HP+_Logo_Color

Gemakkelijker, slimmer
en duurzamer printen

+ 6 maanden Instant Ink inbegrepen
+ 1 jaar extra HP garantie

Gemakkelijker, slimmer
en duurzamer printen

+ 6 maanden Instant Ink inbegrepen
+ 1 jaar extra HP garantie

Slim printen is nu een feit. Maak kennis met HP+

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is 1. Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen 1,6,7. Daarnaast krijg je inkt of toner thuisbezorgd als je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink 5 inbegrepen. Print, scan én fax vanuit de palm van je hand met de HP Smart-app voor een zorgeloze printervaring. Kies voor HP+ en draag bij aan het stoppen van de ontbossing 8 en een gesloten recyclingproces van cartridges 11. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

6 maanden Instant Ink 5

Zodra de eerste 6 maanden voorbij zijn, en je niet opzegt, wordt de Instant Ink-service in rekening gebracht op basis van je huidige abonnement. Na 6 maanden betaal je een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd.

Smart printer

Met HP+ ontvangen thuisgebruikers nu in plaats van 1 jaar maar liefst 2 jaar HP fabrieksgarantie

Smart Ink abonnement

Bij inschrijving voor Instant Ink of Instant Ink voor toner, krijg je inkt of toner thuisbezorgd wanneer je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink inbegrepen 5.

HP Smart-app

Print en scan vanaf iedere gewenste locatie, dankzij de HP Smart-app. Dankzij HP+ profiteer je 24 maanden van geavanceerde scanmogelijkheden, mobiel faxen en diverse handige features die je dagelijkse productiviteit verhogen.

Smart voor het milieu

HP+ betekent ook vooral een duurzame oplossing, want voor elke geprinte pagina investeert HP in de bescherming en het beheer van gezonde bossen. Samen helpen we om de impact op het milieu te minimaliseren en de ontbossing 8 te stoppen.

Hoe werkt HP+?

Om te profiteren van HP+ moet je allereerst een Cloud verbonden HP+ printer aanschaffen. Deze printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om overal te printen (1,6,7). Op dit moment kun je kiezen uit de HP OfficeJet Pro 8000 & 9000 serie. Op korte termijn zullen ook de HP DeskJet en Envy als HP+ printers beschikbaar komen. Ook verwachten we op korte termijn de nieuwe Mono LaserJet line-up; de snelste duplex printers in hun klasse. De M200 Mono LaserJet serie printers zijn de eerste HP+ LaserJet printers waarbij je een Instant Ink voor toner abonnement kunt afsluiten met 6 maanden Instant Ink inbegrepen! Tijdens het instellen van de printer bevestig of activeer je HP+ en schrijf je je in voor een proefperiode van 6 maanden voor Instant Ink (voor inkt of toner).

