HP Techpulse

Het automatiseringsplatform dat services van wereldklasse levert.

Ontdek de toekomst van IT-beheer met HP Techpulse en DAAS.

Wat is HP Techpulse?

HP Techpulse is de nieuwste innovatie van HP op het gebied van IT-beheer. Het is een geavanceerd platform dat bedrijven en organisaties in staat stelt om hun IT-omgeving effectiever en efficiënter te beheren.

 

Met HP Techpulse hebben IT-teams een volledig overzicht van hun apparaten, kunnen ze proactieve ondersteuning bieden, beveiligingsrisico’s minimaliseren en de productiviteit van werknemers maximaliseren. Een integraal onderdeel van HP Techpulse is Device as a Service (DAAS), waarmee organisaties een revolutie teweegbrengen in de manier waarop ze technologie aanschaffen en beheren.

Wat is Device as a Service (DAAS)?

Device as a Service (DAAS) is een alles-in-één oplossing voor het beheer van apparaten binnen uw organisatie. Met DAAS krijgt u niet alleen toegang tot de nieuwste HP-apparaten en technologie, maar ook tot een scala aan services om uw IT-omgeving naadloos te onderhouden en te ondersteunen. In plaats van grote initiële investeringen in hardware, biedt DAAS een abonnementsmodel dat uw bedrijf helpt bij het voorspelbaar beheren van de IT-kosten.

Waarom kiezen voor
HP Techpulse met DAAS?

Schaalbaarheid: Met HP Techpulse en DAAS kunt u gemakkelijk opschalen naarmate uw organisatie groeit. Voeg eenvoudig nieuwe apparaten toe aan uw abonnement en pas het aan aan uw veranderende behoeften.

Proactief beheer: HP Techpulse stelt u in staat om proactief te zijn bij het oplossen van technische problemen voordat ze een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Het platform biedt uitgebreide gegevens en analyses om potentiële problemen te identificeren en op te lossen.

Beveiligingsverbetering: Beveiliging is van vitaal belang voor elk bedrijf. HP Techpulse helpt bij het minimaliseren van beveiligingsrisico’s door middel van geavanceerde beveiligingsfuncties en -updates.

Efficiëntie en productiviteit: Door middel van geautomatiseerde processen en proactief beheer kunnen uw IT-teams zich concentreren op strategische initiatieven in plaats van tijdrovend onderhoud.

Financiële voorspelbaarheid: Met DAAS hoeft u zich geen zorgen te maken over grote kapitaalinvesteringen in hardware. Het voorspelbare abonnementsmodel stelt u in staat om uw budget beter te beheren en financiële verrassingen te vermijden.

Hoe werkt het?

Consultatie en Evaluatie: Onze deskundige consultants zullen uw organisatie leren kennen en uw IT-behoeften evalueren om een op maat gemaakt DAAS-plan te ontwikkelen.

Apparaatselectie: Kies uit een breed scala aan HP-apparaten om aan de specifieke eisen van uw bedrijf te voldoen.

Implementatie: Ons team zorgt voor een naadloze implementatie van uw nieuwe apparaten, inclusief installatie, configuratie en gegevensoverdracht.

Ondersteuning en Beheer: Profiteer van proactieve technische ondersteuning, beveiligingsupdates en rapportage om uw IT-omgeving optimaal te laten functioneren.

Klaar voor de toekomst van IT-beheer?

Ontdek de voordelen van HP Techpulse in combinatie met DAAS voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team om te bespreken hoe HP Techpulse uw IT-beheer kan vereenvoudigen, uw productiviteit kan verhogen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Samen zetten we de stap naar de toekomst van technologie!