HP EliteDisplay S340c Curved Monitor

34 Inch Curved USB-C monitor

Voer iedere taak moeiteloos uit en werk beter samen dan ooit met HP’s eerste voor Skype voor Bedrijven® gecertificeerde curved scherm: de HP EliteDisplay S340c. Wissel tussen online vergaderingen, presentaties en spreadsheets op het extra brede QHD-scherm. Vergader in stijl met een pop-upwebcam, microfoon en audio van Bang & Olufsen.

Laat iedereen versteld staan

Dit ultraplatte QHD-scherm is een sieraad op elk bureau. De allermooiste zakelijke HP monitor met zijn bijzondere 34-inch (86,36-cm) curved scherm, 21:9 aspectratio en een microrand aan drie zijden benut alle beschikbare schermruimte.

Log in met een glimlach

Als u het scherm aansluit op uw Windows 10-pc met Windows Hello, is de aanmeldprocedure veilig en eenvoudig. Een geïntegreerde pop-upwebcam met IR herkent uw gezicht en meldt u automatisch aan via gezichtsherkenning en u hoeft geen wachtwoord in te voeren!

Leid de perfecte conferentie

Werk samen op HP’s beste videoconferentiescherm ooit en geniet van een kristalhelder beeld en geluid. Het is gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven® en heeft een pop-upwebcam, vergadersneltoetsen, microfoon, twee luidsprekers en door Bang & Olufsen afgestemde audio.

USB-C™ voor complete pc-productiviteit

Voorzie uw HP Elite desktop pc, notebook, convertible of mobiele apparaat van stroom en geniet van video via één USB-C™-ingang op het scherm.

HP EliteDisplay S340c Curved Monitor

  • 86,36 cm (34 inch)
  • WQHD (3440 x 1440 bij 60 Hz)
  • 1x USB 3.0 (twee downstream)
  • Vier luidsprekers, 7 watt per kanaal; Eersteklas audio van Bang & Olufsen