HP ZBook Firefly 15.

HP’s lichtste 15-inch ZBook biedt echte mobiliteit voor mensen die de grenzen opzoeken van een gewone zakelijke pc. Met prestaties op topniveau en een fullsize numeriek toetsenblok hebt u alles wat u nodig hebt voor het controleren van werkzaamheden en het beheren van projecten, of u nu op kantoor zit of op locatie werkt.

IDEAAL OM OVERAL MEE NAARTOE TE NEMEN.

Met een gewicht vanaf slechts 1,8 kg is deze meest mobiele 15-inch ZBook gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Met drie keer snellere Wi-Fi®, 4G LTE van Gigabit-klasse en een langere accuwerktijd kunt u dagenlang buiten kantoor werken. En het HP SureView privacyscherm zorgt dat mensen niet stiekem mee kunnen kijken op uw scherm. Zo vallen uw privégegevens niet in verkeerde handen.

PRESTATIES OP TOPNIVEAU.
VOOR ALS U BUITEN KANTOOR WERKT.

Vertragingen behoren tot het verleden. Werk sneller met de nieuwste Intel® Core™-processors en NVIDIA Quadro®-videokaart die is gecertificeerd voor professionele apps. Open grote bestanden en voer tegelijkertijd meerdere apps uit om snel te multitasken en productiever te zijn.

INTEL® CORE™ I7 PROCESSOR.

Draai verschillende processorintensieve programma’s tegelijk zonder dat de prestaties afnemen, dankzij een Intel® Core™ i7-processor.

15,6 INCH (39,6 CM) FHD-TOUCHSCREEN.

Heldere, scherpe details in Full HD. Comfortabel werken zonder reflecties dankzij een ontspiegeld scherm.

MORSBESTENDIG TOETSENBORD.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is ons toetsenbord voorzien van een kleine opening om gemorste vloeistof weg te laten lopen. Makkelijk schoon te maken.

HP ZBook Firefly 15 G7.

  • Intel® Core™ i7-10510U
  • Windows 10 Pro 64
  • 39,6 cm (15,6 inch) IPS-touchscreen