Schitterend design

Wij hebben een geavanceerd device ontworpen met de mooiste hoogwaardige materialen. Gebouwd voor uw werkplek en uw manier van werken.

Ingenieus en veelzijdig

De HP Elite Slice met zijn opvallende uiterlijk, compacte formaat en unieke technologie is veelzijdig en modulair. Kies een cover en compacte, kabelvrije modules2 om functionaliteit toe te voegen.

Modulair meesterwerk

Stem de Slice naar eigen wens af om uw bureau of conferentieruimte praktischer in te richten.

HP Elite Slice Desktop

Mooi. Krachtig. Innovatief.

De HP Elite Slice is met zijn opvallende, compacte design en unieke technologie een desktop pc in een ultramodern jasje.
Play Video

Eenvoudig samenwerken

Kies voor een optionele HP cover voor samenwerken2 en start gesprekken en conferenties met slechts één vinger.

Devices opladen

Houd uw werkplek netjes met de optionele cover voor opladen2 die begint met laden zodra hij contact maakt met een mobiel device van maximaal 6 inch (diagonaal).
De HP cover voor draadloos opladen is nog niet leverbaar en kan niet later worden toegevoegd. Indien beschikbaar moet deze direct bij aanschaf worden geconfigureerd.

Vergroot uw opslagruimte

Klik de optionele HP ODD-module op de HP Elite Slice met een geïntegreerde USB-type connector3 voor een eenvoudige, kabelvrije oplossing.

Schitterend geluid

Met de optionele HP audiomodule2 maakt u van de HP Elite Slice een speakerphone of multimediaspeler met bidirectionele HP ruisonderdrukking, dual-array microfoons, drie luidsprekers en HP Audio Boost.

Snel aansluitbaar

Richt uw werkplek optimaal in met een optionele 23,8-inch (60,45 cm) Quad HD HP EliteDisplay S240uj monitor5 die de HP Elite Slice met één kabel via de USB-C™-connector8 van stroom voorziet.

HP Elite Slice for Meeting Rooms

Start het gesprek en kies voor interactie met alle aanwezigen.

HP Slice for Meeting Rooms1 is een geïntegreerde vergaderoplossing voor het kantoor van de toekomst. Het is eenvoudig, veilig, gemakkelijk te beheren en combineert vergadersneltoetsen met de kenmerken en het beheer van een krachtige pc.
Play Video

Conferencingsneltoetsen

Laat uw vergadering succesvol verlopen. De HP Elite Slice for Meeting Rooms maakt samenwerken snel en simpel: Skype voor Bedrijven™6 met één druk op de knop en Intel® Unite™ om draadloos te delen.

Spectaculair beeld

Het optionele HP 55-inch (139,7-cm) grootformaat scherm6 met inkijkhoeken van 178 graden en het uitstekende geluid van de optionele HP audiomodule zorgen voor een weergaloze ervaring in overleg- en vergaderruimtes.

Helder geluid

De HP audiomodule produceert een kristalhelder geluid met HP Audio Boost, HP ruisonderdrukking, dual-array microfoons met een bereik van 5 meter en audio van Bang & Olufsen.

Alles om werken gemakkelijk te maken

Processor

6e generatie Intel® Core™-processors7

USB-C™

USB Type-C™ 3.1 met 60-watt ingangsspanning

Geheugen

Tot 32 GB DDR4 SDRAM

Video

Ondersteuning voor meerdere monitoren via HDMI en digitaal DisplayPort™

Elite-beveiliging en -bescherming

HP Sure Start met Dynamic Protection is het eerste zelfherstellende BIOS in de industrie dat het BIOS in realtime controleert en fouten corrigeert, kwaadaardige aanvallen onderschept, beschermt en herstelt4. Beveilig dit modulaire systeem met het optionele HP 10-mm kabelslot5 met mastersleutel dat alle componenten in een keer vergrendelt.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  2U5A7AW#ABH
  5501598-03
  • Producttype : Audioconferentiesysteem
  • Aantal personen : 15
  • Compatibele software : Zoom Rooms
  • Aansluitingen : 2 x USB-A 3.1, 1 x HDMI, 2 x USB-C 3.1
 • 2 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR823,00
EUR 995,83 incl. btw: