Iiyama monitoren

Voor iedere situatie de juiste oplossing.

PROLITE XUB2893UHSU-B1

28″ IPS monitor met 4K resolutie en een in hoogte verstelbare voet
De XUB2893UHSU is een stijlvolle 28” LED LCD monitor met edge-to-edge design. De IPS-paneeltechnologie biedt nauwkeurige en consistente kleurweergave met brede kijkhoeken, terwijl je met de 4K-resolutie 4 keer meer informatie kunt weergeven dan op een Full HD-monitor. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Tevens is deze 28” uitgerust met digitale HDMI- en DisplayPort-ingangen en een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar). Kortom, de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi-monitor set-up en Office toepassingen.

PROLITE XUB2493QSU-B1

24-inch WQHD-monitor met IPS-paneel en in hoogte verstelbare voet
De ProLite XUB2493QSU met stijlvol edge-to-edge design is perfect voor elk bureau, thuis en op kantoor. De IPS-paneeltechnologie biedt nauwkeurige en consistente kleurweergave met brede kijkhoeken, terwijl je met de WQHD-resolutie (2560×1440) bijna 77% meer informatie kan weergeven dan op een Full HD-scherm. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Deze 24” monitor is tevens uitgerust met digitale HDMI- en DisplayPort-ingangen en heeft een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar) voor een ergonomische houding.Een zeer goede keuze voor o.a. multi-monitor set-up en Office toepassingen.

PROLITE XUB3493WQSU-B1

34” IPS ultra breed scherm met in hoogte verstelbare voet
De 34” ProLite XUB3493WQSU LED monitor is voorzien van de superieure IPS panel techniek. Deze zorgt voor een zeer consistente en levensechte kleurweergave, snelle responstijd en brede kijkhoeken. De UWQHD (Ultra wide QHD) resolutie biedt de gebruiker een ultra breed (21:9) beeld met meer werkruimte. Deze grote ruimte gecombineerd met de hoge pixeldichtheid garanderen een hogere productiviteit en comfortabel kijkgemak. Zeer geschikt voor gebruikers die verschillende applicaties side-by-side gebruiken, film in breedbeeldformaat kijken of hun game ervaring willen verrijken!