HP PageWide Pro 477dw

Printen | Scannen | Faxen | kopiëren

De HP PageWide Pro 477dw is een printer, scanner, fax- en kopieerapparaat in één voor op kantoor. De 477dw werkt iets anders dan een inkjetprinter. De 1.200 minuscule spuitmondjes spuiten namelijk de inkt synchroon op het papier waardoor je in 1 keer de volle breedte van de pagina bedrukt. De printsnelheid is hierdoor 40 pagina’s per minuut. Dankzij het werkgeheugen van 768 MB voert de printer meerdere printopdrachten achter elkaar uit. Je deelt de printer via Wi-Fi en print rechtstreeks vanaf je mobiel of laptop. Of verbind deze via netwerkkabel met het bedrijfsnetwerk zodat je collega’s ook opdrachten naar de printer sturen. Dankzij de netwerkkabel worden je bestanden altijd beveiligd verstuurd. Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Alleen bedoeld voor gebruik met cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

Laagste total cost of ownership

U bent verzekerd van een scherpe prijs en de resultaten die uw bedrijf nodig heeft: print professionele kleurendocumenten met de laagste total cost of ownership in deze klasse.
Minder onderbrekingen en downtime dankzij efficiënte, betrouwbare prestaties. Wees zuinig met grondstoffen en gebruik minder stroom dan met laserprinters met HP PageWide-technologie die ontworpen is voor het moderne kantoor.

Hoge printsnelheden

Snel printen vanuit slaapstand en single-pass dubbelzijdig scannen zorgen voor een hoge productiviteit. Documenten zijn snel klaar met minder wachttijd.
Bescherm uw printerpark, data en documenten met best-in-class beveiligings- en beheerkenmerken. Bescherm belangrijke informatie en gebruik de tools die u nodig hebt om efficiënt en betrouwbaar te werken.

HP PageWide Pro 477dw MFP