HP Elite c1030 Chromebook Enterprise.

De eenvoud van een Chromebook, prachtig en krachtig vormgegeven voor bedrijven.

Speciaal voor u ontworpen.

Verklein uw koolstofvoetafdruk met een Chromebook met een voorkant van 75% gerecycled aluminium en gerecyclede materialen op het toetsenbord, de speaker en de verpakking.

 

Maak intuïtief aantekeningen met de optionele, hoogwaardige actieve USI-pen⁴ en ervaar het scherm dat aanvoelt alsof u op papier schrijft. Bevestig de pen magnetisch aan uw Chromebook om hem veilig te bewaren.

 

Maak intuïtief aantekeningen met de optionele, hoogwaardige actieve USI-pen⁴ en ervaar het scherm dat aanvoelt alsof u op papier schrijft. Bevestig de pen magnetisch aan uw Chromebook om hem veilig te bewaren.

 

Implementeer een schadebestendig ontwerp dat gebouwd is om lang mee te gaan. Hij ondergaat MIL-STD 810G¹⁰-tests en heeft Corning® Gorilla® Glass 3, een toetsenbord dat bestand is tegen morsen¹¹ en IR-warmtebesturing.

 

Geniet van een premium virtualisatie met ondersteuning voor ISV-partners, waaronder Citrix®, VMware® en Microsoft, met functies zoals een geïntegreerde browser, ondersteuning voor eenmalige aanmelding en het omleiden van multimedia.¹

 

Beveiliging van zakelijke klasse

Controleer eenvoudig wat u deelt met de ingebouwde webcam en privacybesturing.

HP Sure View Reflect

Blokkeer nieuwsgierige blikken onmiddellijk door uw scherm vanaf de zijkant donker en onleesbaar te laten lijken met het optionele HP Sure View Reflect.1

Werk alsof niemand meekijkt

Scherm uw webcam fysiek af met de handige privacyschakelaar aan de zijkant van het toetsenbord.

Veilige toegang

Sla wachtwoorden over en ontgrendel snel en gemakkelijk met de geïntegreerde vingerafdruksensor.

Wees bedreigingen voor met proactieve AI

Voorkom malware met Ai-gestuurde bedreigingsdetectie van Google Play Protect en Google Safe Browsing.

Eenvoudig beheer

Vereenvoudig IT-toezicht en verlaag de kosten met het beheer van Chrome Enterprise Upgrade3.
Ervaar een naadloze apparaatintegratie met de meegeleverde permanente Chrome Enterprise Upgrade.3 Met meer dan 200 beleidsregels en ondersteuning voor Active Directory, VDI en Enterprise Mobility Management.7

 

U krijgt de bescherming van geverifieerd opstarten en twee versies van Chrome OS. U kunt gerust zijn met versleuteling van het apparaat, het bestand en de gebruiker. Deactiveer uw Chromebook op afstand als deze zoekraakt of gestolen wordt.3

 

Blijf beschermd met een bijgewerkt OS en beveiligingspatches die elke zes weken gepusht worden12,13 zonder downtime voor eindgebruikers.

 

Kenmerken

Werk zonder onderbrekingen en laad snel op

Besteed meer tijd aan uw werk in plaats van te zoeken naar een stopcontact met een lange acculevensduur en HP Fast Charge, waarmee de accu in 90 minuten tot 90% wordt opgeladen.8

Snelle, flexibele draadloze connectiviteit

Profiteer van grotere snelheid en stabiliteit op drukke netwerken met Wi-Fi 69,16 en HP Extended Range Wireless LAN.6

Werk zonder onderbrekingen en laad snel op

Laad uw Chromebook- en USB-C®-accessoires op met twee USB-C®poorten. Breid uit naar een optioneel HP USB-C® dock4 om verbinding te maken met een bekabeld netwerk en toegang te krijgen tot USB-A-accessoires.

Luister, deel en registreer kristalhelder

Profiteer optimaal van uw samenwerking en virtuele vergaderingen met krachtige Audio by B&O, een geïntegreerde HD-camera met brede kijkhoek en een IPS-paneel met 178° weergaven.

Snelle, flexibele draadloze connectiviteit

Gebruik meerdere tabbladen en apps12 tegelijk en sla bestanden lokaal op een voor bedrijven gemaakte Chromebook op met tot 8 GB geheugen2 en 128 GB SSD-opslag.2,18

Support van wereldklasse

Betrouwbare ondersteuning met onze standaard beperkte garantie. Breid uw bescherming uit voor ongevallen, reizen, behoeften voor de volgende werkdag en meer met optionele HP Care Pack-services.14

Alle poorten die je nodig hebt

Deze dunne en lichte pc bevat alle poorten die je nodig hebt

view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR1.142,00
EUR 1.381,82 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR1.327,00
EUR 1.605,67 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR1.315,00
EUR 1.591,15 incl. btw:

 

1. Het optionele HP Sure View geïntegreerde privacyscherm moet na aankoop worden geconfigureerd en is bedoeld voor gebruik in liggende richting (landscape).

 

2. Optionele functie die op het moment van aankoop moet worden geconfigureerd.

 

3. Enkele Chrome Enterprise-upgrade inbegrepen. Vereist eenmalige installatie. Raadpleeg https://support.google.com/a/topic/1409901.

 

4.  Wordt los of als optie verkocht.

 

5. Binnenkort. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zeggen niets over het prestatieniveau.

 

6. Gebaseerd op interne testen ten opzichte van producten van de vorige generatie met 802.11ac draadloze LAN-module.

 

7. Licenties van 3e partijen vereist en worden apart verkocht.

 

8. De accu wordt in 90 minuten opgeladen tot 90% als het systeem uit of in stand-bymodus staat, indien gebruikt met de meegeleverde stroomadapter en als er geen externe apparaten zijn aangesloten. Nadat de accu tot 90% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. Oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.

 

9. Een wireless access point (draadloos toegangspunt) en internetservice zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6 is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties. De specificaties voor Wi-Fi 6 (802.11ax) zijn voorlopig en nog niet definitief. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de laptop met andere 802.11ax-apparaten.

 

10. MIL-STD-tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense of militaire doeleinden aan te tonen. Testresultaten vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade door ongelukken.

 

11. De testresultaten van het HP Total Test Process vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade door ongelukken.

 

12. Internettoegang is vereist. Deze service moet afzonderlijk worden aangeschaft. Sommige apps moeten mogelijk worden aangeschaft.

 

13. Kijk op https://support.google.com/chrome/a/answer/6220366?hl=en voor meer informatie.

 

14. Wordt apart verkocht. Serviceniveaus en responstijden voor HP Care Packs kunnen variëren, afhankelijk van uw land of regio. De service gaat in op de datum van aanschaf van de hardware. Hiervoor gelden bepaalde voorwaarden. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/cpc. Voor HP services gelden de van toepassing zijnde HP Terms and Conditions of Service, die bij aankoop aan de klant worden verstrekt of getoond. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De HP Terms and Conditions of Service en de HP garantie op uw HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten.

 

15. Voor opslagschijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 8.1 GB is niet beschikbaar voor de gebruiker.

 

16. Vereist Intel® CoreTM i5- of i7-processor, minimaal 8 GB RAM en 128 GB opslag. Eén jaar Parallels® Desktop-licentie. Licentieverlenging vereist voor gebruik na de licentieperiode van één jaar. Chrome Enterprise-upgrade vereist en niet inbegrepen. Microsoft® Windows-licentie vereist en niet inbegrepen.

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.