HP WOLF SECURITY VOOR BEDRIJVEN.

HP pc’s met HP Wolf Security voor Bedrijven1 zijn gebouwd met hardwarematige beveiligingsfuncties met beschermingslagen onder, in en boven het besturingssysteem.

EEN NIEUW TYPE ENDPOINTBEVEILIGING

Cybercriminelen zijn geavanceerder, georganiseerder en vastberadener dan ooit, en ze hebben hun zinnen gezet op jouw apparaten. HP Wolf Security voor Bedrijven is permanent actief en zorgt dat jij en je team beschermd blijven.

VERDEDIGING TEGEN BEKENDE EN ONBEKENDE DREIGINGEN

Van zelfherstellende firmware en detectie van inbreuken in het geheugen tot het beheersen van bedreigingen via isolatie, HP Wolf Security geeft hackers geen kans en maakt herstel op afstand na firmware-aanvallen mogelijk.

HARDWAREMATIGE BEVEILIGING

HP Wolf Security voor Bedrijven1 bevat een portfolio van beveiligingsoplossingen die in de hardware zijn ingebouwd. Wij zorgen dat je voorzien bent van een veilige basis waar bescherming voorop staat.

APPLICATIE-ISOLATIE

Met HP Sure Click 3 worden bestanden, applicaties en webpagina’s geopend in micro-VM-containers die malware vastzetten; zo blijven endpoints en gebruikersgegevens veilig.

FIRMWAREBEVEILIGING EN -VEERKRACHT

HP Sure Start 4, het eerste zelfherstellende BIOS ter wereld, herstelt automatisch na firmware-aanvallen of beschadiging door opnieuw op te starten met een veilige kopie van het BIOS.

APPLICATIEPERSISTENTIE

HP Sure Run 5 houdt kritieke beveiligingsprocessen actief, zelfs als malware ze probeert uit te schakelen.

ANTIVIRUS VAN DE VOLGENDE GENERATIE

HP Sure Sense 6, intelligente bescherming tegen dreigingen die gebruikmaakt van deep learning AI, vindt en weert malware en ransomware af.

INGEBOUWD PRIVACYSCHERM

Met één druk op de knop met HP Sure View bescherm je je privégegevens tegen stiekeme meekijkers 7.

OS-VEERKRACHT

HP Sure Recover 8 stelt gebruikers in staat om hun besturingssysteem automatisch te herstellen met alleen een netwerkverbinding, geen IT vereist.

FIRMWAREBEHEER

HP Sure Admin 8 creëert een digitale handtekening waarmee IT-beheerders de BIOS-instellingen veilig kunnen beheren via het netwerk.

HARDWARE ROOT OF TRUST

Met de HP Endpoint Security Controller kun je je pc na aanvallen snel herstellen met een geïsoleerde chip die fungeert als controlecentrum voor het bewaken van kwetsbaarheden.

HP WOLF PRO SECURITY10,11

Voor bedrijven met overbelaste IT-teams of geen speciale IT-resources bieden HP Wolf Pro Security10,11-oplossingen krachtige software en optionele services12 om agressieve cyberaanvallen tegen te gaan. Werk samen met onze experts of maak gebruik van geavanceerde tools die een verbeterde endpointbeveiliging bieden voor bedrijven van elk formaat.

HP WOLF ENTERPRISE SECURITY13

Bedrijven en organisaties die oog hebben voor veiligheid maken gebruik van HP Wolf Enterprise Security13 om risicovolle dreigingsvectoren uit te schakelen zodat hun teams zich volledig op hun werk kunnen concentreren. Onze krachtige oplossingen, ontworpen voor grote bedrijven en organisaties in de publieke sector, maken IT-tijd vrij en bieden betere ervaringen voor eindgebruikers.

STEL JE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VAST

HP WOLF SECURITY CENTER

Ontvang de laatste bulletins over bedreigingen, updates en andere resources om je apparaten beter te beschermen.

HP WOLF SECURITY BLOG

Ontvang belangrijke inzichten in nieuwe bedreigingen van HP’s team van bedreigingsanalisten.

BETROUWBARE EN VEILIGE CARTRIDGES14

In elke fase van het ontwerp, de toeleveringsketen en het productieproces van originele HP kantoorcartridges is beveiliging ingebouwd met fraudebestendige chips, firmware en verpakking.14

HP SURE CLICK ENTERPRISE13 SUPPORT

Deskundige hulp voor klanten van HP Sure Click Enterprise13.13

CONTACT OPNEMEN

Wij staan voor u klaar.

SPREEK VANDAAG NOG EEN BEVEILIGINGSEXPERT.

