nieuwe

Evolve2 65

Gemaakt om u flexibel te houden.
Werk waar u maar wilt door
de uitstekende draadloze audio.

BELLEN.

Topgesprek.

Een hoge gesprekskwaliteit vereist uitstekende telefoonprestaties, waarbij de naadloze professionele audio het verschil maakt. We schroefden de sterke telefoonprestaties van onze wereldleidende Evolve Serie nog verder op met drie krachtige professionele microfoons op strategische punten en door toepassing van onze hoogwaardige digitale chipset, gecombineerd met de nieuwste signaalverwerkingstechnologie. De uitkomst is een perfecte gesprekskwaliteit, telkens weer.
Dat gesprek klonk niet gewoon goed. Deze kwaliteit is de nieuwe norm.

UC‐CERTIFICERING.

Gemaakt voor UC‐platforms.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 65 werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms voor een echt naadloze samenwerking.

Als Microsoft Teams uw UC‐platform is, hebben we een Teams‐gecertificeerde variant voor u, perfect afgestemd en verbeterd voor een optimale gebruiksbeleving.

MUZIEK.

Klinkt zo goed dat u het voelt.

In deze headset hebben we krachtige lektolerante 40 mm speakers gemonteerd, aangestuurd door onze meest geavanceerde digitale chipset ooit. Via de Evolve klinkt de muziek al prachtig terwijl u werkt. Met de Evolve2 hebben we de geluidskwaliteit naar een hoger niveau getild.
Het is een professionele headset zoals u nog nooit had.
De intelligente 3‐microfoon spraaktechnologie en flexibele boomarm bieden een ongekende verstaanbaarheid in kantoortuinen met 23% minder achtergrondgeluid bij het bellen.
Opgebouwd uit duurzame premium materialen voor een lange levensduur.
Dankzij onze geavanceerde accutechnologie en de nieuwste technieken om het stroomverbruik te optimaliseren wisten we een volle 37 uur accuduur uit deze krachtige headset te persen.
Sterke lektolerante 40 mm speakers bieden een rijkere geluidsbeleving als u belt of muziek beluistert.
We monteerden zachte oorkussens uit traagschuim op zelfstellende oorschelpen met een nieuw schuin ontwerp, dat zich naar de natuurlijke contouren van uw oren richt en tot 48% meer geluid tegenhoudt.
We ontwierpen de perfecte ergonomische vorm, gebaseerd op de biometrie van honderden hoofden, met een uniek gevormde hoofdband, die het gewicht bij elke hoofdvorm optimaal verdeelt. De uitkomst is een headset die u dagenlang de hele dag kunt dragen.

GELUIDSISOLATIE.

Zwaargewicht in comfort. Licht voor het oor.

Op het kantoor of onderweg, het lawaai op de achtergrond kan echt hinderlijk zijn bij uw werk. Zet uw Evolve2 65 op en voel het lawaai meteen verdwijnen, zodra de ovale isolerende kussens en de nieuwe schuine oorschelpen effectief uw omgeving effectief blokkeren door een passieve demping zoals u niet eerder beleefde.
U zou het een stiltekamer voor uw hoofd kunnen noemen.

IN‐GESPREK‐LAMPJE.

Ongestoord werken.

Ons in‐gesprek‐lampje is nu nog handiger, want het is van alle kanten zichtbaar. Het rode lampje gaat vanzelf aan als u in gesprek of in vergadering bent. U kunt het met één knopdruk ook zelf inschakelen. Dus als u druk bent, ziet werkelijk iedereen dat gelijk en kunt u ongestoord verder.
Geconcentreerd werken was nog nooit zo gemakkelijk.

BATTERIJ.

Dagenlang stroom.

De ene na de andere bespreking, u loopt door de gangen of werkt buiten: het maakt niet uit, want uw headset kan het tempo aan. Onze geavanceerde accutechnologie en die onvoorstelbare kleine chipset maken dat we alles uit deze krachtige draadloze headset halen. Uniek op de wereld: een accuduur van 37 uur*.
Maar u krijgt van ons ook een handige oplaadhouder, voor het geval dat.

Max. laden

Voor 37 uur batterijduur
in 90 minuten

Snelladen

Voor 8 uur batterijduur
in 15 minuten

COMFORT.

Puur comfort. Pure luxe.

We wilden een draadloze headset maken die zo fijn aanvoelt dat u vergeet wat erop uw hoofd zit. We ontwierpen de perfecte vorm, gebaseerd op de biometrie van honderden hoofden. Toen monteerden we oorkussentjes uit zacht traagschuim, dat zich naar uw oren vormt. En voor de eindmontage kozen we duurzame premium materialen.
Ware luxe is immers dat u de headset gewoon niet meer voelt.

TECHNOLOGIE.

Toekomstbestendig.

Bij deze headset gaat dat echt ergens over. Met zijn baanbrekende technologie is deze headset zijn tijd ver vooruit. Maar omdat we altijd vooruit kijken, staan er al firmware‐upgrades en value packs klaar om hem nog beter te maken.
En dit is nog maar het begin…

Jabra Direct

Jabra Direct zorgt ervoor dat uw headset altijd over de nieuwste firmware beschikt, zodat u verzekerd bent van de meest recente functies, bugfixes en eenvoudige toegang tot compatibiliteitsupdates. Met het gebruiksvriendelijke Direct Dashboard is het eenvoudiger dan ooit om up-to-date te blijven.

Jabra Sound+

Personaliseer uw bel- en muziekervaring met de aanpasbare equalizer in de Jabra Sound+-app.

Productoverzicht.

Baanbrekend niewu
geluidsisolerend ontwerp.
Oorkussens van traagschuim en een baanbrekend nieuw schuin ontwerp elimineren meer omgevingsgeluid dan ooit tevoren.
Krachtige 40mm-speakers.
Sterke lektolerante 40mm-speakers bieden uitstekende geluidsprestaties voor gesprekken en voor muziek.
Oorkussens van zacht traagschuim.
Oorkussens van zacht traagschuim vormen zich naar uw oren voor duurzaam comfort. U vergeet gewoon dat u ze draagt.
4x beter zichtbaar in-gespreklampje
Het nieuwe en verbeterde in-gespreklampje is vier keer beter zichtbaar, zodat u nog minder vaak wordt onderbroken.
U kunt de microfoon uitzetten
met de microfoonarm.
Door de microfoonarm omhoog en weg van uw mond te verplaatsen activeert u de mute-functie.