HET IGEL OS 11 TRADE UP PROGRAMMA.

Hoe overstappen op IGEL OS 11?

Om bestaande klanten te helpen nieuwere platforms te leveren, verbeterde grafische afbeeldingen en aangepaste partities te ondersteunen, biedt IGEL een migratie naar IGEL OS 11 aan als onderdeel van een Trade up programma voor alle klanten met een actief onderhoudscontract.
Het op Linux gebaseerde IGEL OS 11 biedt een veilige werkomgeving die toegang biedt tot Office 365, Teams, Citrix, VMware, Amazon WorkSpaces en Microsoft WVD.

 

Met meer functionaliteit dan ooit tevoren en dat voor de nieuwste Clients, protocollen en integraties van meer dan 90 technologiepartners, past IGEL OS 11 naadloos in meer IT- en eindgebruikers-omgevingen dan ooit tevoren.

IGEL OS 11

Workspace Edition

Het IGEL OS 11 Trade Up programma maakt het voor elke bestaande IGEL klant, die in het verleden IGEL Endpoint en Software heeft gekocht, mogelijk om kosteloos te migreren van de niet-bestaande OS 11 besturingssystemen naar het nieuwe OS 11, mits de apparaten geschikt zijn voor IGEL OS 11 64-bit Endpoints en zolang als er drie of meer jaar softwareonderhoud wordt verworven.

That’s it ! Er zijn geen andere voorwaarden of addertjes onder het gras.

En u kunt die overstap maken van een aantal eerdere door IGEL aangeboden besturingssystemen, waaronder IGEL Linux 5, Windows IoT, IGEL OS 10, of van een IGEL zero-client die slechts één protocol spreekt, zoals HDX, PCoIP of RDP / RemoteFX.
Elk van deze apparaten kunt u nu upgraden naar IGEL OS 11. Om te kunnen “ruilen” naar IGEL OS 11, bestelt u als IGEL-klant eenvoudig de OS 11-migratie via één nieuw, speciaal onderdeelnummer dat hetzelfde geprijsd is als een 3-jarig software onderhoudscontract met IGEL Workspace Edition-licentie.
Het omvat onder meer ook IGEL OS, de Universal Management Suite (UMS) -software en “aangepaste partities” die zojuist zijn toegevoegd aan de basis softwareconfiguratie om integratie mogelijk te maken van technologieën die nog niet waren opgenomen in de laatste softwareversie.

Voordelen van OS11:

  • Flexibele, overdraagbare softwarelicentie
  • De nieuwste VDI- en Cloud Client- software van AWS, Citrix, Microsoft en VMware
  • De nieuwste protocollen en interfaces van meer dan 90 Technology Partners
  • Continue updates voor uitgebreide en toekomstige functies

Er is nooit een betere tijd geweest voor IGEL-klanten om over te stappen op IGEL OS 11. Het nieuwe IGEL OS 11 Trade Up-programma maakt het gemakkelijker dan ooit.

Bent u nu nog geen IGEL klant? Lees dan onderstaand infographic hoe u tijd kunt besparen, uw kosten kunt verlagen en uw veiligheid kunt verbeteren met IGEL OS.

Bedrijfscontinuïteit, werken op afstand en flexibiliteit van de werkruimte zijn een cruciale bedrijfsprioriteit geworden, aangezien organisaties hun personeel toegang willen geven tot desktops, applicaties en gegevens vanaf externe locaties. IGEL’s Work From Home Kit biedt alles wat u nodig hebt om IGEL OS te implementeren, beheren en beveiligen voor duizenden gebruikers, ongeacht waar ze werken.

Meer weten over het IGEL Trade Up programma of de Work From Home Kit?

Neem dan contact op met onze Workplace & Mobility Specialist Ton.