PROLITE XU2492HSU-B1.

24" monitor met een IPS panel en ‘bezel free’ design ideaal voor multi monitor set-up.

De ProLite XU2492HSU is een 24” Full HD monitor en maakt gebruik van IPS panel technologie. Deze superieure IPS panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. De drie sinaalingangen (VGA/ HDMI/ DisplayPort) en USB HUB verzekeren compatibiliteit met iedere desktop PC of laptop. De ProLite XU2492HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Zeer geschikt voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.
Ook verkrijgbaar met en in hoogte verstelbare monitorvoet: ProLite XUB2492HSU-B1

IPS-TECHNOLOGIE.

IPS-schermen staan vooral bekend om hun brede kijkhoeken en natuurlijke, zeer nauwkeurige kleuren. Ze zijn bijzonder geschikt voor kleurkritische toepassingen.

SLIM LINE.

Ultra slim monitoren zijn voorzien van een smalle rand en zijn daarom bijzonder geschikt voor een videomuur of een multi-monitor opstelling.

FLICKER FREE + BLUE LIGHT.

De ultieme oplossing voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. Door middel van elektrische stroom wordt flikkeren van het scherm geëlimineerd. Met de Blue Light Reduction vermindert u eenvoudig de helderheid en de kleurtemperatuur waardoor de hoeveelheid blauwe licht gereduceerd wordt en uw ogen minder vermoeid voelen na het werken achter het scherm.

iiyama ProLite XU2492HSU-B1 Monitor.

  • IPS Panel Technology LED, matte finish
  • 1920 x 1080 (2.1 megapixel Full HD)
  • Beeldformaat: 16:09