Color MFP 586dn.

HP PageWide Enterprise.

HP PageWide-technologie.

Ultieme waarde voor moderne ondernemingen: HP PageWide-technologie biedt de hoogste snelheden, de meest grondige beveiliging en de laagste totale eigendomskosten in deze klasse. Verhoog de productiviteit met snel dubbelzijdig printen. DYNAMISCHE BEVEILIGING: Cartridges met niet-HP chips werken mogelijk nu of in de toekomst niet. http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Alleen bedoeld voor gebruik met cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

Laagste totale eigendomskosten in zijn klasse.

U bent verzekerd van een scherpe prijs en de resultaten die uw bedrijf nodig heeft om uw concurrentiepositie te versterken: HP PageWide-technologie produceert professionele kleurendocumenten met de laagste totale eigendomskosten in zijn klasse.

Teamproductiviteit.

Verhoog de teamproductiviteit met best-in-class printsnelheden, een supersnelle eerste pagina en single-pass dubbelzijdig scannen. Ingebouwd Gigabit Ethernet en draadloze printopties helpen drukbezette teams contact te houden.

Minder onderbrekingen en downtime dankzij efficiënte, betrouwbare prestaties. Wees zuinig met grondstoffen en gebruik minder stroom dan met laserprinters. HP PageWide-technologie is ontworpen voor het moderne kantoor.

HP PageWide Enterprise Color 586dn MFP.

  • Printtechnologie : Inkt
  • Functies : Printen, Kopiëren, Scannen
  • Emulatie : PostScript Level 3, PCL 5c, PCL 6
  • Kleurendruk : Ja
  • Printformaat : tot max. A4
  • Max. printsnelheid (z/w) : 50,0 Pagina's/min