ProLite XCB3494WQSN-B5.

34’’ UWQHD curved VA-paneel met USB-C Dock, KVM switch en 15cm in hoogte verstelbare voet

Het VA-paneel met 1500R-curve staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit en een comfortabele en realistische kijkervaring. De XCB3494WQSN is uitgerust met een KVM-switch waarmee u meerdere computers kunt aansluiten die door één console kunnen worden bediend (monitor, toetsenbord, muis) en eenvoudig schakelt tussen uw apparaten.
Met de USB-C-Dock connector organiseert u uw werkruimte met slechts één kabel die stroom- en datatransmissie mogelijk maakt (audio, video en Touch). Voed USB-data en laad tegelijkertijd uw laptop op vanuit de monitor. Als de monitor is verbonden met het internet via de RJ45 LAN aansluiting wordt uw laptop ook automatisch verbonden met het (bedrijfs-) netwerk.
De ergonomische standaard is 15cm in hoogte verstelbaar en kan roteren, waardoor dit scherm geschikt is voor toepassingen en omgevingen waar flexibiliteit en ergonomie sleutelfactoren zijn.

KVM SWITCH

Een monitor met een KVM-switch stelt u in staat om meerdere apparaten aan te sluiten die via USB zijn aangesloten. Hiermee kunt u inhoud van twee of meer pc’s op uw bureaublad delen. Verander eenvoudig de signaalinvoer in het OSD-menu van de monitor voor uw toetsenbord, muis en webcam om binnen enkele seconden van uw werklaptop naar uw gaming-pc te schakelen.

USB-C DOCK

Met de dock kunt u uw laptop met één enkele kabel op de monitor aansluiten om er zowel voor te zorgen dat deze kan opladen en is aangesloten op een bekabeld netwerk waarmee het signaal van de laptop naar de monitor wordt gestuurd. Op de DisplayPort ( MST)-uitgang kan een tweede monitor worden aangesloten om een multi-monitor setup te creëren. Met extra USB-poorten kan uw muis, toetsenbord of webcam ook op de monitor worden aangesloten. Dit alles dankzij één enkele kabel die uw laptop * verbindt met het USB C-dock in de monitor.
*Functies variëren afhankelijk van de USB-C-ondersteuning van uw laptop.

CURVED DESIGN 1500R

In navolging van de natuurlijke kromming van het menselijke gezichtsveld, komt de 1500R-curve van het scherm uw oogcomfort ten goede en garandeert een realistische kijkervaring. Het resultaat is een meer meeslepende ervaring waarmee u op een geheel nieuwe manier met uw taken kunt omgaan, zowel voor werk, gamen, entertainment, bewerken en meer.

ULTRA WIDE – UWQHD

UWQHD (Ultra Wide QHD, 3440×1440) resolutie biedt een ultra breed (21:9) beeld en geeft u een scala aan mogelijkheden om uw bureaublad te organiseren.

HAS 150mm

Met een in hoogte verstelbare voet creert u een ergonomisch veranwoorde werkpositie die voldoet aan alle Arbo eisen. Hiermee voorkomt u niet alleen gezondheidsproblemen het verhoogt ook de productiviteit.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  XCB3494WQSN-B5
  5608982
  • Producttype : Desktopscherm
  • Schermgrootte : 86,4 cm (34,0")
  • Fysieke resolutie : 3.440 x 1.440 UWQHD
  • Beeldverhouding : 21:9
 • 45 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR341,99
EUR 413,81 incl. btw: