruikt om de perfecte vorm te ontwerpen. We hebben nu een headset met een ergonomisch ontwerp voor exact de juiste hoeveelheid gelijkmatig verdeelde druk, en gebouwd met eersteklas materialen, met zachte traagschuim oorkussens die zich vormen naar de natuurlijke vorm van uw oren.
Wanneer u de hele dag aan het bellen bent, moet uw headset in elk geval niet te zwaar zijn. Sterker nog, onderzoek suggereert dat een goed passende headset uw werkdag sterk kan verbeteren, zodat u uw headset langer kunt dragen en u een veel betere ervaring hebt als u telefoneert of naar muziek luistert.
Maak het u gemakkelijk met de nieuwe standaard in comfort. U hebt het verdiend.

DUURZAAMHEID.

Flexibiliteit waar u op kunt vertrouwen.

Op kantoor, thuis of zelfs in een koffiebar – als u flexibel werkt, gaat uw headset overal met u mee. We hebben de Evolve2 30 opnieuw ontworpen met een roestvrijstalen hoofdband en schuif voor maximale duurzaamheid. Ook het ontwerp van de oorschelpen hebben we sterk verbeterd, zodat de onderdelen aan binnen- en buitenkant beter tegen een stootje kunnen.
Productief en flexibel werken staat of valt met betrouwbare hulpmiddelen.

GELUIDSISOLATIE.

Sst… hier wordt gewerkt.

Hebt u ook zo’n behoefte aan rust en stilte om u heen? De Evolve2 30 kan u in een oogwenk draagbare concentratie bieden, met geluidsisolerende traagschuim oorkussens en een baanbrekend gekanteld ontwerp van de oorschelp. Met deze lichte headset in uw tas kunt u binnen enkele seconden uzelf weer horen denken.
Overal makkelijk bereikbare concentratie, dat is de nieuwe standaard.

IN-GESPREK-LAMPJE.

Niet storen.

De Evolve2 30 weet zelf wanneer u rust en stilte nodig hebt. Het ingebouwde in-gespreklampje gaat automatisch aan als u in gesprek bent, en u kunt het ook handmatig aanzetten om duidelijk te maken dat u niet gestoord wilt worden.
Minder onderbrekingen, op elke werkplek.

PLUG-EN-PLAY.

Uitpakken. Inpluggen. Gaan.

Tegenwoordig moet je overal meteen kunnen samenwerken. Evolve2 30 is plug-en-play en verkrijgbaar in een USB-A- én een USB-C-variant, dus u kunt hem uitpakken direct aan de slag gaan.
Zo simpel is het. Ja, echt.

TECHNOLOGIE.

Toekomstbestendig.

Bij deze headset gaat dat echt ergens over. Met zijn baanbrekende technologie is deze headset zijn tijd ver vooruit. Maar omdat we altijd vooruit kijken, staan er al firmware-upgrades en value packs klaar om hem nog beter te maken.
Vindt u dit al geweldig? Wacht maar…

Jabra Direct.

Jabra Direct zorgt ervoor dat uw headset altijd over de nieuwste firmware beschikt, zodat u verzekerd bent van de meest recente functies, bugfixes en eenvoudige toegang tot compatibiliteitsupdates. Met het gebruiksvriendelijke Direct Dashboard is het eenvoudiger dan ooit om up-to-date te blijven.

Productoverzicht.

Roestvrijstalen hoofdband met schuif.
Schuif en hoofdband zijn versterkt met staal voor maximale duurzaamheid en flexibiliteit.
Geluiddempend design.
Oorkussens van traagschuim en ergonomisch ontwerp zorgen voor geweldige geluidsisolatie vanaf het moment dat u hem opzet.
28 mm luidsprekers.
Superierue 28 mm luidsprekers leveren uitstekende audio voor gesprekken en afspelen van media.
Geïntegreerd in gespreklampje.
Het automatische in-gespreklampje brandt om aan te geven dat u tijdens het bellen niet gestoord wilt worden; u kunt het ook handmatig inschakelen.
2 ingebouwde microfoons.
Geavanceerde technologie met 2 microfoons zorgt voor kristalheldere spraaktransmissie, zodat u uitstekend verstaanbaar bent.