GEEF EEN NIEUWE INVULLING AAN UW STORAGE-ERVARING.

U hebt het al druk genoeg met alle uitdagingen op het gebied van gegevens waarmee moderne ondernemingen worden geconfronteerd. Problemen en storingen door legacy storage hoeven daar niet bij te komen. HPE Nimble Storage maakt het gemakkelijk om sneller te innoveren zonder u zorgen te maken over storage.

TIL UW ERVARING NAAR EEN HOGER NIVEAU.

Tegenwoordig neemt storage voor bedrijven veel te veel tijd in beslag, tijd die wordt besteed aan beheer, upgrades en brandjes blussen. Het is tijd om uw storage-ervaring naar een hoger niveau te tillen met een platform dat IT-flexibiliteit mogelijk maakt, garandeert dat applicaties altijd ‘aan’ en altijd snel zijn en zich uitstrekt tot de hybrid cloud. Het is tijd dat u HPE Nimble Storage ervaart.
99.9999 %
gegarandeerde beschikbaarheid
Vertrouw op een bewezen platform voor uw applicaties
86 %
van de problemen automatisch opgelost Transformeer uw ondersteuningservaring
79 %
lagere operationele kosten voor storage Profiteer van dit alles tegen lagere kosten

WAARDE VOOR MEER DAN ALLEEN STORAGE.

Gegarandeerd meer gegevens per terabyte flashstorage dan andere all-flash arrays. HPE Nimble Storage is ontworpen voor NVMe en Storage Class Memory (SCM) en levert toonaangevende effectieve capacteitsefficiëntie en toekomstbestendige architectuur.

DUURZAME STORAGE.

Flash hier. Flash overal.
Multicloud flash-fabric zorgt voor een gebruiksvriendelijke, enkele flash-architectuur in een omgeving met meerdere clouds.

Uiterst betrouwbaar.
Krijg een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9999%, met 86% van de problemen voorspeld en 54% buiten storage. En dat allemaal door HPE InfoSight, HPE InfoSight levert door AI aangedreven autonome activiteiten die ervoor zorgen dat jouw omgeving altijd ingeschakeld, altijd snel en altijd flexibel is.

HPE GARANTIE VOOR MEER STORAGE.

Sla meer gegevens op per raw TB met een betere algehele efficiëntie, ondersteund door onze gegarandeerde gegevensreductieverhoudingen.

6-negens garantie.
Bescherm jouw gegevens overal, elke dag, met end-to-end zekerstelling die standaard is op elk all-flash systeem van Nimble. Hier hoef je dus niets extra voor te doen.

Hybride IT.
Het beste van twee werelden.

Data spelen een steeds belangrijkere rol binnen organisaties en hebben inmiddels een toegevoegde waarde voor de gehele bedrijfsvoering. Maar de toepassingen hiervan veranderen razendsnel en vragen steeds meer van je IT-landschap.
Meer weten? Neem dan contact op met onze Datacenter Specialist Mark.
Telefoon: +31 62 130 28 26
E-mail: mark.jongen@arp.com