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.
 1. HP Wolf Security voor Bedrijven vereist Windows 10, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro-, Elite- en Workstation-producten. Zie productdetails voor inbegrepen beveiligingsfuncties en OS-vereisten.
 2. HP Security is nu HP Wolf Security. Beveiligingsfuncties verschillen per platform. Zie het productdatasheet voor meer informatie.
 3. Voor HP Sure Click is Windows 10 vereist. Zie SureClick voor alle details.
 4. HP Sure Start Gen6 is beschikbaar op bepaalde HP pc’s en vereist Windows 10.
 5. HP Sure Run is beschikbaar op bepaalde HP pc’s en vereist Windows 10.
 6. HP Sure Sense is beschikbaar op bepaalde HP pc’s en vereist Windows 10 Pro of Enterprise.
 7. Het optionele HP Sure View geïntegreerde privacyscherm moet na aankoop worden geconfigureerd en is bedoeld voor gebruik in liggende richting (landscape).
 8. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid. Vereist een open, bekabelde netwerkverbinding. Niet beschikbaar op platformen met meerdere interne opslagschijven. Om te voorkomen dat er gegevens verloren gaan, moet voordat HP Sure Recover wordt gebruikt een back-up worden gemaakt van belangrijke bestanden, gegevens, foto’s, video’s enz. HP Sure Recover (Gen1) biedt geen ondersteuning voor platformen met Intel® Optane™.
 9. HP Sure Admin vereist Windows 10, HP BIOS, HP Manageability Integration Kit van http://www.hp.com/go/clientmanagement en de app HP Sure Admin Local Access Authenticator voor smartphones uit de Android- of Apple-store.
 10. HP Wolf Pro Security Edition is voorgeïnstalleerd op bepaalde SKU’s en bevat HP Sure Click Pro en HP Sure Sense Pro en een betaalde licentie van 3 jaar. De licentievoorwaarden van de HP End User Licence Agreement (EULA, Licentieovereenkomst voor eindgebruikers) zijn van toepassing op de licentie van de software HP Wolf Pro Security Edition. Deze vind je op: https://h30670.www3.hp.com/ecommerce/common/disclaimer.do#EN_US en worden als volgt gewijzigd: “7. Looptijd. Tenzij anderszins op een eerder tijdstip beëindigd conform de voorwaarden van deze EULA, wordt de licentie voor de HP Wolf Pro Security Edition (HP Sure Sense Pro en HP Sure Click Pro) van kracht bij activering en blijft de licentie voor zesendertig (36) maanden daarna geldig (“Initiële looptijd”). Aan het einde van de Initiële looptijd kun je (a) een verlenging van je licentie voor HP Wolf Pro Security Edition aanschaffen via HP.com, HP Sales of een HP Channel Partner, of (b) de standaard versies van HP Sure Click en HP Sure Sense blijven gebruiken zonder extra kosten en zonder toekomstige software-updates of HP ondersteuning.” HP Wolf Pro Security Edition is speciaal ontwikkeld voor mkb-omgevingen en is bij levering vooraf geconfigureerd. Beheerfuncties zijn optioneel. HP Wolf Pro Security Edition ondersteunt een beperkte reeks tools. Deze kunnen gebruikt worden bij de HP Manageability Integration Kit die kan worden gedownload op http://www.hp.com/go/clientmanagement.
 11. HP Wolf Pro Security Service omvat HP Sure Click Pro, HP Sure Sense Pro, HP TechPulse. Voor HP services gelden de van toepassing zijnde HP servicevoorwaarden, die bij aankoop aan de klant worden verstrekt of getoond. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De Algemene Voorwaarden van HP en de HP garantie op het HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten. Kijk voor volledige systeemvereisten op www.hpdaas.com/requirements. HP TechPulse is een telemetrie- en analyticsplatform dat essentiële gegevens levert over apparaten en applicaties en niet als standalone service wordt verkocht. HP TechPulse volgt strenge GDPR-privacyregels en is ISO 27001-gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Internettoegang met verbinding met het TechPulse-portaal is vereist. Kijk voor de volledige systeemvereisten op http://www.hpdaas. com/requirements.
 12. HP services worden afzonderlijk verkocht en vallen onder de toepasselijke Algemene Voorwaarden van HP geleverd aan de klant op het moment van aankoop. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De Algemene Voorwaarden van HP en de HP garantie op het HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten.
 13. HP Wolf Enterprise Security is een optionele service en omvat HP Sure Click Enterprise. HP Sure Click Enterprise vereist Windows 8 of 10 en Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Chromium of Firefox worden ondersteund. Ondersteunde bijlagen zijn onder meer Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) en pdf-bestanden, maar enkel als Microsoft Office of Adobe Acrobat is geïnstalleerd. Voor HP services gelden de van toepassing zijnde HP servicevoorwaarden, die bij aankoop aan de klant worden verstrekt of getoond. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De Algemene Voorwaarden van HP en de HP garantie op het HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten. Kijk voor volledige systeemvereisten op www.hpdaas.com/requirements.
 14. Claim omvat dat HP’s meest geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties beschikbaar zijn op HP Enterprise- en HP Managed-apparaten met HP FutureSmart-firmware 4.5 of hoger. De claim is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2021 gepubliceerde functies van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een dergelijke combinatie van beveiligingsfuncties om aanvallen automatisch te detecteren, te stoppen en ervan te herstellen met zelfherstellend opnieuw opstarten, conform de richtlijnen NIST SP 800-193 voor digitale veerkracht.