Wireless dat gewoon werkt

voor elke omgeving.

Aruba is marktleider in bedrade, draadloze en beveiligingsnetwerkoplossingen voor de hedendaagse ervaring.

Aruba access points (APs) bieden eenvoudige, snelle en veilige toegang. Omdat wifi nu de belangrijkste manier is waarop gebruikers en apparaten verbinding maken en cloudgebaseerde spraak- en video-apps onze manier van samenwerken zijn, verenigt Aruba ESP alle netwerkactiviteiten via draadloos, bekabeld en het WAN.

Wireless access points.

Draadloze apparaten zijn een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven en zijn de sleutel tot vooruitgang in het bedrijfsleven. De draadloze toegangspunten van Aruba bieden een gemakkelijke manier om netwerken uit te breiden en te schalen met behoud van beveiliging en prestaties. Ze stellen u in staat uw hele netwerk te beheren en te beveiligen zonder dat u afzonderlijke delen ervan hoeft te bewaken.

Remote access points.

Met RAP’s kunnen werknemers gemakkelijk overal werken terwijl het bedrijfsnetwerk veilig blijft. Implementeer veilige netwerken op afstand terwijl u bekabelde en draadloze toegang, intranettoegang en mobiele samenwerking mogelijk maakt.

Controllerless access points.

De controllerloze netwerktoegangspunten van Aruba zijn eenvoudig, veilig en budgetvriendelijk. Met Aruba Instant kunt u uw Wi-Fi snel aan de gang krijgen, zodat u zich kunt concentreren op het versnellen van uw bedrijf in plaats van u tegen te houden met technische problemen.

Gartner erkent HPE (Aruba) opnieuw.

Het digitale tijdperk is aangebroken en bedrijven moeten zich aanpassen om te overleven. En omdat de meeste digitaal ondersteunende technologieën, zoals IoT, cloud en mobiliteit, netwerkgericht zijn, moet uw netwerk gelijke tred houden met de innovatie van uw bedrijf. Maar bij wie kunt u terecht voor een verenigd netwerk dat u kan helpen concurrerend te blijven?

Gartner heeft Aruba, een Hewlett Packard Enterprise-bedrijf, erkend in hun Magic Quadrant 2019 voor het bekabelde en draadloze LAN-toegangsinfrastructuurrapport.