HP Laserjet 200 Serie

+ 1 jaar extra garantie
+ 6 maanden Instant Ink

HP OfficeJet 8000 Serie

+ 1 jaar extra garantie
+ 6 maanden Instant Ink

HP OfficeJet 9000 Serie

+ 1 jaar extra garantie
+ 6 maanden Instant Ink
1. Altijd gebruiksklaar: Verbeterde printerconnectiviteit door gebruik van een Smart Driver en Print/Scan Doctor-technologie in het HP+ systeem, vergeleken met HP printers zonder HP+.
2. Nooit meer zonder inkt: Besteld door de printer als dat nodig is, mits de klant verbinding heeft met het internet. In uitzonderlijke omstandigheden kan de beschikbaarheid variëren. Als je meer inkt gebruikt dan verwacht, is extra snelle levering van nieuwe cartridges mogelijk. Neem hiervoor contact op met HP Support. Ga naar hp.com/go/instantinksupport om problemen op te lossen en contact op te nemen met HP Support.
3. Instant Ink-besparingen (inkt): Gebaseerd op een vergelijking van HP Instant Ink-plannen van 700 pagina’s waarbij er geen extra pagina’s worden aangeschaft met de kosten per pagina (CPP) voor het printen van ISO/IEC 24711-pagina’s op de meeste traditionele A4-kleurenprinters met inkjetcartridges en MFP’s in dezelfde klasse die originele cartridges met standaard capaciteit gebruiken. Er worden de volgende prijzen aangehouden: meeste EMEA-landen <200 euro; VK <200 GBP. Gebaseerd op openbaar beschikbare informatie vanaf 1 juni 2020. Bij dit onderzoek zijn de verkoop-/aanbiedingsprijzen niet in aanmerking genomen. HP Ink Advantage-printers zijn uitgesloten op grond van het niet gangbare model hardware en supplies. Printers geselecteerd op basis van het marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW.
4. Instant Ink-besparingen (toner): Gebaseerd op maandelijkse abonnementskosten voor een HP Instant Ink-plan van 1500 pagina’s vergeleken met de gemiddelde transactionele kosten per pagina van monochrome A4-laserprinters en MFP’s uit dezelfde klasse onder $450 die standaard originele, geïntegreerde tonercartridges gebruiken (toner en drum in één cartridge). Onderzoek uit oktober 2020 van Buyers Lab in opdracht van HP, op basis van openbaar beschikbare informatie op 30 september 2020. Printers geselecteerd op grond van het marktaandeel zoals gerapporteerd door IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2020Q1. Kijk voor meer informatie en het nieuwste rapport op: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.
5. 6 maanden Instant Ink inbegrepen: Aanmelding voor Instant Ink is vereist. Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Voor het geselecteerde plan geldt een maandelijkse paginalimiet. Aanmelding voor Instant Ink moet worden voltooid binnen 7 dagen tijdens de installatie van de printer door het door HP aanbevolen installatieproces te volgen zoals aangegeven in de instructies die bij de printer zijn meegeleverd. Tenzij de service binnen de actieperiode online wordt opgezegd via www.hpinstantink.com, wordt er een maandelijks bedrag aan de hand van het gekozen plan via je betaalmethode in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met kosten voor extra pagina’s. Aan het einde van de maand gedurende de actieperiode worden er kosten voor extra pagina’s bij de klant in rekening gebracht. Het gebruik van de in de doos meegeleverde tonercartridge is in de actieperiode inbegrepen. Een aanbieding is slechts geldig voor één printer. De aanbieding voor Instant Ink met gratis maanden kan na 31-10-2021 worden gewijzigd. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld. De installatieaanbieding kan tegelijk met andere aanbiedingen worden gebruikt; zie de actievoorwaarden van de andere aanbieding voor meer informatie. Geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist. Zie de aanvullende informatie over de aanbieding tijdens het aanmeldproces op internet. Kijk op www.hpinstantink.com voor meer informatie over de service.
6. HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en hebben verschillen tussen de desktopversie en mobiele apps. Een abonnement is mogelijk vereist. Het abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst van ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de app stores. Faxfunctionaliteit is enkel bedoeld voor het versturen van een fax. Na 24 maanden wordt een maandelijks bedrag in rekening gebracht om de geavanceerde functies van HP Smart Advance te kunnen blijven gebruiken. HP Smart Advance is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
7. Beveiligingsclaim: Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz en 5-GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®
8. Ontbossing tegengaan: Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/sustainableimpact. De investering omvat partnerschappen met ngo’s die gericht zijn op het beschermen van bossen, het verbeteren van verantwoord bosbeheer en het helpen ontwikkelen van SBT’s (science-based targets) voor het verantwoord beheren van bossen.
9. Dual-band Wi-Fi™: Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz en 5-GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi is een geregistreerd merk van Wi-Fi Alliance®. Ondersteuning voor zowel 5,0 GHz als 2,4 GHz met tot 112 niet-overlappende kanalen versus 3 niet-overlappende kanalen voor alleen 2,4 GHz. Ondersteuning voor 5 GHz (tot 150 mbps) versus 2,4 GHz (tot 72,2 mbps). Internettoegang moet apart worden aangeschaft.
10. Hoogste snelheid voor dubbelzijdig printen: Vergeleken met zwart-wit laserprinters en MFP’s uit dezelfde klasse voor minder dan € 220 voor één-functieprinters of onder de € 320 voor multifunctionele printers, alle met een gepubliceerd maximaal maandelijks printvolume van 20.000 of minder. Onderzoek uit september 2020 van Buyers Lab in opdracht van HP, gebaseerd op een enquête van door de OEM gepubliceerde openbare specificaties per 01-09-2020. Marktaandeel volgens IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2020Q2 voor Noord-Amerika en EMEA. Kijk voor meer informatie op: keypointintelligence.com/HPFastestDuplexRequires download van de HP Smart-app. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en hebben verschillen tussen de desktopversie en mobiele apps. Mogelijk is een abonnement op HP+ Print Plans vereist. HP+ Print Plans is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op hpprintplans.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst van ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de app stores. De faxmogelijkheden gelden alleen voor het sturen van een fax. Mogelijk zijn aanvullende aankopen nodig. Kijk voor meer informatie op hpsmart.com/mobile-fax.
11. Cartridgerecycling: Beschikbaarheid van de opties verschilt per land. Kijk voor meer informatie op hp.com/recycle.
12. HP+ DeskJet, ENVY en LaserJet: Bij HP+ is 1 extra jaar HP garantie inbegrepen bovenop de HP standaardgarantie van 1 jaar. Raadpleeg de documentatie in de doos van de printer voor verdere informatie over HP garantie. De HP garantievoordelen gelden naast de wettelijk vastgelegde rechten die zijn gesteld onder de van toepassing zijnde wetgeving inzake consumentenbescherming in verband met goederen die niet overeenkomen met het koopcontract. De garantie van HP beperkt of beïnvloedt op geen enkele wijze je wettelijke rechten als consument. Zie: https://support.hp.comhttps://www.arp.nl/document/c03955682.
OfficeJet Pro: Tot 3 jaar HP garantie, afhankelijk van online aanmelding en HP+ activering, te weten: (1) 2 jaar HP garantie (voor het 2de jaar afhankelijk van online aanmelding binnen 60 dagen na aankoop via www.hp.com/eu/bonuswarranty/) en (2) 1 extra jaar HP garantie door activering van HP+ bij de installatie. Raadpleeg de documentatie in de doos van de printer voor meer informatie over HP garantie. De voordelen van de HP garantie gelden naast alle wettelijke rechten die geboden worden onder de toepasselijke wetgeving inzake consumentenbescherming met betrekking tot de niet-conformiteit van goederen bij het verkoopcontract. De garantie van HP beperkt of beïnvloedt op geen enkele wijze je wettelijke rechten als consument. Zie: https://support.hp.comhttps://www.arp.nl/document/c03955682.
13. Aanpassen of opzeggen: Je kunt je plan altijd online aanpassen of opzeggen. Als je je HP Instant Ink-plan opzegt, kun je weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Plandowngrades en opzeggingen treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Ga voor meer informatie naar www.hpinstantink.com/terms.