DE KRACHT VAN VOORSPELLENDE.

Wanneer apps langzamer worden of wanneer je een onverwacht downtime hebt, dan wil dit zeggen dat je de app-datakloof hebt bereikt en de oorzaak meer dan waarschijnlijk bij je storage-oplossing ligt. HPE Nimble Storage maakt gebruik van flashstorage en voorspellende analyses om de kloof te dichten en een beschikbaarheid van 99,9999% te garanderen, met de beste all-flash capaciteit per terabyte in de branche en toekomstbestendig ontwerp voor vandaag en morgen.

WAARDE VOOR MEER DAN ALLEEN STORAGE.

Gegarandeerd meer gegevens per terabyte flashstorage dan andere all-flash arrays. HPE Nimble Storage is ontworpen voor NVMe en Storage Class Memory (SCM) en levert toonaangevende effectieve capacteitsefficiëntie en toekomstbestendige architectuur.

DUURZAME STORAGE.

Flash hier. Flash overal.
Multicloud flash-fabric zorgt voor een gebruiksvriendelijke, enkele flash-architectuur in een omgeving met meerdere clouds.

Uiterst betrouwbaar.
Krijg een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9999%, met 86% van de problemen voorspeld en 54% buiten storage. En dat allemaal door HPE InfoSight, HPE InfoSight levert door AI aangedreven autonome activiteiten die ervoor zorgen dat jouw omgeving altijd ingeschakeld, altijd snel en altijd flexibel is.

HPE GARANTIE VOOR MEER STORAGE.

Sla meer gegevens op per raw TB met een betere algehele efficiëntie, ondersteund door onze gegarandeerde gegevensreductieverhoudingen.

6-negens garantie.
Bescherm jouw gegevens overal, elke dag, met end-to-end zekerstelling die standaard is op elk all-flash systeem van Nimble. Hier hoef je dus niets extra voor te doen.

Een datacenter, klaar voor de toekomst? ARP denkt met je mee!

Is jouw organisatie toe aan vernieuwing of uitbreiding van de IT-infrastructuur? Dan zit je als IT-manager ongetwijfeld met vele vragen. ARP biedt jouw deze whitepaper aan om ervoor te zorgen dat je met de juiste context en vragen begint aan jouw future proof datacenter.
Meer weten? Neem dan contact op met onze Datacenter Specialist Mark.
Telefoon: +31 62 130 28 26
E-mail: mark.jongen@arp.com