0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

Iiyama Monitor
De X-serie monitoren worden geleverd met top-class features en leveren de beste prestaties.

Ze zijn voorzien van de nieuwste IPS of AMVA techniek met meerdere ingangen, de helderste kleuren en een optimale compatibiliteit in een breed scala van multi-media-apparaten. Ze zorgen voor consistente en nauwkeurige kleurweergave vanuit alle kijkhoeken. Het beeld is helder en ruisvrij doordat de de panelen met hoge snelheid signalen, zonder verlies van gegevens, kunnen verwerken.

De X-serie monitoren zijn uitermate geschikt voor de veeleisende gebruikers zoals fotografen, grafici en DTP-professionals.
24″ IPS monitor met ultra vlakke voorkant en een in hoogte verstelbare voet

De Prolite XUB2492HSU is een stijlvolle 24” LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Tevens is deze 24” uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar).

De ProLite XU2492HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.


ProLite XUB2492HSU-B1

  • 24 Inch LED LCD IPS Panel
  • Mat scherm
  • Geïntegreerde USB-hub

MEER INFORMATIE


High-end 27” WQHD monitor met ultra vlakke voorkant

De Prolite XUB2792QSU is een stijlvolle 27” LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. De WQHD 2560×1440 resolutie biedt bijna 77% méér beeldinformatie en werkruimte dan een Full HD monitor.

De ProLite XUB2792HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.


ProLite XUB2792QSU-B1

  • 27 Inch LED LCD IPS Panel
  • Mat scherm
  • Geïntegreerde USB-hub

MEER INFORMATIE

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.