De veiligste pc's ter wereld.

HP Elite pc’s zijn ontworpen met geharde beveiligingsfuncties om
bescherming te bieden tegen cyberaanvallen, deze te detecteren en
ervan te herstellen, zelfs nog voordat ze bekend worden.

Slimme bescherming tegen dreigingen.

Met een HP Elite pc kunt u dreigingen, hackers en aanvallers altijd één stap voor blijven door het gebruik van de allerbeste kunstmatige en menselijke intelligentie.

HP Sure Sense.

HP Sure Sense maakt gebruik van deep learning en neural network technology om bepaald gedrag te identificeren. Zelfs gloednieuwe malware wordt instinctief herkend en vervolgens uitgeschakeld.

HP Security Labs.

Met behulp van HP Security Labs kan HP de veiligste pc’s ter wereld maken. Ethische hackers en toonaangevende beveiligingsexperts werken samen om HP inzichten te bieden voor het versterken van hun beveiligingsvoorzieningen.

Beveiligingsbronnen.

Ontdek hoe u dankzij HP Security veiliger blijft, aanvallen te slim af bent en negatieve gevolgen voor uw bedrijf kunt voorkomen.

Hardware-enforced beveiliging.

HP Elite pc’s zijn voorzien van hardware-enforced beveiligingsfuncties en diverse beschermingslagen, voor- en nadat het besturingssysteem actief wordt. Deze bieden proactieve bescherming tegen dreigingen zodat uw systeem na een eventuele beveiligingsschending snel kan worden hersteld.

HP Privacy Camera.

Met de HP Privacy Camera kunt u desgewenst de cameralens afsluiten. Dat is wel zo prettig.

HP Multi-Factor Authenticate.

Bescherm uw netwerk en VPN tegen ongeautoriseerde toegang door bij het inloggen tot drie authenticatietools te gebruiken, waaronder een optionele vingerafdruksensor en IR-camera voor gezichtsherkenning, met beleid dat is ingebouwd in de chip.

HP Sure View Gen3.

Bescherm uzelf direct tegen stiekeme meekijkers met het optionele geïntegreerde HP Sure View Gen34 privacyscherm. Met één druk op de knop wordt uw scherm onleesbaar voor stiekeme meekijkers.

HP Sure Sense.

Elke dag worden er meer dan 350.000 malwarevarianten ontwikkeld. Als u uw pc optimaal wilt beveiligen, moet u deze up-to-date houden. Nieuwe aanvallen worden niet altijd herkend door traditionele antivirusprogramma’s. HP Sure Sense maakt gebruik van deep learning algoritmen en geavanceerde neural network technology om instinctief malware te herkennen en uw pc te beschermen tegen de nieuwste aanvallen.

HP Sure Click.

Beschermt uw pc tegen websites en Microsoft® Office- en pdf-bijlagen in de leesmodus door malware te isoleren op een virtuele machine.

HP Endpoint Security Controller.

De HP Endpoint Security Controller is fysiek geïsoleerd en cryptografisch beveiligd. Deze controller biedt hardwarematige beveiliging met functies als HP Sure Start, HP Sure Run en HP Sure Recover.

HP Sure Start Gen5.

Firmware-aanvallen kunnen uw pc volledig onbruikbaar maken. Blijf beschermd met het eerste en enige BIOS ter wereld dat zelfherstellend is. HP Sure Start herstelt het BIOS automatisch na een aanval of beschadiging.
Ontdek hoe HP Sure Start uw pc beschermt tegen LoJax en andere geavanceerde BIOS/UEFI-aanvallen.

HP Sure Run.

Om uw pc over te kunnen nemen, moeten aanvallers eerst de beveiliging uitschakelen. Houd uw belangrijke beveiligingsvoorzieningen in de lucht en voorkom ongewenste wijzigingen in uw beveiligingsinstellingen met HP Sure Run, zodat u beter bestand bent tegen aanvallen.

HP Sure Recover.

HP Sure Recover garandeert een snel, veilig en automatisch herstel van uw besturingssysteem met slecht een netwerkverbinding, voor minimale downtime en maximale productiviteit. Of kies voor HP Sure Recover met Embedded Reimaging zodat u uw systeem altijd en overal kunt herstellen zonder gebruik te maken van een netwerkverbinding.

Beheer van Proactive Security.

Verbeter uw beveiligingspositie, voorkom aanvallen en negatieve gevolgen voor uw bedrijf met onze gespecialiseerde Service Experts die rapporten controleren, bedreigingen analyseren en u helpen met de planning.

's Werelds meest geavanceerde isolatiebeveiligingsservice voor bestanden en browsen op Win 10.

Maak van endpoints uw beste verdediging in plaats van uw grootste risicofactor met HP Device as a Service (DaaS) Proactive Security.

HP Manageability Integration Kit.

Optimaliseer het beheer van beveiligings-, hardware- en BIOS-instellingen voor uw pc’s met de HP Manageability Integration Kit.

Ontdek onze veilige HP producten.

Elite pc's

De veiligste pc's ter wereld. Prachtig ontworpen en eenvoudig te beheren met geavanceerde beveiligingsfuncties van HP.

Z by HP

De veiligste workstations ter wereld. Beveiligingsfuncties voor het beschermen van het waardevolle intellectuele eigendom van bedrijven in de technische en ceatieve sector.

Elite-display

Zorg dat niemand ongewenst kan meekijken met de HP EliteDisplay Sure View monitor.

Printerbeveiliging

Dankzij de unieke beveiligingsfuncties zijn alleen HP printers in staat om directe aanvallen tegen te houden.

Pc's voor de gezondheidszorg

Gebruik databeveiliging voor pc's en printers op het hoogste niveau
en profiteer van ondersteuning voor HIPAA-eisen.

HP Retail Solutions

HP Point of Sale Solutions bieden kracht, prestaties en flexibiliteit met overtuigende beveiligingsfunties.

Elke beslissing over een pc is een beslissing over veiligheid.

Blijf up-to-date over de laatste trends.